Een snelle en correcte afhandeling, zoals je van een notaris mag verwachten.
Prima notaris!
Gewoon correct en zonder problemen
Vriendelijk en kundig. Naderende trouwdatum werd goed bewaakt i.v.m huwelijkse voorwaarden.
goede afhandeling.
Vriendelijkheid ,deskundigheid, openheid, duidelijk
Vanaf het eerste contact tot en met de ondertekening hadden niet het gevoel een nummer te zijn. Er was ook humor.
Duidelijke en goede communicatie, prettige in de omgang en afspraken nagekomen conform eerder op gevraagde offerte.
duidelijke communicatie, zeer flexibel in de afspraakmomenten,ruime informatie voorziening,snelle afhandeling
Zeer goed Kantoor met bekwame mensen.
Vandaag het passeren van de woning gehad bij deze notaris, erg goed en vriendelijk geholpen!
Aangenaam kundig en vertrouwen wekkend.
Wij hebben uw notariskantoor ervaren als zeer deskundig, professioneel, vriendelijk, eerlijk, behulpzaam en alert. We hadden er, volkomen terecht, het volste vertrouwen in dat u ons uitstekend van dienst zou zijn. Proficiat!.
Meedenkend met de situatie en geeft goed advies om tot een goede oplossing te komen
Zoals bovenstaand aangegeven. Deskundig, klantvriendelijk, betrokken. Kortweg prima notaris adres.
In een prettige sfeer een recht voor z'n raap advies.
Goede adviezen. Naar mijn gevoel is de afhandeling zorgvuldig en deskundig gedaan. Een prettig gevoel dat de gelden werden vastgehouden totdat er zekerheid was
Prima notaris die staat voor z'n werk.