De beste rij instructeur die ik mij maar kon wensen. Streng wanneer nodig, maar vooral heel vriendelijk en vertrouwd gevoel tijdens het rijden. Heeft kennis van het vak en weet alles erg goed uit te leggen en over te brengen. Kortom, een top ervaring die ik nooit meer zal vergeten.
De lessen met Maarten zijn leerzaam én gezellig. Hij neemt de tijd voor je en bereid je goed voor op het examen. Ik zelf vond sommige onderdelen moeilijk, maar met veel geduld en oefening ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs! Bij Maarten ben je aan het juiste adres!
Ik heb leuke leerzame lessen gehad en met de rij instructeur klikte het goed, 2e keer mijn rijbewijs behaald
Toen ik begon met de rijlessen bij Vincent was ik hier en daar best onhandig met bijv. het kijkwerk. Hij heeft me (met soms veel geduld) goed geholpen om dit toch goed te verbeteren. Als de ene manier niet lukte dan bedacht hij wel een andere en zo ben ik gelukkig geslaagd! Ook de manier waarop hij uitlegt is erg fijn. Door middel van zijn tablet tekent hij situaties uit waardoor het nog duidelijker wordt. Een echte aanrader! Super bedankt Vincent!!
Mijn ervaring bestaat alleen maar uit plus punten! Ik voel me meestal niet snel op me gemak bij vreemde mensen, maar bij Vincent meteen al vanaf de proefles. Vincent legt echt super goed uit en vindt het totaal niet erg als je het nog eens 10x vraagt over hoe het ook alweer ging en staat voor alle vragen open. Zeker bij onzekere mensen zoals ik is Vincent goed geschikt voor je. Je merkt ook echt dat hij er alles aan doet om jou te laten slagen. Je leert elke les wel weer wat nieuws en rijdt elke keer een andere weg. Alles wordt ook altijd goed herhaalt zodat het er lekker in blijft zitten voor je praktijk examen! En de gesprekken waren ook heel gezellig, kort samengevat top rij-instructeur, echt een aanrader voor iedereen.
Altijd fijne lessen. Duidelijke uitleg. Gezellige gesprekken.
Heb bij Rob Nauta in één keer mijn praktijkexamen gehaald door zijn goede lessen. Ook had hij goed door waar ik minder goed in was en gaf hier duidelijk feedback op zodat ik wist hoe ik dit kon verbeteren. Top rij-instucteur, zou hem zeker aanraden!
Heb rijlessen gevolgd bij Nick van Wieren. 9 jaar geleden al eens afgereden en daarna nooit meer opgepakt. Samen met Nick snel door de lesstof heengewerkt en gelukkig in 1 x geslaagd. Het was gezellig in de auto, maar er werd ook hard gewerkt. Nick zit er altijd bovenop en zit op de details. Super fijne tijd gehad.
Flexibel in het lessen en prima uitleg
Ik ben altijd met veel plezier gaan lessen. Krijgt duidelijke en rustige uitleg. Als je iets moeilijk vind in een les kun je dat aangeven, dan besteden ze er extra tijd voor je aan. Ik ben helemaal te vrede!
Het was altijd heel gezellig in de auto met een ontspannen sfeer. Op het moment dat het nodig was, was het ook heel gefocust. Waardoor ik snel en goed leerde autorijden, en ook altijd het vertrouwen kreeg.
Ik ben bij LesGo gaan rijden omdat het niet klikte met mijn vorige instructeur. Bij Lesgo had ik een super aardige instructeur die heel relaxed was in de auto!
Altijd gezellig je leert veel en natuurlijk in 1x praktijk gehaald 🥳🥳
Redouan ging heel duidelijk te werk, ik heb mijn rijbewijs ook te danken aan hem.
Vincent gaf me vanaf het begin tot het eind heel relaxt les. Hij gaf tips en legde alles heel goed en fijn uit op zijn tablet. Ik heb een geweldige tijd gehad tijdens het lessen! Heel erg bedankt!
In het begin was het allemaal even wennen maar dat is te verwachten, dingen waar ik moeite mee had werden duidelijk en geleidelijk aangepakt. Patrick is altijd duidelijk in zowel wat er fout gaat als wat je goed doet, wat in mijn opzicht heel fijn heeft gewerkt. Ook is hij altijd berijkbaar voor vragen. Kort gezegd echt een super instructeur.
Ik ben zeer tevreden over mijn rij-instructeur en ben hem zeer dankbaar!
Ik wil Glenn Sewradj bedanken voor zijn leerzame en vooral leuke lessen! Glenn is een rijinstructeur die je alles van a tot b uitlegt. Snap je iets niet? Of heb je ergens nog moeite mee? Geen probleem! Hij legt t 100x uit zonder enig moeite. Ik ben zelf iemand die echt moeite had met bepaalde onderwerpen maar alsnog heb ik met veel hulp en ge push van Glenn mn rijbewijs gehaald. Ik heb heel veel geleerd en heb uiteindelijk mn rijbewijs kunnen halen, dankzij Glenn :) Dankjewel voor alles ome Glenn.
Vincent heeft er voor gezorgd dat ik op een relaxte manier mijn rijbewijs heb kunnen halen. Hij is altijd relaxt en vriendelijk waardoor je zelfvertrouwen opbouwt in de lessen. hij legt alles rustig uit en is positief. Ook zorgt hij er voor dat het gezellig is.
Hij heeft ervaring als rijinstructeur en plezier in wat hij doet. Al was ik niet de makkelijkste leerling. Hij is erg geduldig in zijn uitleg. Voor een proefles zou ik de website even checken! Aanrader!
Ervaring was positief
Ik vond de lessen altijd heel fijn en gezellig. Voor het examen had ik echt het gevoel dat ik er echt klaar voor was.
Ik heb in de periode bij Ed heel veel geleerd. Ook ben ik heel blij dat Ed het geduld had om elke keer weer mij te helpen om me zo goed mogelijk klaar te stomen voor het examen. Dankuwel voor de lessen!
Alles is duidelijk en alles liep goed, het was ook gezellig in de auto.
Ik ben bij Vincent begonnen eenparig maanden gelden en heb een spr tijd bij hem gehad. We hebben gelachen, ge tuterd en naar de mac🤩🤩. Hij is een duidelijke rustige instructeur die alles handig met een tablet weet uit te leggen en als je het niet snapt dan doet hij het nog een keer uitleggen of zelfs even voor. Hij praat je zelf vertrouwen in en doet z’n uiterste best voor een goede les. Ik geef Vinc 5 sterren.
Heilaar-Noordweg 2 A
4814RR Breda
Het behalen van je rijbewijs is een fantastische stap! Vrijheid, gaan en staan waar je maar wilt zonder rekening te hoeven houden met de tijden van het OV… heerlijk! Bijkomende voordelen zijn ook nog eens dat je veel flexibeler bent én je bent interessanter voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers, kortom; genoeg redenen om je rijbewijs te halen. Bij LesGO ben je voor jouw rijbewijs aan het goede adres!