Fijne en gezellige lessen. Bedankt voor alles!
Ik heb erg genoten van mijn tijd samen met Leon, het was altijd leuk in de auto. Leon legt het op duidelijke en leuke manier uit. Het contact met Lesgo ging ook makkelijk en werkte erg goed.
Fijne rijschool/instructeur, goede duidelijke lessen, en heel erg gezellig in de auto.
Hele fijne instructeur. Goede lessen altijd en heel fijn dat je 2 lessen (100 min) achter elkaar hebt.
Rijles bij Ed Smit is leuk en leerzaam! Niet alleen de trucs beheersen maar ook daadwerkelijk goed kunnen rijden! Ed heeft me dit allemaal geleerd en ik ben hier ook erg tevreden over.
Leuke rijschool met veel ervaring. Heel gezellig gehad met Ed. Zeker een aanrader om bij LesGO je rijbewijs te halen.
Investeren in de lessen was het waard! In 2x geslaagd! Lessen waren gezellig en tegelijkertijd leerzaam. Flexibel in de lestijden en lesdagen en goed te bereiken. Zeker tevreden!
is goed
Lage prijs goeie kwaliteit
Ik zou ze aanbevelen.
Marcel is een geweldige vent waarmee je kan lachen, en goede instructies geeft en niet zich te zorgen maakt met de fouten wat je maakt, zolang je het maar snapt en van leert. Klasse, ga zo door !
Niet doen
Dat ze altijd proberen je te helpen om een lesje in te plannen als je een moeilijk schema hebt
Ik heb hardstikke fijne lessen gehad bij Frans van Lesgo. Frans geeft je veel eigen verantwoordelijkheid, waardoor je het rijden snel onder controle krijgt. Daarnaast is hij positief en moedigd je aan als het wat minder gaat. Enige nadeel was dat het inplannen van een (her)examen enorm lang duurde en dat rijlessen soms verder afgezegd.
Wat een top tijd gehad in de auto! Super leuke, aardige en leerzaam rijlessen, uiteindelijk in 1 x geslaagd! Echte aanrader.
Ik heb deze rijschool als super fijn ervaren. Vooral mijn rij instructeur Patrick Kramer heeft mij hierdoor heen gesleept. Ik begon wat angstig maar door de fijne begeleiding heb ik mijn rijbewijs weten te behalen en ben ik er helemaal klaar voor om zelf op pad te gaan. Ik kijk met heel veel plezier terug naar mijn rijlessen en ook zeker met veel leer plezier. Zonder Patrick was het mij niet gelukt om op deze manier mijn rijbewijs te halen en nu veel rij plezier en ervaring op te doen.
Perfect!
Heilaar-Noordweg 2 A
4814RR Breda
Het behalen van je rijbewijs is een fantastische stap! Vrijheid, gaan en staan waar je maar wilt zonder rekening te hoeven houden met de tijden van het OV… heerlijk! Bijkomende voordelen zijn ook nog eens dat je veel flexibeler bent én je bent interessanter voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers, kortom; genoeg redenen om je rijbewijs te halen. Bij LesGO ben je voor jouw rijbewijs aan het goede adres!