Voordat ik ben begonnen met het nemen van rijlessen vroeg ik mij altijd af hoe het contact met een rijinstructeur zou verlopen. Echter, al vanaf mijn proefles heb ik Ed Smit ervaren als een geweldige instructeur die mij fijn op mijn gemak kan stellen en die elke les met aandacht heeft gegeven. Vandaar dat ik met volle zelfvertrouwen het praktijkexamen in ging en vervolgens ook haalde. Ik raad vooral Ed Smit aan voor leerlingen die een sympathieke instructeur wensen die zijn beroep uitoefent met passie.
Dat ze les moeten gaan volgen bij Vincent Visch van Les Go. Je leert het snel en op de juiste manier mij is het in een keer gelukt nu jij nog.!
Prima lessen gehad! Flexibel en zeer behulpzaam!
Vriendelijke rij-instructeur die je de tijd geeft om dingen te leren en niet opdringt.
Ik vind goed rijschool
Met veel plezier heb ik de afgelopen maanden rijlessen gehad bij Nick van Wieren. De communicatie was altijd goed en hij gaf goede instructies. Ik mocht veel zelf doen, waardoor ik het autorijden snel onder de knie kreeg. Mijn instructeur was altijd op tijd en kwam netjes zijn afspraken na. Elke rijles werd goed besteed zodat ik zo snel mogelijk mijn rijbewijs heb gehaald:)
Erg fijne instructeur die alles rustig en goed uitlegd en ook vertrouwen geeft.
Ik heb een hele fijne tijd gehad met mijn rijlessen. Alles wat ik moest doen werd duidelijk uitgelegd, fouten werden goed opgevangen en het was ook zeker gezellig.
Joost was altijd gezellig tijdens het lessen en stelde mij altijd op mijn gemak. Hij heeft veel kennis van het verkeer en was altijd geïnteresseerd.
Rijschool die kwaliteit levert. Erg fijne lessen gehad bij Patrick, waarbij veel gelachen kan worden en gelijkertijd leer je erg veel van hem. Vaak het gevoel dat ik het examen niet zou halen omdat ik erg aan mijzelf twijfelde tijdens het rijden, echter heb ik hier heen geen problemen mee gehad omdat Patrick je goed kan helpen als je de lastige punten aangeeft. Bedankt voor het goede gevoel bij de rijlessen en ik heb door Patrick mijn rijbewijs ook te pakken!
Goed georganiseerd en alles wordt goed uitgelegd ook mbv de instructiemethode, die heel erg fijn is
Patrick Kramer is een gezellige rij instructeur die wel in is voor een grapje, maar wanneer het nodig is dingen ook goed uit kan leggen aan de hand van situaties en snelle tekeningetjes. Al met al heb ik een gezellige en zeer leerzame tijd gehad met Patrick Kramer.
Ik had Frans als rij-instructeur. Fijne instructeur, leuke lessen en heel erg leerzaam.
je krijgt duidelijk uitleg over het verkeer en over het voertuig waar je plaats in neemt . En er was altijd wel tijd om te ouwe hoeren :) bedankt voor de goede rijlessen.
Binnen 25 uren (30 lessen) geslaagd met behulp van Maarten, had het niet beter kunnen wensen. Hij heeft me echt kunnen helpen en ben daarom ook zeer tevreden over hoe alles is gelopen, veel gelachen maar ook veel geleerd!
Heilaar-Noordweg 2 A
4814RR Breda
Het behalen van je rijbewijs is een fantastische stap! Vrijheid, gaan en staan waar je maar wilt zonder rekening te hoeven houden met de tijden van het OV… heerlijk! Bijkomende voordelen zijn ook nog eens dat je veel flexibeler bent én je bent interessanter voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers, kortom; genoeg redenen om je rijbewijs te halen. Bij LesGO ben je voor jouw rijbewijs aan het goede adres!