Dhr, Meijs heeft mij op een vriendelijke wijze geadviseerd en is met mijn informatie op vlotte wijze aan de slag gegaan. Ik ben zeer tevreden met het behaalde resultaat, EEN GROOT COMPLIMENT!
Had in eerste instantie niet veel fiducie in goede afloop. Tot mijn grote verbazing toch een prima resultaat.
Inmiddels ben ik al 2 keer geholpen door Rechtnet bij betalingen. Ze reageren snel op de mail, de uitleg over de procedure is helder en de betalingen zijn snel binnen. Bedrijven reageren vaak niet op mijn mails over achterstallige betalingen van facturen, maar na een mail van Rechtnet betalen ze vrijwel meteen. Heel erg fijn en het kost me niets. De wettelijk opgebouwde rente en incassokosten houd Rechtnet in en dat is de betaling die zij ontvangen.
We zijn blij dat een stukje zorgen overgedragen wordt en dat die dan op een nette manier afgehandeld wordt.
Goede opvolging, transparante communicatie, doen wat ze zeggen, zo doorgaan, iedereen tevreden...
Positief. Heer Meijs heeft eerst goed naar mij geluisterd om daarna goed door te pakken. Ben zeer tevreden over zijn aanpak en heldere communicatie.
Alles goed opgepakt en op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen in de zaak. Alles goed en snel afgehandeld
Korte en bondige verslaglegging; duidelijk omschreven acties en terugkoppeling daarvan.
Rechtnet al een paar keer ingeschakeld. Online is alles in te zien, je wordt op de hoogte gehouden van de vorderingen.
Incasso goed opgelost
Goed kort telefoon gesprek gehad. Vervolgens via de mail het probleem aangekaart. Duidelijk geweest wat er van mij verwacht werd. Zeer tevreden over de manier van communiceren richting mijn werkgever. Op dezelfde toon zoals tegen mij gesproken werd. In redelijke korte tijd alles afgehandeld. Klein verbeter punt: mijn naam als client correct schrijven. Vind het zelf geen probleem, ben het gewend. Veder alles top. Mvg, FA
Naar mijn mening had u het tegen woord naar de advocaat iets professionele gekund. Beetje mijn woorden over genomen en ik kan geen professionele brief schrijven, maar over de reactie ben ik tevreden.
Alleen de te hanteren tarieven en kosten mogen transparanter en meer in Jip en Janneke taal. Bijvoorbeeld als er naast een percentage ook sprake is van een absoluut minimum aan kostenbedrag dat ingehouden wordt.
Ik ben positief verrast met de uitkomst, in het begin had ik het gevoel dat er niks gebeurde maar dat was achteraf onterrecht.
Voor het eerst dat een incasso organisatie wel geld voor ons wist terug te halen!! Super goed geregeld allemaal, vriendelijk personeel en snelle terugkoppeling! Wij gaan hier niet meer weg!
Goede ervaring. Binnen 2 weken geld ontvangen van niet betalende debiteur
Ons bedrijf heeft nu twee keer een klant gehad die niet wou betalen. Rechtnet heeft dit voor ons, naar alle tevredenheid afgehandeld. Contact is erg prettig en ook voor een eventuele volgende wanbetaler zal ik zeker Rechtnet inschakelen.
Voor ons is het even wennen in de zin van het moeten inloggen op de site om een procedure te starten zonder dat je daar per email van in kennis wordt gesteld met het bericht dat er actie dient te worden ondernomen... Verder kunnen we nog niet echt een oordeel uitspreken omdat we nog niet heel veel zaken hebben ingediend. Inmiddels is er wel eentje geïncasseerd.
Prima en snel geholpen
Mijn zaak is tot nu toe zeer correct afgehandeld, alleen heb ik wel een paar keer moeten navragen over de voortgang en zijn de toegestuurde specificaties niet altijd meteen duidelijk. Ook m.b.t. een navraag heb ik weer moeten nabellen om dit in behandeling te krijgen, want deze was nog niet eens opgemerkt. De werkwijze mag wel meer informatiever.
Top! Goed gehandeld, blij dat wij ons geld hebben mogen ontvangen!
In een lang traject heb ik goede adviezen gekregen en was de communicatie prima.
Goed contact, Duidelijkheid
Prima werk gedaan!