Je zeker bij LesGO moet gaan lessen en dan er voor zorgen dat je Patrick Kramer als instructeur krijgt. Het was altijd super gezellig bij hem en hij heeft mij heel goed geholpen naar mijn examen toe. En als je van koffie of chocomelk houdt moet je al helemaal bij hem lessen.
Mijn lessen bij Nick van Wieren waren altijd heel gezellig en leerzaam. Ik ben in 1x geslaagd!
Hele gezellige rij instucteur die altijd probeert mee te denken Als je een dag niet kan
Niet veel, het was gewoon van A tot Z geregeld, Jean was super vriendelijk en altijd in voor n geintje!
Goeie service duidelijke uitleg
Mijn rij-instructeur Frans zorgde telkens weer voor een ontspannen rit met keer op keer nieuwe uitdagingen om optimaal voorbereid te zijn op het examen maar ook om daarna zelfstandig de weg op te kunnen gaan. Ik kreeg goede informatie vooraf over het lespakket en wat ik kon verwachten. Ook tijdens het lessen werd er heldere informatie verstrekt. Al met al een prettige ervaring.
Goede relaxte sfeer. Goede methodische aanpak naar zelfstandigheid
Er wordt les gegeven op de manier zoals het moet. Iets wordt verteld of aangeleerd en dit wordt meerdere keren herhaalt.
Het is redelijk op niveau van de leerlingen
Een hele goede en correcte bedrijf met geweldige instructeurs. Mijn instructeur was Ed Smit, hij was degene die mij hielp om mn rijbewijs te behalen. Door zijn methode en aanpak, voelde ik mij op mn gemak en was altijd enorm tevreden.
In novemer kwam ik met minimaal rij kennis, en ik kan me nog goed herinneren dat Nick van Wieren mij kwam ophalen voor een proefrit. In precies 4 maanden, leerzaam en gezellig te hebben gereden heb ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald ! Zeker een aanrader om bij Nick van Wieren te rijden als je goed en snel je rijbewijs wil halen. Nogmaals heel erg bedankt Nick !
Het waren erg gezellige en leuke lessen! Patrick was een goede leraar!
Mijn ervaring om 2 keer in de week 2 lesuren te kunnen rijden, is erg goed om meters te maken en ervaring op te doen. Ik heb op deze manier mijn rijbewijs binnen 2 maanden behaald. Ik raad rijinstructeur Ed Smit zeker aan! Mede dankzij zijn geduld, ervaring en kundigheid als rijinstructeur, raad ik hem aan iedereen aan.
Door de goede begeleiding van Nick van Wieren heb ik met veel plezier in 1x mijn rijbewijs gehaald! Het waren altijd professionele, leerzame en gezellige lessen waardoor ik nu een zelfstandige en zelfverzekerde bestuurder ben geworden. Ook de communicatie en de lesplanning verliep altijd heel soepel en duidelijk. Bedankt!!
Geachte heer/ mevrouw, Het zou erg fijnen gewoonlijk zijn als de rij-instructeur afloop over de opleiding bezig houdt, bijvoorbeeld bij mij is het zo: Ze vraagt me hoe het met mij gaat of over andere dingen die niet met de opleiding te maken hebben. dat is goed, maar dat moet ze niet de hele les gaan doen. Ze moet in de les over de rijopleiding hebben en ze moet niet stil zijn tot dat je fout maakt, want ze mag je ook best vertellen b.v.b: hier komen we kruispunt tegen dus gaan we beginnen met kijken. Ze moeten een doorzettings vermogen hebben en niet aan winst denken, want dat lijkt nogal al als ze in de eerste instantie had gezegd dat je 30-29 lessen zou hebben en daarna meer dan 30, want ik heb spijt dat ik niet bij de rijschool Avantage ging, want daar zijn mijn klasgenoten in een keer geslaagd en tijdens ons gesprek merken ik wel hoe slecht de manier is van les geven, maar ik heb al bijna 30 lessen verspilt dus, ik kan helaas niet veranderen ik hoop dat ze hun best doen voor ons( voor de leerlingen).
Zou vooral vertellen over de instructeur. Daar heb je toch het meeste mee te maken.
Fijn om mee te leren en zou het aanraden.
Het was top lekker simpel
Heilaar-Noordweg 2 A
4814RR Breda
Het behalen van je rijbewijs is een fantastische stap! Vrijheid, gaan en staan waar je maar wilt zonder rekening te hoeven houden met de tijden van het OV… heerlijk! Bijkomende voordelen zijn ook nog eens dat je veel flexibeler bent én je bent interessanter voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers, kortom; genoeg redenen om je rijbewijs te halen. Bij LesGO ben je voor jouw rijbewijs aan het goede adres!