Dat het een goede rijschool/instructeur is. Waar ik veel aan heb gehad
Dat de instructeur heel vriendelijk is en dat de sfeer heel prettig is, vooral als je het spannend/eng vindt in het begin.
ze is duidelijk. ook geduld om ik spreek niet goed nederland . geeft goed uitleg en geeft tijd.
Ik heb erg genoten van mijn tijd samen met Nick van Wieren. Toffe gozer, was één van de eerste die hij mocht les geven. Had totaal niet het gevoel dat hij net begonnen was. Zat vol zekerheid achter het stuur en hij had in moeilijke verkeers situaties altijd een goed antwoord om het probleem waar ik op dat moment mee dealde op te lossen. Een aanrader dus!
Het is wel prettig. Ik heb uiteindelijk vooral in eerste instantie voor LesGO gekozen voor de gratis proefles, maar de instructeur beviel me wel dus ben ik blijven hangen
Ik had veel moeite met vooruitkijken/anticiperen, maar dankzij de lesstrategiëen en het geduld van de instructeur heb ik altijd het vertrouwen gehad om door te gaan en ben ik geslaagd. Lesauto ook prima, erg fijn om in te rijden. Top.
👍🏻
Goede, vriendelijke en professionele rij-instructeur. Frans kan op een leerzame manier alles uitleggen. De oefeningen hielpen mij om het examen te halen.
Ja
Betrouwbaar, overzichtelijk, vriendelijk en makkelijk.
Een top rijschool en je krijgt goede instructies en je wordt helemaal klaar gestoomd voor je praktijk examen, Ik had een erg vriendelijke instructrice en de bereikbaar is heel goed, Ook vindt ik dat ze erg geïnteresseerd zijn in je theorie examen, En ze geven je echt een hele goede begeleiding
Goede instucteur, neemt de tijd, let op de dingen die verbeterd moeten
Na over te zijn gestapt van een andere rijschool naar LesGo ben ik vanaf het begin enorm tevreden geweest met mijn instructeur. Erg vriendelijk, altijd erg geduldig en hij heeft mij veel zekerder laten rijden. Kreeg tijdens het rijden altijd veel kennis en goede tips mee en hij was erg flexibel in het inplannen van rijlessen. Afgelopen week rijbewijs gehaald en ik durf meteen alleen de weg op!
Dat we aan Jean een hele goede les instructeur hadden die geduld had en duidelijk was voor onze zoon. Niet iedereen kan omgaan met jongeren met een beperking.
Misschien beter meteen beginnen met schakelen of op de helft van de lessen. Laat ook leerlingen weten wanneer hun pakket verbruikt is
Hoi Emile, Allereerst hartelijk dank voor jouw beoordeling op klantenvertellen.nl. Ik zie dat je een aantal punten als onvoldoende hebt beoordeeld. Dat vinden we natuurlijk erg vervelend. In de lesresultaten zie ik gelukkig wel dat je geslaagd bent voor je rijbewijs, van harte gefeliciteerd! We horen natuurlijk graag waarom je ontevreden bent over bepaalde zaken van de instructeur, want van elke klacht/ontevredenheid worden we wijzer en kunnen we onze dienstverlening verbeteren. Ik kom heel graag met je in contact om de punten waarop je ons met een onvoldoende beoordeeld te bespreken. we horen heel graag van je! Team | LesGO Verkeersscholen
Is zeker een aanrader
Binnen twee maanden (1 maand en 28 dagen om precies te zijn) heb ik bij Ed Smit mijn rijbewijs behaald. Als er een goede rijinstructeur bestaat, dan is dat Ed wel. Met behulp van zowel humor als seriositeit worden alle onderdelen van het autorijden duidelijk aan je uitgelegd. Ed bespreekt niet alleen de dingen die je verkeerd doet, maar ook als je wat goed doet, wat erg motiverend werkt tijdens het rijden. Alle aspecten van het autorijden worden heel vaak geoefend; bijzondere manoeuvres, (gelijkwaardige) kruispunten, in- en uitvoegen op de snelweg en ga zo maar door. Zoek je een goede, aardige, flexibele, doeltreffende en buitengewoon chille rijinstructeur? Les dan bij Ed!
Het herexamen is een wassen neus als je rij-instructeur stopt dan krijg je geen herexamen omdat je een contract aan gaat met je rijinstructeur en niet met LesGo. Site is dus erg misleidend en de pakketten zijn dus niet wat op de site vermeld staat. Lesgo breng alleen instructeur en klant samen en verder trekken zij de handen er van af.... Een ballentent dus!
Beste mevrouw Cannavacciuolo, Wij vinden het erg jammer deze beoordeling te mogen ontvangen, ondanks ons telefonisch contact, waarin ik u de werkwijze en voorwaarden rondom de herexamengarantie heb toegelicht. De herexamengarantie is een extra service vanuit de betreffende rijinstructeur, waarvoor niets extra's betaald wordt. Ook is de herexamengarantie niet overdraagbaar naar een andere instructeur. Het is immers ook een borgstelling voor de kwaliteit van die betreffende instructeur. In uw geval is het inderdaad zo dat de rijinstructeur gestopt is met lesgeven. In uw geval heeft de rijinstructeur netjes conform afspraak en lesovereenkomst alle betaalde tegoeden opgereden en derhalve keurig aan zijn verplichtingen voldaan. Wij brengen vanuit het hoofdkantoor inderdaad vraag en aanbod bij elkaar door middel van een gratis en vrijblijvende proefles om zodoende naast een prijsvergelijk ook een indruk te krijgen van de rijinstructeur. Indien daarna een overeenkomst getekend wordt, dan betreft dit inderdaad een overeenkomst tussen de leerling en de zelfstandige rijschoolhouder. Dit staat zeer duidelijk en vet gedrukt bijna bovenaan op de lesovereenkomst. Het bevreemd mij dan ook dat dit niet bij u bekend is en dit misleidend noemt. Ik vind het jammer dat een passend en correct antwoord, klaarblijkelijk niet naar uw wens, gezien deze beoordeling, resulteert in een algehele negatieve beoordeling. Desondanks wens ik uw zoon heel veel succes met het behalen van zijn rijbewijs. Team LesGo Verkeersscholen
Heilaar-Noordweg 2 A
4814RR Breda
Het behalen van je rijbewijs is een fantastische stap! Vrijheid, gaan en staan waar je maar wilt zonder rekening te hoeven houden met de tijden van het OV… heerlijk! Bijkomende voordelen zijn ook nog eens dat je veel flexibeler bent én je bent interessanter voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers, kortom; genoeg redenen om je rijbewijs te halen. Bij LesGO ben je voor jouw rijbewijs aan het goede adres!