goede rijinstructeurs
Mijn rijinstructeur heeft altijd uitgebreid de tijd voor mij genomen, bleef altijd kalm en heeft mij zelfvertrouwen achter het stuur gegeven. Daar ben ik heel dankbaar voor, want ik heb ondertussen al duizenden kilometers gereden door het hele land en voel me altijd prettig achter het stuur.
Ze was altijd duidelijk en kon goed uitleggen hoe alles moest. Ze was altijd bereikbaar. Ik heb in 2 auto's gereden een nieuwere en een oudere dat vond ik heel fijn.
Goede, duidelijke, leuke instructeur.
Goede bereikbaarheid, topinstructeur en goede auto. Service is prima!
Ontzettend vriendelijke instructeur met goede uitleg! Alles kan en mag gevraagd worden en daar krijg ik duidelijk antwoord op. Lukt iets niet, dan is dit nooit een probleem.
In 1x geslaagd heb ik echt te danken aan mijn instructeur was een hele fijne man
Stephan van de Braak is een hele goede instructeur. De auto was elke keer heel schoon en de uitleg was super goed.
Instructeur is prettig id omgang, ik vind het fijn dat hij rustig is (intonatie, in zijn doen en laten & stem) . daarnaast biedt hij een opbouw in zijn rijlessen, qua wat hij verwacht dat je doet aan bijv. bijzondere verrichtingen: gaande weg steeds wat meer (ook toelichting/uitleg is fijn), prettige opbouw. Dit geeft mij ook vertrouwen, ook heel fijn dat ik eigenlijk altijd wel 't gevoel heb dat ik een fout kan maken, hier dan van kan leren. Ook heb ik wel de indruk dat hij goed (in)zicht heeft in hetgeen ik aan toe ben (uitbreiding vaardigheden: genoeg uitdaging). Overigens ook prima bereikbaar en ondanks mijn onregelmatig werken lukt het plannen van lessen ook altijd! Ik ben zeker tevreden en vindt het lessen leuk!
Dat alles beter geregeld wordt en de comunicatie beter is met het opsturen van de goeie rekeningnummer
Beste Dylan, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! Jammer dat het cijfer 5 geeft voor contact/informatieverstrekking. Wij nemen persoonlijk contact met je op om te horen waar we onze dienstverlening kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Bart Bekker Directeur LesGO Verkeersscholen
Beste Joran, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! Met trots kan ik je melden dat we druk bezig zijn met het bouwen van een nieuwe website. De website zal ongeveer halverwege juli 2014 online gaan. Ik stuur je zo een persoonlijke email om te vragen wat jij voor aanpassingen voorstelt zodat we deze tips mee kunnen nemen in het afmaken van de website. Met vriendelijke groet, Bart Bekker LesGO Verkeersscholen
Ik heb echt perfect les gehad heeft me met alles goed geholpen en ben ook in een keer geslaagd. LesGO is helemaal TOP !!!
zeer fijne instructeur waardoor je goed begeleid word met duidelijke uitleg enof lesmatriaal
Ik heb alleen maar positieve ervaringen met lesgo en had een topper als instructeur......ton smit......
Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn praktijkexamen en had binnen 4 maanden mijn rijbewijs! De lessen waren top en de instructeur nam de tijd.
Ik ben blij met Jean als rijinstructeur, Hij is erg vriendelijk en stelt me gerust en me op mijn gemak.
Elke week een hele leuke rijles. Verder heb ik een top instructeur (huub de bie)
Alles is strak geregeld. Alles wordt geregeld via de instructeur die goed bereikbaar is.
Heilaar-Noordweg 2 A
4814RR Breda
Het behalen van je rijbewijs is een fantastische stap! Vrijheid, gaan en staan waar je maar wilt zonder rekening te hoeven houden met de tijden van het OV… heerlijk! Bijkomende voordelen zijn ook nog eens dat je veel flexibeler bent én je bent interessanter voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers, kortom; genoeg redenen om je rijbewijs te halen. Bij LesGO ben je voor jouw rijbewijs aan het goede adres!