Alle medewerkers zeer vriendelijk op welk tijdstip van de dag ook. Benadering client in stoel volwaardig, vragen gericht aan degene die in de stoel ligt, ook al is ouder aanwezig, wordt als zeer positief ervaren.
Er had eerder met elastiekjes gewerkt moeten worden. Behandeling gaat nu waarschijnlijk langer duren
Altijd vriendelijk, goede voorlichting aan de kinderen over mondverzorging of als er iets bij de kinderen gedaan moet worden, en we zijn heel tevreden over de behandelingen.
Aardige assistentes/ortho/tandarts, je voelt je op je gemak. Ook mijn 4 kinderen gaan er nooit met tegenzin naar toe.
Goede uitleg relaxt Aandacht voor klachten Vriendelijk.
Erg vriendelijk iedereen en persoonlijke benadering, heel prettig. Ook voorlichting voorafgaand aan controle/behandeling en daarna met adviezen erg fijn.
Ben bij het plaatsen van implantaten vooraf heel goed geinformeerd Ook na het plaatsen goede informatie gehad.
Goed en duidelijk overleg vooraf.Vriendelijk personeel .
Ik kom al bij Dogterom sinds de start in Nieuwe-Tonge en later in Middelharnis. Altijd tevreden geweest.
Aan de balie zitten altijd aardige mensen
Klantvriendelijk, gaan professioneel te werk, goede hygiene, herinnering afspraken via sms. Ga zo door!
Prettige sfeer, er wordt voor de kinderen een veilig klimaat geschept.
Erg spontaan en erg vriendelijk verder goede zorg en aandacht voor de patient en leggen duidelijk uit als er wat gaat gebeuren
Ja vind het moeilijk te beschrijven. Zou zeggen ga zo door.
vriendelijk en behulpzaam
Tijdens de gehele behandeling, duidelijke uitleg zowel naar ouders als naar kind. Goed geluisterd naar het kind en aanwijzingen en tips gegeven voor het gebruik van de trainer.
Koningin Julianaweg 40
3241 XC Middelharnis