Mijn advertentie staat op uw website, maar de gegevens zijn niet correct overgenomen van mijn opgave. Ik wil dit wijzigen, maar dat lukt niet. Zodra ik op de link wijzigen klik, wordt mij een nieuwe advertentie aangeboden. Er is nergens een zoekopdracht in te voeren, dus contact opnemen gaat ook al niet. Ik betaal dus wel voor de advertentie, bij de klassiekers, maar de gegevens zijn onjuist dus er is niet veel kans op verkoop!!!
Beste, Graag willen wij helpen om uw advertentie gegevens juist op onze website te hebben staan. Ik zou u willen verzoeken even telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice om de 'fouten' te herstellen. Wij zijn tijdens kantoortijden bereikbaar op telefoonnummer (088) 751 8888 of per e-mail op [email protected]. Wij hopen u snel te spreken om hiermee uw ervaring met Auto Trader te verbeteren. Op voorhand onze excuses voor het ongemak. Mvg, Het team van Auto Trader
Pop-up menu's still flash away as fast as they pop-up. On Nexus 7 with Android 4.2.2 this makes the app totally useless since no input can be entered. Fire the programmers!
Thanks for your comments. We have fired the programmers, but now can’t fix the problem… But to be honest, we have looked into this problem but can’t reproduce the problems you are experiencing. Have you already updated your app? Could you maybe contact me directly by email ([email protected]) with some extra information about what version of our app you are running. Kind regards, Mark Snel
Ik ben vandaag voor niets ergens wezen kijken, volgens jullie gegevens was het een 7 persoons auto maar in werkelijkheid was het een 5 persoons Jammer van mijn tijd, en van de brandstof
De website is prima alleen het keuze menu is erg slecht te bedienen met een ipad . Het merk en type selecteren is vrijwel onmogelijk, ik begrijp niet dat autorrader dit zelf niet test, heel bijzonder. Verders een prima site maar niet geschikt voor een ipad
Probeer een zoekopdracht te plaatsen maar bij merk kom ik niet verder dan zoeken op alle merken. Geef mij maar autoscout. Die pakt gewoon mijn zoekopdracht.....tja en als je dan niet zoeken kan op je keuze dan kan ik dus geen mening geven over de informatie in de advertentie
een paar dagen geleden heb ik mijn auto te koop aangeboden via autotrader inmiddels is hij verkocht kan helaas niet op de site vinden hoe ik hem moet verwijderen.
Ik heb 3 auto,s bekeken en mijn auto als inruil aangeboden. Kreeg als reactie dat er geen berekening plaats kon vinden en dat de dealer contact zou opnemen. Nou, niemand neemt contact op....wegens rijkdom gesloten neem ik aan
De app is er bij de laatste update op achteruit gegaan. De vorige versie was beter, makkelijker bedienbaar.
L.S., Mijn vorige auto heb ik via autotrader gekocht, ik was dat ditmaal weer van plan. Helaas heb ik nu een wat kleinere portemonnee en daardoor vallen mee 2 zaken negatief op: 1. De "kosten rijklaar maken" vaak honderden €uro's, die je uit de advertentie moet halen. Wat is dat voor een onzin? Voor een TV betaal ik toch ook geen extra kosten kijkklaar of voor een broek geen extra kosten draagklaar maken? 2. Nog erger zijn adv als onderstaande. Hierbij wordt de koper bewust met een onjuiste prijs gelokt en blijkt de wagen in werkelijkheid meer dan 2x zo duur. www.autotrader.nl/auto/fiat-500/2015/rotterdam/6k3fs/fiat-500-twinair-turbo-cult-105pk-gratis-50-50-dea/?zoekopdracht=fiat-500%7Cbouwjaar-van-2012%7Cbrandstof--benzine%7Csoort-voertuig--alleen20occasions%7Ckilometerstand-tot-60000%7Cprijs-tot-9000 Ik heb geen zin om t helemaal na te zoeken maar volgens mij is dat zelfs wettelijk verboden. Graag hoor ik yw mening over bovenstaande. Mvg, R Dijkstra
Mijn adres staat niet goed in de advertenties het is Hornleger 5 8431 HL Oosterwolde Mvg autobedrijf Oosterwolde
De oude app werkte vele malen prettiger en vooral sneller. Deze loopt vaak vast en vaak kan ik de lijst met automerken niet openen. Terwijl ik de app eerst heel erg prettig vond werken. Nu ga ik vaker naar een anderr site want autotrader is mij veel te traag geworden. Heel erg jammer!
Wat een waardeloze app.. Ik blijf maar aan het instellen als ik op terug geklikt heb..
Wat is deze app gebruiksonvriendelijk geworden. Hij was goed (8) maar is nu de slechtste geworden(2) Graag terug naar de oude format
Ik heb de app. Van jullie maar hij werkt niet goed. Je kan niet kiezen van prijs laag naar hoog. Als ik terug ga naar vorige pagina ben ik alles kwijt. Werkt niet fijn op mijn I-phone
De knoppen werken geen van allen. Keuze vensters gaan open maar sluiten vanzelf binnen 2 sec. Onbruikbaar op Nexus 7, Android 4.2.2, alles geüpdatet, rooted.
De oudere IOS app werkte aanzienlijk beter en effectiever. Sorteerfunctie etc duidelijker, maar ook de uitval in de nieuwe app is hoger dan voorheen. App dus duidelijk verslechterd.
soms iritant als ik op iet wil druken doet hij het niet of gaat hij heel iets anders doen op ipad op telefoon en comuter hep ik dat en dat is ook het enige verbeter punt
Snel de updating is de situatie een stuk trager geworden
Kan niet filteren op prijs!!!!!!! Te debiel voorwoorden
Wat een waardeloze update van deze app! Te slecht voor woorden
Elke dag alles opnieuw invullen is niet handig. Waarom werkt dat niet meer?
Ik zie een zwarte vw passat station uit 2012 voor €5600,- te koop staan in Lelystad. De achtergrond van de foto lijkt Polen of zo. De prijs kan natuurlijk ook nooit. Graag dit soort misleidende adv verwijderen.
Ik vind de vernieuwing GEEN verbetering. Het is absoluut geen vooruitgang en niet gebruiksvriendelijk meer.
De nieuwe app loop iedere keer vast. Ik vond de vorige app meer overzichtelijk.
Fred Roeskestraat 97F
1076 EC Amsterdam
Auto Trader is de spil tussen adverteerder en de zoekende consument. Ons doel is om de adverteerder te ondersteunen bij het verkopen. Auto Trader ontwikkelt daarom innovatieve en effectieve middelen en diensten om de koper zo snel mogelijk naar zijn of haar ultieme match te navigeren. De Auto Trader website bestaat uit de kanalen: auto’s, klassiekers, motoren en bedrijfswagens. Hiermee bieden we voor iedere bezoeker een compleet aanbod die aan zijn wensen en eisen voldoet.