dat alles heel goed word uit gelegd.
Hele fijne instructeur, altijd gezellig, goede begeleiding, kortom helemaal top!
Goede planning en duidelijke map waarin ik elke les kon zien wat ik moest verbeteren.
Een fijne rijschool waar je goed kan leren. De methode met uitleg op de tablet is een hele goede. Hierdoor word er snel duidelijkheid gecreeëd. En een email met de volgende rijlessen is zeker fijn. Zo kun je altijd nog weer terug kijken wanneer en hoelaat.
Goede verzorgde rijlessen.
Hele goede en eerlijke rijschool. Niet uit op geld maar om jou een plezierige ervaring te geven en het rijden leuker te maken.
Hele prettige sfeer tijdens de rijlessen en instructeurs met veel kennis.
Is prettig en snel
zeer vriendelijk en geduldig ik heb vlot mijn rijbewijs gehaald
Prima rijschool, goede communicatie en een aardige rijinstucteur.
Prettige rijschool. Word geluisterd naar je vragen en wensen. Alles is mogelijk bij Flip!
Heel tevreden over het directe contact en de flexibiliteit!
dat lesgo een hele fijn rijschool is waar je de goede begeleiding krijg wat je verdient.
Supervoordelig. Goede, kalme lesinstructeur. Goede training betreffende afleiding tijdens het rijden.
Het is natuurlijk onmogelijk te zeggen hoe ik LesGO als rijschool ervaren heb, aangezien ik slechts één van de tientallen instructeurs heb gehad. Het beeld wat ik heb is dus niet per se representatief voor andere rij-instructeurs. Ik kan echter wel vertellen wat ik vond van mijn instructeur etc. Ik heb een hele rustige en aan mijn persoonlijkheid aangepaste instructeur gehad die mij accepteert zoals ik ben en zich daar op aan past. Dit helpt goed met het rustig blijven tijdens het rijden. Leer ik dingen op manier A en doen andere rij-instructeurs het normaal gesproken op manier B, dan krijg ik alsnog de gelegenheid om manier A te proberen. Mits deze natuurlijk veilig en haalbaar is natuurlijk. Hierdoor heb ik erg prettige lessen gehad.
Heilaar-Noordweg 2 A
4814RR Breda
Het behalen van je rijbewijs is een fantastische stap! Vrijheid, gaan en staan waar je maar wilt zonder rekening te hoeven houden met de tijden van het OV… heerlijk! Bijkomende voordelen zijn ook nog eens dat je veel flexibeler bent én je bent interessanter voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers, kortom; genoeg redenen om je rijbewijs te halen. Bij LesGO ben je voor jouw rijbewijs aan het goede adres!