Ad-Jan is een top instructeur!

Na onderzoek op Google mij aangemeld bij LesGO, direct goed gevoel bij. Nette mail gehad na aanmelding met allerlei documenten erin. Ingedeeld bij Ad-Jan Avontuur, vanaf dag 1 gelijk een goed gevoel bij hem! Hele fijne, gezellige en vriendelijke man die wanneer nodig je streng toe kan spreken zodat je zo goed mogelijk leert rijden. Ik heb ontzettend veel geleerd van hem en ben blij dat het ondanks veel leren ook erg gezellige rijlessen waren! Ik zou iedereen Ad-Jan en LesGO aanraden. Heb zowel mijn TTT als mijn rij examen in 1 keer gehaald!

Leerzaam en leuk tegelijk

Erg positief

Altijd fijne rijlessen met Adrienne

Ik vond de rijlessen met Adrienne altijd erg fijn. Ze nam alles rustig en stap voor stap met je door. Het is een lieve en rustige vrouw wat erg fijn is als je aan het rijden bent.

Gezellig leuk en leerzaam

Ik ben nooit met tegen zin gaan lessen. Dat was voor mij essentieel. Verder is alles altijd prima uit gelegd en waarnodig kreeg ik op m'n kop. Ook handige hints mbt examen waren fijn.

geweldig

goeie begeleiding en leuke lessen !

Top!

Ik heb mijn rijlessen als een leuke fase in m’n leven ervaren. Alexander is een top rij instructeur, blijft altijd rustig en geeft je op een postieve manier feedback. Ik heb ook vooral veel gelachen tijdens de rijlessen, maar ook belangrijk en niet te vergeten heel veel geleerd. Ben in één keer geslaagd voor het rij examen, super blij !

Rijen leer je het snelst en best bij Ed Smit

Ik heb een super leuke tijd gehad bij ed in de auto. Hij bleef altijd rustig en hielp me met alles. Super leuke sfeer en echt een top instructeur!

• Website N.v.t.

Erg vriendelijk en leerzaam.

Ik heb mijn rijlessen als zeer prettig en leerzaam ervaren, ook mijn rij instructeur (Rene van der Ham) was erg vriendelijk en heb altijd fijn met hem kunnen praten! Je krijgt zeker waar voor je geld, er wordt altijd duidelijke uitleg gegeven op welk punt je ook staat in je rijlessen. Al met al erg tevreden!

• Website

Erg leerzaam en super gezellig!!!

Mijn ervaring met de rijschool LesGo was erg goed! Dat komt denk ik vooral door mijn instructeur Ed. Ed was voor mij de perfecte instructeur, aangezien in de auto een erg fijne sfeer was altijd en je altijd leuke gesprekken kan hebben( wat ik er fijn vond als ik in heg begin gespannen was in de auto), maar daarnaast heb ik door Ed snel goed leren autorijden, dat komt denk ik door zijn aanpak van lesgeven. Erg goed! Ik ben heel enthousiast over Ed en daardoor ook door LesGo! Heel erg bedankt

• Website N.v.t.

Super fijne wijze van rijles met een top instructeur!

Ik heb bij deze rijschool/rij instructeur super fijne rijlessen beleefd. Fijne gesprekken gehad en goede feedback en tips gegeven. Ookal is het mij niet in 1x gelukt om te slagen hebben wij hier nog alles aan gedaan om te zorgen dat ik zou slagen. Alles is superfijn verlopen echt een aanrader! Groetjes Tim :)

Prettige leerzame rijlessen

het waren leerzame rijlessen waar bij ik na iedere rijles wel weer iets had geleerd en Fijne uitleg.

Slecht

Les gehad van Ed uit Bussum, veel lessen afgezegd, altijd vol als je een les wilde plannen. Ronduit slecht.

Hele fijne rij instructeur, duidelijke uitleg, overzichtelijk lessenpakket: In één keer geslaagd

Glenn Sewradj was mijn rij instructeur. Door verschillende omstandigheden duurde het wat langer voordat ik kon afrijden. Glenn was echter op bijna ieder moment bereid om zich aan te passen en te oefenen. Omdat ik het lespakket als verjaardagscadeau kreeg heeft hij de proefles zelfs op zondag (mijn verjaardag) gedaan!! Het lessenpakket was duidelijk en wanneer ik iets niet begreep of niet direct goed deed kreeg ik geduldige uitleg. Ook werd ik veelvuldig gemotiveerd om achter mijn theorie aan te gaan of de theorie door te nemen ter ondersteuning van mijn praktijk. Kortom, Ik heb een hele fijne, leerzame en positieve ervaring.

