Leo je bent echt de beste rijinstructeur die ik heb gehad! Ben trots om jou leerling te zijn geweest, en neem je tips mee in mijn rijstijl!
Top lessen gehad ! duidelijke lessen waar je veel van leert !
Ik vond super goede rijsschool vooral de rijinstructeur alles is altijd duidelijk geweest
Mijn instructeur was Ed Smit. De lessen waren erg fijn, Ed geeft goede uitleg en is erg geduldig. Ed legt ook goed uut waarom je iets moet doen, dat werkt heel goed. Vragen worden altijd beantwoord. Door de vele positieve verhalen die ik hoorde heb ik voor Ed als insructeur gekozen en nadat mijn zus in 1x geslaagd is, ben ik dat ook! Alleen al het feit dat de meeste leerlingen in 1x slagen bij Ed zegr genoeg!! Het is een topper
Mijn rij instructeur was Ed Smit. Ik vond Ed vanaf het begin al een assertieve en een vriendelijke man. Hij heeft een extroverte uitstraling en is mondig waardoor de lessen ook gezellig waren. Tijdens de lessen legde hij alles goed en duidelijk uit. Hij had ook het geduld voor je als jij een handeling verkeerd deed.
Een goede instructeur die weet waar die mee bezig is. En een fijne lesauto heeft. Lessen zijn altijd gezellig. In 1x kunnen slagen dankzij de goede lessen.
Ik heb een positieve ervaring. Ik heb mijn rijbewijs erg snel gehaald, met dank aan mijn instructrice die me erg goed geholpen heeft.
Erg fijne en leerzame lessen gehad van Patrick Kramer. Hij begeleidde je goed richting het examen met een grapje en een warme chocomel (op zijn kosten en in zijn tijd) tussendoor.
Comminucatie en lessen zijn de beste van heel Nederland, een rustige rij-instructeur.
Ik heb het afgelopen jaar kort bij Huub Debbie in Maastricht gereden met plezier, maar het grootste deel van m'n opleiding bij Nick van Wieren in Amsterdam gevolgd wegens een verhuizing. In Amsterdam rijden is lastig, maar Nick wist altijd met veel energie je op te halen en er een goede les van te maken die helder gestructureerd is. Tijdens de ritten wist je wat er van je verwacht werd en leerde je gauw de rijtechnieken. Naarmate je examen nadert, maakt 'ie jou klaar om goed af te rijden. Altijd gezellig in de auto, maar natuurlijk ook serieus. Als je op een relaxte manier een goede bestuurder in Amsterdam (of op andere plekken) wil worden, zou ik hem zeker aanraden!
LesGo is een hele fijne rijschool en onder begeleiding van Ed Smit heb je elke les erg veel plezier en leer je ontzettend veel. Had het niet beter kunnen hebben!!
Ik heb les gehad van Ed Smit en in 1x geslaagd! Hele fijne instructeur, blijft rustig als je iets fout doet en helpt/duimt mee tot op het eind! Echt een top instructeur!
Na een hele vervelende start met een instructeur die mij plots in de kou heeft laten staan ben ik na heel veel inspanning van LesGo bij Shirley gekomen. Zij heeft me er doorheen gesleept met als resultaat in 1 keer geslaagd. Top hoor ben zeer tevreden.
Specifiek over mijn instructeur Nick van Wieren, hij heeft alles op alles gezet om mijn les programma aan te passen naar mijn situatie en om eerlijk te zijn dat heeft hem echt veel moeite gekost (tot aan zondagen 1,5 uur aan de telefoon om voor mij de beste oplossing te vinden). Geweldige instructeur!!!
Hele goede service zou zo weer bij lesgo willen afrijden zeker een aanrader. Alles wordt je goed uitgelegd zodat jij het snapt en dat is gewoon top om je rijbewijs zo snel mogelijk tehalen.
Goede instructeur! Een instructeur die je serieus neemt en veel aandacht aan je besteedt.
Dat het een goed organiseerde rijschool is
Ik vindt dat lesgo een goede organiseerde rijschool is
Een geweldige ervaring, veel geleerd in een korte tijd en geslaagt zeker een aanrader bedankt Vincent voor de super chille lessen👌🏽🎉
Er word rustig les gegeven en geduldig daar voel je je op je gemak bij word goed uitgelegd wat hij van je verwacht top
Neem je rijlessen bij Jean Heijink. Hij geeft je je zelf vertrouwen terug en geeft goede/juiste instucties zodat je in alle gevallen goed kunt handelen op de weg. Bedankt Jean voor de geweldige tijd en goede instructies.
Goede instructeur, die je op een leuke en leerzame manier de rijvaardigheid aanleert. Fijne auto die naast het gebruiksgemak ook is voorzien van verschillende veiligheidsopties.
Heilaar-Noordweg 2 A
4814RR Breda
Het behalen van je rijbewijs is een fantastische stap! Vrijheid, gaan en staan waar je maar wilt zonder rekening te hoeven houden met de tijden van het OV… heerlijk! Bijkomende voordelen zijn ook nog eens dat je veel flexibeler bent én je bent interessanter voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers, kortom; genoeg redenen om je rijbewijs te halen. Bij LesGO ben je voor jouw rijbewijs aan het goede adres!