Zeer goed overzicht
Auto trader is een prettige site met zeer volledige informatie. Makkelijk in gebruik.
Goed en overzichtelijk
super goed dit
Vindt het een duidelijke en overzichtelijke site en alles is goed vindbaar! Ook vind ik het fijn dat je de foto's over de hele pagina te zien kan krijgen, kan je goed naar de auto kijken.
accuraat, informatief en "to the point"
Nog geen auto gekocht
zeer overzichtelijk supper
geen ervaring
Makkelijke site, heel prettig
Ik zoek een 7 persoons VW Touran. Ik heb er een aantal gevonden via jullie site. Bij aankomst bij het bedrijf, bleek dat het, ondanks de advertentie, geen 7 persoons Touran was! Beide bedrijven geven aan dat zij dit niet zelfs aangegeven hebben maar dit een automatisch gegenereerde stukje informatie is, wat zij niet handmatig kunnen aanpassen in de advertentie. Het zinloos rondrijden om te gaan kijken naar auto's die niet aan de advertentie en dus mijn wensen voldoen, heeft mij dus 6,5 uur reistijd en een heleboel benzine gekost. Ik raad aan om dit probleem zo spoedig mogelijk op te lossen, het maakt de site zeer onbetrouwbaar.
duidelijke en complete omschrijving van de auto´s
Fred Roeskestraat 97F
1076 EC Amsterdam
Auto Trader is de spil tussen adverteerder en de zoekende consument. Ons doel is om de adverteerder te ondersteunen bij het verkopen. Auto Trader ontwikkelt daarom innovatieve en effectieve middelen en diensten om de koper zo snel mogelijk naar zijn of haar ultieme match te navigeren. De Auto Trader website bestaat uit de kanalen: auto’s, klassiekers, motoren en bedrijfswagens. Hiermee bieden we voor iedere bezoeker een compleet aanbod die aan zijn wensen en eisen voldoet.