Hartstikke tevreden met de wijze lessen van Redouan!

In het begin was ik zeer nerveus om achter het stuur te zitten. Ik vond het lastig om kalm achter het stuur te blijven. Redouan heeft mij ontzettend goed geholpen om hier vanaf te komen. Daar ben ik hem heel dankbaar voor. Redouan zou ik aanraden voor iedereen!

Goede rijlessen en snel een examen

Bij Ed Smit heb ik goede lessen gehad die naast prettig ook zeer leerzaam waren. Door de methode van eerst een examen plannen en erna de rijlessen, weet je waar je aan toe bent. Zo kan je lessen met een doel!

Top!

Heb met veel plezier gereden bij Gert! Top instructeur, heel gezellig en veel geduld. :)

Geweldig, super relaxed

Redouan is een super rij-instructeur. Voelde me erg op mijn gemak bij hem, waardoor het rijden makkelijker is. Ik kan Lesgo voor iedereen aanbevelen.

Geweldige en serieuse leraar

Op een sfeervolle maar educatiefe manier mijn rijbewijs gehaald!

Mijn ervaring met rij-instructeur Ed Smit was erg fijn. Leuke, gezellige en leerzame lessen. Wij hadden altijd een goede communicatie, en vanaf dag 1 een goede planning voor de rijlessen. Een hele fijne ervaring om bij Ed Smit te rijden. Een aanrader voor mijn vrienden en naasten

Ben zeer positief over het verloop van de lessen, er werd vanuit de instructeur veel inzet, geluld en flexibiliteit getoond. Elke les was zeer leerzaam, er werd altijd opbouwende feedback gegeven.

Uitstekende ervaring

Mijn rijinstructeur is Ed Smit. Met de proefles heeft hij verteld hoeveel lessen ik nodig zou moeten hebben. 31-07, gelijk op mijn verjaardag, heb ik mijn praktijkexamen gedaan en in 1 keer geslaagd. Ik zou Ed graag willen bedanken voor de leerzame lessen en de duidelijke uitleg. Naast dat het leerzaam & duidelijk was, was het met Ed ook gezellig in de auto en voel je je op je gemak. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over inplannen en rijschema, Ed houdt alles perfect bij zodat je aan je lessen komt. Rijlessen nemen bij Ed Smit kan ik je zeker aanraden!!! Nogmaals bedankt Ed.

Super goed

Leuke instructeur, veel lachen en ook goede lesse! Top!

Fijne rij instructeur, leerzame lessen.

Het waren fijne rijlessen, mijn rij instructeur Redouan was erg geduldig en begripvol. Hij heeft de tijd genomen om mijn denkwijze te begrijpen en heeft zo de rijlessen daarop aangepast. Zeker een aanrader!

Goeie begeleiding.

Fijne pakketten goeie en mee denkende begeleiding. En een gezellige en ontspannen zweer in de auto waar door het lessen een goed gevoel geeft.

Gewoon geweldig uitstekend

Vincent is een super fijne rij instructeur. Hij gaat voor kwaliteit en is meedenkend. Precies wat de jeugd nodig heeft. Hij is gezellig en stelde Mn zoon op zn gemak . Mace heeft 1,5 maand les en nu al zn ttt gehaald . De eerste week sept afrijden ... echt geweldig . Als je een rijschool zoekt .. neem vinc visser uit borsele

Heilaar-Noordweg 2 A

4814RR Breda

Over LesGO

Het behalen van je rijbewijs is een fantastische stap! Vrijheid, gaan en staan waar je maar wilt zonder rekening te hoeven houden met de tijden van het OV… heerlijk! Bijkomende voordelen zijn ook nog eens dat je veel flexibeler bent én je bent interessanter voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers, kortom; genoeg redenen om je rijbewijs te halen. Bij LesGO ben je voor jouw rijbewijs aan het goede adres!