Laden reviews...
25 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten benadrukken vooral vakmanschap, heldere uitleg en vriendelijk personeel. Offertes zijn duidelijk, afspraken worden nagekomen en de installatie verloopt professioneel. De ervaringen tonen betrouwbaarheid en kwaliteit, wat leidt tot herhaalklanten en aanbevelingen.
100% geleverd
30 June 2026
Erwin Groothedde
Heeten
Ik ben super goed geholpen. Goed meegedacht met onze wensen. Ook de monteurs waren correct, beleefd en vakbekwaam. Waren erg goed op elkaar ingespeeld
16 June 2026
Rene
Deventer
Onlangs is onze nieuwe binnendeur door Haverkamp geleverd en gemonteerd. We zijn zeer tevreden met de kwaliteit van de deur en de montage ervan ! Kortom : een aanrader !!!
4 June 2026
Fred
Colmschate
Mooie deuren geleverd. Helaas is 1 deur beschadigd maar daar was snel communicatie over. Klantvriendelijk en netjes is er gewerkt
2 June 2026
Ilse Darnoud
Apeldoorn
Tijdens mijn bezoek aan de zaak ben ik goed geholpen en is alles netjes uitgelegd. Ook de plaatsing van de deur is netjes gebeurd! Kortom erg tevreden!
26 May 2026
Sanne
Deventer
Wij zijn zeer tevreden het zag er zo mooi en netjes uit dat we nog een paar deuren hebben besteld. Het inmeten is netjes en correct en het plaatsen was ook keurig netjes. Wij zijn zeer tevreden
19 May 2026
Ans en Jan
Deventer
Vanaf het traject van aankoop, opmeten en plaatsing van de binnendeur is de communicatie en het technische deel van het werk uitstekend georganiseerd. Klantvriendelijkheid is prima. Afspraken worden netjes nageleefd. Zelfs een week vooraf aan de daadwerkelijke plaatsing wordt er nog een reminder gestuurd. Kortom zeer tevreden.
11 March 2026
Marc Houtzager
Deventer
Goede offerte en perfecte aflevering van de deuren.
10 February 2026
Natasja ter Schure
Deventer
Alles goed geregeld we zijn blij met de nieuwe deur. Zou zeker aanraden om hier heen te gaan.
13 January 2026
Inge Folkert
Olst
Vakkundig en uiterst klantvriendelijk geholpen door de verkoper . Hetzelfde geldt voor de mensen die de nieuwe deuren en hang en sluitwerk hebben geplaatst.
9 January 2026
Peter
Deventer
Wij zijn ontzettend tevreden over de service van Haverkamp. Het team heeft onze deuren vakkundig geplaatst en nam echt de tijd om alles perfect af te werken. Ze werkten zorgvuldig en professioneel, en het resultaat mag er absoluut zijn. Zeer aan te raden!
10 December 2025
L
Zutphen
Al jaren een fijn bedrijf en het personeel is aardig en vriendelijk. En zeker vakbekwaam kortom een top bedrijf.
9 December 2025
Paul
Twello
8 deuren daar besteld super mooi goede service en nadat een afspraak afgezegd was voor het plaatsen super snel alsnog geplaatst goed opgelost door hun
9 December 2025
Jacky
zie boven
18 November 2025
Jan
Wijhe
Prima werklui. Moest alleen gaatjes in kozijn zelf dichtmaken ivm mal die daar geplaatst was om scharnieren te plaatsen. Maar misschien is dat normaal? Geen idee.
18 November 2025
Gerrit
Deventer
Goede informatie, snelle en goede levering. En het plaatsen van de deuren was perfect. Kortom nieuwe deuren weer een mooi aangezicht van ons huis.
11 November 2025
Jurgen
Boskamp
Dit bedrijf levert kwaliteit en doet dit op een vriendelijke correcte wijze.
27 October 2025
Siebe Kuipers
Deventer
Prachtige deuren en moeten nog wel afgesteld worden. Hierover bel ik u nog!
25 October 2025
Samira
Apeldoorn
Snelle en geweldige service voor plaatsen van een nieuw slot.
21 October 2025
Angelien
Deventer
Offerte in goed overleg en tot tevredenheid opgemaakt. Prima communicatie over leveringstijden en aanvang van de werkzaamheden. Top deuren, evenals het hang- en sluitwerk. Na afloop alles opgeruimd. Super mannen! Betaling overzichtelijk.
21 October 2025
Daaf
Apeldoorn
Nieuwe voordeur gekocht en laten plaatsen door firma Haverkamp. Werden goed geadviseerd bij de aankoop. Levering ging volgens afspraak en een kleine onvolkomenheid werd binnen een dag opgelost.
9 September 2025
Ruud
Apeldoorn
er is bij de begeleiding goed geluisterd en de mogelijkheden zijn diverse keren besproken. Er is geduld getoond in de winkel en dat heeft er toe geleid dat we een goed doordachte inbouw kast hebben gekost en deze netjes is geïnstalleerd. Er is echter 1 minpuntje en dat is dat bij een dubbele schuifdeur er maar één detector is voor het aangaan van de ledstrips in de zijkanten van de kast. Dit functioneert niet 100% en is erg jammer van zo’n kwaliteit kast.
6 September 2025
Adri van der Zanden
Deventer
Mooie nieuwe achterdeur geplaatst. Voldoet volledig aan onze verwachtingen. Ook in het verleden door de firma Haverkamp geleverde producten voldeden aan onze verwachtingen. Nogmaals onze dank.
Gerhard
Deventer
Net werk geleverd en conform de gemaakte afspraken.
Jelle
Deventer
Van het moment dat ik de showroom aan de Essenstraat binnenstapte tot en met het plaatsen van de door mij gewenste nieuwe buitendeur voldeed Haverkamp aan al mijn hoge verwachtingen. Heldere uitleg, ruime keuze, een vlotte aflevering en fijn personeel. Ik ben zeer tevreden. Tot een volgende keer!!
Huite Teerenstra
Essenstraat 6 A