Het inschrijven ging makkelijk, flexibel in planning, netjes op tijd altijd.
Handig, snel, makkelijk
Leuke en leerzame lessen
Echt een aanrader.
zeer vakkundige rij-instructeur die weet waar hij het over heeft en ook (als het nodig is) in Jip en Janneke taal uitleggen en stap voor stap ik kan mij geen betere rij-instructeur dan ED SMIT veel gelachen en ook serieuze momenten met ED.
Gezien ik super tevreden ben zou ik het iedereen laten weten dat jullie een fijne rijschool zijn. maar ook omdat jullie flexibel zijn in het ophalen en terug brengen naar huis of school.
Mijn tip? Iedereen moet bij Maarten rijlessen! Echt een top instructeur. Lekker nuchter naar problemen kijken met een tintje humor. De ervaring straalt er vanaf.
Super leuke lesmethode en heel duidelijk. Christiaan de Vos is een erg fijne en gezellige instructeur
klantvriendelijk , behulpzaam. Veel geleerd met handige trucjes.
Dat het een fijn ervaring was bij lesgo.
Erg fijne instructeur!
Zeker bij gaan lessen! Top rijschool
Dat ik heel tevredelen ben en goed opgeleid.
Zeer tevreden!!
Hele fijne ervaring gehad, veel geleerd en een leuke instructeur!
Marco Westerhof was een top rijinstructeur!
Niks!
Top! Goeie flexibiliteit en bereikbaarheid. Eerste keer geslaagd met jullie stuntpakket!
Heilaar-Noordweg 2 A
4814RR Breda
Het behalen van je rijbewijs is een fantastische stap! Vrijheid, gaan en staan waar je maar wilt zonder rekening te hoeven houden met de tijden van het OV… heerlijk! Bijkomende voordelen zijn ook nog eens dat je veel flexibeler bent én je bent interessanter voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers, kortom; genoeg redenen om je rijbewijs te halen. Bij LesGO ben je voor jouw rijbewijs aan het goede adres!