De instructeur blijft geduldig en geeft goede aanwijzingen. Vriendelijke omgang.
Dat Lesgo een zeer leuk en gezellig bedrijf is met een enorm leuke rij instructeur voor omgeving Zeeland ( Tim Hemelrijk ) Zeer sociaal en meedenkend. Leuke rijschool met veel ervaring & kennis voor het vak.
dat het kantoor erg vriendelijk is en je wil helpen en dat Willem altijd leuke lessen geeft
Hoofdkantoor is slecht bereikbaar, maar de instructeur (Glenn Leupen) is top!
Het is een prima rijschool met een goede en duidelijke contact verbinding tussen het bedrijf en de klant.
Prima rijschool
Leuke en goede rijinstructeur!!
Binnen een uur nadat ik een formulier had ingevuld op internet werd ik al gebeld door een vriendelijke medewerkster van LesGO. De rij instructrice was top. Angelique Vos bedankt dat je me weer de weg op geholpen hebt.
Dat de rij instructeur op een prettige manier les geeft. En dat de studie materialen uitmuntend. Ook betaal je kwalitatief gezien niet te veel voor wat je terug krijgt! :)
top rijschool een echte doorzetter! zelfs na 8x zakken bleef hij mij motiveren om niet op te geven ookal zag ik t zelf niet meer zitten.. De 9de x ben ik geslaagd!
Tevreden.
Ik heb een heerlijke tijd gehad bij Ad. Deze man is kundig en geeft les op een leuke manier. Ik raad iedereen aan om bij Ad rijles te nemen.
Heilaar-Noordweg 2 A
4814RR Breda
Het behalen van je rijbewijs is een fantastische stap! Vrijheid, gaan en staan waar je maar wilt zonder rekening te hoeven houden met de tijden van het OV… heerlijk! Bijkomende voordelen zijn ook nog eens dat je veel flexibeler bent én je bent interessanter voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers, kortom; genoeg redenen om je rijbewijs te halen. Bij LesGO ben je voor jouw rijbewijs aan het goede adres!