Mijn instructeur, John Verkaart, is een top instructeur om je rijbewijs te halen. Hij is ervaren en je voelt je echt snel op je gemak. Dat zorgt ervoor dat je makkelijk dingen leert en op pakt. Zeker een betrouwbare keuze!
Vind LesGo een hele fijne rijschool. Ik vond de service heel erg goed. In de lesgo app had je een duidelijk overzicht van wanneer je volgende les was en hoeveel uur je al hebt gereden.
LesGo is een fijne rijschool. Vooral vanwege de rijlesmap en de vriendelijkheid. Ik kan iedereen aanraden om bij LesGo te gaan rijden, met name bij de instructeur Patrick Kramer!
Heb een leuke tijd gehad en de rijlessen waren top.
Super gezellige, leerzame lessen!!
goede niet dure rijschool geeft goed advies en goeie lessen
Het waren hele leuke en leerzame rijlessen!
Vriendelijk en duidelijk!
Ik vind dat als je een klacht heb ze serieus voor een oplossing zoeken en nemen het serieus. Mijn instructeur was Niek van Wieren heel fijne man om les van te hebben. Relaxt maar wel eerlijk als iets niet goed loopt en daar heb je wat aan.
Goede lessen, alles word heel duidelijk uitgelegd En ook gezellig.
Uitstekende rij instructeur. Legde alles zorgvuldig uit en kwam heel profesioneel over
Rene van der Ham is een supergoede instructor , iedereen zou hem als rijleraar moeten hebben !! De beste
Kundig en vanuit het belang van cursist het tempo erin houden.
Na eerder bij een andere rijschool te zitten en gezakt zijn, ben ik heel blij dat ik bij LesGO terecht ben gekomen. René heeft me ontzettend geholpen en alles puntjes op de i gezet zodat ik deze keer met gemak mijn examen heb behaald.
Dat julie niks doen met klachten en dat Glenn Leupen een vieze dief is!
Ik raad ze aan bij Alfred te gaan lessen..
Vriendelijke instructrice. Eindelijk eindelijk van der af 😂😂
Het is een super fijne rijschool, normale prijzen (niet te duur) fijne en fatsoenlijke auto om in te rijden en een leuke instructeur! Ik beveel het je zeker aan!
Super rijschool. Zeker een aanbeveling.
Heilaar-Noordweg 2 A
4814RR Breda
Het behalen van je rijbewijs is een fantastische stap! Vrijheid, gaan en staan waar je maar wilt zonder rekening te hoeven houden met de tijden van het OV… heerlijk! Bijkomende voordelen zijn ook nog eens dat je veel flexibeler bent én je bent interessanter voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers, kortom; genoeg redenen om je rijbewijs te halen. Bij LesGO ben je voor jouw rijbewijs aan het goede adres!