Geen idee
leuke rijlessen, ervaren en kennisrijk intructeur, ik kan van alles vragen aan hem. hij gaf ook goede feedback, relax sfeer rijden, dat vond ik heel goed, dan ben je ook niet nerveus.
Goede rijschool, Goede Rij instructeur
Heel vriendelijk en professioneel!
Door de persoonlijke instructiekaart zie je precies waar je mee bezig bent en wat je nog moet doen.
niet twijfelen, DOEN! LESGO is het waard!
LesGo is een goed georganiseerde organisatie met vriendelijke mensen met veel kennis
Zeer goede lesschool met goede servies en goedkoop
Ik zou Lesgo aanraden
Dat het een leuke en gezellige rijschool is en dat je op een relaxte manier het rijden geleerd word !
prima rijschool
Ik had een rijlespakket genomen bij lesgo en kreeg de instructeur Niek Bakker toegewezen. Vervolgens werd meneer ziek en raade mij aan om bij een andere rijschool te gaan lessen. Wat ik persoonlijk heel raar vind want naar mijn mening had ik een andere instructeur via lesgo toegewezen moeten krijgen. Nu heb ik nog steeds een rijexamen te goed maar lesgo wilt mij niet helpen omdat ik dat zelf met Niek Bakker zou moeten oplossen. Meneer Bakker heeft mij geblokkeerd en ik kan dus gedag zeggen naar mijn geld. Als ik lesgo bel krijg ik te horen dat ik word terug gebeld, maar ook dat gebeurd niet. LESGO IS ABSOLUUT GEEN AANRADER!
Goede rijschool en Ad-jan is een prima instructeur legt alles rustig uit voelde me eigen gelijk op mijn gemak.
Heilaar-Noordweg 2 A
4814RR Breda
Het behalen van je rijbewijs is een fantastische stap! Vrijheid, gaan en staan waar je maar wilt zonder rekening te hoeven houden met de tijden van het OV… heerlijk! Bijkomende voordelen zijn ook nog eens dat je veel flexibeler bent én je bent interessanter voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers, kortom; genoeg redenen om je rijbewijs te halen. Bij LesGO ben je voor jouw rijbewijs aan het goede adres!