Dat het erg fijn is om bij lesgo te lessen heb eem erg fijne rij instructeur
eerder bijzondere verrichtingen aanleren
Een zeer voordelige rijschool, waar bij de prijs kwaliteits verhouding echt heel voordelig is!
Beste Sander, Dank voor je beoordeling! Tot onze spijt ben je niet tevreden over de informatieverstrekking vanuit ons hoofdkantoor. Ik neem via de mail contact met je op om te overleggen waar dit volgens jou beter kan. Met vriendelijke groeten, Bart Bekker Directeur LesGO Verkeersscholen
Heel goede en leerzame lessen. Elke les leer je iets.
Beste Samantha, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! Je beoordeeld bepaalde punten met een 5 of lager. Ik neem via de mail contact met je op met de vraag wat er beter kan. Met vriendelijke groeten, Bart Bekker Directeur LesGO Verkeersscholen
Super rijschool, ik zou hem zeker aan andere aanraden!
Dat ze rijles moeten nemen bij LesGo
Fijne, strenge maar rechtvaardige instructeur!
Dat het een erg vriendelijk bedrijf is waar je van hoort hoe en wat en waar je aan toe bent. Duidelijke informatie en goede keus uit verschillende rijlespaketten. Ik zou Tamara Quint aanbevelen aan iemand want zij is echt de beste rij instructrice die er maar is ze heeft veel geduld en geeft je instructies op aan de hand van hoe ver jij bent in je rij vaardigheid. Ook is ze altijd op tijd. en helpt ze bij onzeker heden in het rijden. Echt heel tevreden!
Goeie prijs, goeie kwaliteit! Vraag naar Stephan van de Braak, beste instructeur ooit!
Beste Thoa, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! Tot onze spijt zie ik dat je de website en de service en klantvriendelijkheid van ons kantoor met een 5 beoordeeld. We zijn momenteel bezig met het bouwen van een nieuwe website. Ik stuur je een mailtje met daarin de vraag hoe we onze website en de service van ons kantoor kunnen verbeteren. Met vriendelijke groeten, Bart Bekker Directeur LesGO Verkeersscholen
dank je wel voor de lessen :)
LesGo opzich is een goede rijschool, maar het hangt natuurlijk af van de instructeur die je treft, dus ik hoop dat je dezelfde krijgt als ik. Want daar leer je sowieso echt goed autorijden en ook allemaal andere dingen die je over de auto moet weten. En natuurlijk is het ook gezellig!
Dat het een erg fijne rijschool is en dat ik zeker goede ervaringen heb met mijn rijinstruceur.
Heilaar-Noordweg 2 A
4814RR Breda
Het behalen van je rijbewijs is een fantastische stap! Vrijheid, gaan en staan waar je maar wilt zonder rekening te hoeven houden met de tijden van het OV… heerlijk! Bijkomende voordelen zijn ook nog eens dat je veel flexibeler bent én je bent interessanter voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers, kortom; genoeg redenen om je rijbewijs te halen. Bij LesGO ben je voor jouw rijbewijs aan het goede adres!