Goede persoonlijke contacten. Vertellen waar ze mee bezig zijn. Hoop in de toekomst op deze voet verder t gaan....
accuraat handelen, korte lijnen en no cure no pay (in principe, er zijn ook uitzonderingen).
Een open en vriendelijk kantoor met de juiste deskundige hulp.
starterstarief was goed. Daarna vind ik alsnog dat de tarieven dan wel snel gaan. Deskundigheid ook goed.
Jullie nemen de risico's voor ondernemers weg door bij incasso's te werken op No Win No Fee basis! Ik ben echt blij met de snelheid van handelen. Dit heb ik bij andere incassokantoren nog niet meegemaakt!
Ik heb een tijdelijke huurder gehad die elke maand de betaling maar niet nakwam.. Ik heb gelijk Rechtnet Advocaten ingeschakeld omdat ik zo snel mogelijk mijn geld terug wou, op een of andere manier had mijn huurder al na de eerste aanmaning van Rechtnet het gehele bedrag overgemaakt!! Ongelofelijk, ik raad dit kantoor ook aan andere aan aangezien ik in minder dan een week mijn geld al terug had.
Ben altijd erg goed geholpen wanneer ik een vraag had. De advocaten zijn ook erg deskundig.