Rob Nauta was een fijne instructeur, veel geduld en duidelijke uitleg. Gezellige ritten gereden! Het plannen en nakomen van afspraken ging perfect, evenals contact opnemen.
Alexander is een ervaren en rustige instructeur. Ik voelde me direct op mijn gemak en daardoor kon ik met plezier snel leren. Ik was in 1x geslaagd!
Floris is een hele fijne rij instructeur, die mij vanaf mijn eerste les echt op mijn gemak heeft laten voelen. Daarnaast is hij heel geduldig, geeft goeie/bruikbare tips en is het altijd gezellig tijdens de lessen.
Ik heb een hele fijne tijd gehad bij Twan. Veel persoonlijke aandacht en precies de juiste hulp. Erg gezellig in de auto en serieus wanneer nodig.
Ik heb rijlessen gekregen van Patrick Kramer. Ik heb dit als heel fijn ervaren, Patrick gaf me het gevoel dat ik het kon en hielp me goed met de onzekerheden.
Mijn ervaring is door doortastend optreden en persoonlijk contact met het hoofdkantoor heel positief. De auto is altijd keurig in orde en de tijden van lessen wordt in goed overleg afgesproken. Vaak ook buiten reguliere tijden om. Het contact via app en de lesgo app is erg prettig. Kortom, goede ervaring!
Bita is een leuke vrouw met behoorlijk veel pit en een goed menselijk inzicht. Ze weet al snel wat je nodig hebt, waardoor ze je hier ook goed in kan ondersteunen. Ondanks mijn ups en downs heb ik de lessen met veel plezier beleefd en ben ik haar nog steeds heel dankbaar. Ze wist goed om te gaan met mijn faalangst, hierdoor heb ik ook mijn praktijkexamen in 1x gehaald. Tijdens de lessen heeft ze ooit een keer iets gezegd wat ik nooit meer ga vergeten: "Omdat jij veilig rijdt betekent niet dat anderen dit ook doen." Tot op de dag van vandaag blijf dit altijd op een positieve manier bij mij, en zorgt het er voor dat ik altijd scherp in de auto stap. Heel erg bedankt voor alles Bita!
Ik had Kim als instructrice. Ze is heel aardig, praat graag, ontspannen en vinding rijk. Ik heb elke les met Kim als super ervaren. Soms tranen omdat het niet lukte, maar ze hielp me altijd. En als de ene manier niet werkte, dan probeerde ze gewoon een andere manier. Niet gelijk de 1e keer geslaagd, maar met de 2e keer wel! Dit maakt Kim natuurlijk niet minder als instructrice.
Fijne rustige instructeur die vooral naar de positieve punten kijkt
Mijn rij-instructeur was altijd goed te bereiken, altijd vrolijk en vriendelijk. De service met proeflessen aanvragen was ook altijd goed, in de leerlingen app duidelijk te zien wanneer je rijlessen hebt gehad en wat is ingepland. Geween een hele goede service.
Ik had een top ervaring heel veel geduld en legt heel goed uit ik heb veel respect voor Lesgo de manier van handelen en de begrip die zij geven ik hoop dat heel veel mensen hier na toe gaan zou ze het echt aanraden dank zij de hulp van jullie heb ik mijn rijbewijs behaald ! 🎊
Super leuke instructeur en altijd met plezier gelest. Mega blij dat ik het nu gehaald heb
Ik hoor van veel vrienden dat instructeurs boos worden als je iets fout doet. Alexander wordt absoluut niet boos en zorgt er juist voor dat je echt leert van je fouten. De leuke en goede sfeer die er was, maakte het rijden extra leuk.
Super goede rij instructeur heb nooit met tegen zin gereden altijd alles goed uitleggen relaxed sfeer en in een keer me rijbewijs gehaald.
Met de vorige rijschool was er geen klik. Het zelfvertrouwen ging hard achteruit. Met Aart ging het stukken beter. Was al twee keer gezakt en nu geslaagd!
Hele fijne ervaring gehad met Arie en heb niks te klagen!
Je kunt heel goed en makkelijk met hem praten. Echt een topgozer. Dingen goed uitleggen is ook een vak en wat kan Vincent dat goed. Het duurde niet lang of ik had alles onder de knie. Door de tips en uitleg tussendoor het rijden. Echt een aanrader 👍🏼👍🏼
Ik heb erg gezellige gesprekken gehad. De instructeur stelt je erg op je gemak.
Heb echt een super tijd gehad met Kim Vogel in de auto. Kei hard werken maar ook hard lachen.
Eerst heel spannend maar als snel een vertrouwd gevoel tussen mij en de instructrice. Leuke tijd gehad
Ik heb alles snel en gemakkelijk geleerd. Niks voelde ongemakkelijk. Het pakket was top samengesteld.
Alles prima! Geen enkel probleem gehad en alles kon makkelijk en snel worden geregeld. Website zou iets overzichtelijker kunnen.
Ik zou Patrick Kramer zeker aanraden als rij-instructeur. Ik heb veel leuke, gezellige maar vooral hele leerzame lessen gehad! In 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen! Ik heb een leuke tijd gehad en veel leerzame kilometers gereden! Bedankt voor alles!
Ik heb mijn lessen gevolgd bij Ed Smit van LesGO. Bij hem heb ik in 5 weken mijn rijbewijs behaald. Hij gaf leerzame en gezellige lessen, met een top resultaat!
Ad-jan avontuur! Echt een aanrader. Gezellig en goed👍🏼
Heilaar-Noordweg 2 A
4814RR Breda
Het behalen van je rijbewijs is een fantastische stap! Vrijheid, gaan en staan waar je maar wilt zonder rekening te hoeven houden met de tijden van het OV… heerlijk! Bijkomende voordelen zijn ook nog eens dat je veel flexibeler bent én je bent interessanter voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers, kortom; genoeg redenen om je rijbewijs te halen. Bij LesGO ben je voor jouw rijbewijs aan het goede adres!