Ik zoek en krijg dan een goedkope auto's met prijs op aanvraag. Mateloos irritant
misschien per provincie?
Geen Een bedrijf reageert op de mail.
ik kan nog geen mening geven gezien ik de eerste keer kom. Maar vind het mooi dat ik via de site contact op kan nemen met de verkopers. enig ding dat bij moet komen is een landkaart waar je dadelijk ziet welke afstand ze tot jou wonen. Maar dat is niet zo een probleem want in kan routeplanner openen en het zelf intypen mvg
fijne overzichtelijke site
Al's auto zoek find ik bij Auto trader
Ik ben nog niet geslaagd maar het ziet er goed uit .
Meestal perfekt
goede side
Snelle en makkelijk te gebruiken site.
Veel auto's zelfs over de landsgrens Duidelijke info.
Gewoon prima site
Overzichtelijke site. Ik zoek een nieuwe 2e hands Ford Fiesta (ja..tegenstelling:nieuwe-2e hands...maar u snapt hem wel, hoop ik) Mijn Ford Fiesta heeft het heel wat jaren uitgehouden met mij maar uiteindelijk brak de roest aan het chassis hem/haar op. Heb er echt een soort rouwgevoel bij.. ;-(
Fijne site, overzichtelijk. Zoekt gemakkelijk en ik hoop vandaag nog mijn auto via de site te vinden.
Ik wil een tweedehands auto kopen en ik heb mijn filters ingesteld, kreeg alleen maar advertenties van lease auto's en verkochte auto's te zien. Na 5 pagina's van ongevraagde informatie geef ik het op. Ik ga op zoek naar een site waar adverteerders zich niet opdringen en waar website beheerders ervoor zorgen dat filters doen waarvoor het bedoeld is. Filteren!
Een al Reclamebord voor andere bedrijven.
gen probklemen en duidelijk overzichtelijk
Fred Roeskestraat 97F
1076 EC Amsterdam
Auto Trader is de spil tussen adverteerder en de zoekende consument. Ons doel is om de adverteerder te ondersteunen bij het verkopen. Auto Trader ontwikkelt daarom innovatieve en effectieve middelen en diensten om de koper zo snel mogelijk naar zijn of haar ultieme match te navigeren. De Auto Trader website bestaat uit de kanalen: auto’s, klassiekers, motoren en bedrijfswagens. Hiermee bieden we voor iedere bezoeker een compleet aanbod die aan zijn wensen en eisen voldoet.