zeer overzichtelijk mooi en netjes op order .
Bij serieuze interesse reageert 9 van de 10 verkopers niet op email. Ook blijken verkochte auto's eindeloos lang op AT te blijven staan. Of zogenaamd net binnen is ook al enkele maanden. Een grote ergernis.
Steeds goede autos
Prima, ik mis alleen het kunnen filteren op een auto met stuurbediening.
kijk graag naar auto trader
De site ziet er op zich wel goed uit en is gebruiksvriendelijk, echter heb nu enkele malen een inruilindicatie gehad die veel hoger was dan er uiteindelijk is geboden ( zonder dat de auto door de garages is gezien ). Dit is de consument voor de gek houden als dit zover uitelkaar ligt dus een klantenlokkertje en vervolgens met een kluitje in het riet sturen. Indicatie is nergens op gebaseerd schijnbaar. Dus gewoon rondgaan met je auto bij de bedrijven werkt veel beter.
Nog steeds de perfecte site voor auto ocassions
goed toegankelijke site,overzichtelijk en informatief
thank you
ik vind dit een goede site
Kan de advertentie van mijn verkochte auto niet verwijderen.
geen
Gewoon goed
Fred Roeskestraat 97F
1076 EC Amsterdam
Auto Trader is de spil tussen adverteerder en de zoekende consument. Ons doel is om de adverteerder te ondersteunen bij het verkopen. Auto Trader ontwikkelt daarom innovatieve en effectieve middelen en diensten om de koper zo snel mogelijk naar zijn of haar ultieme match te navigeren. De Auto Trader website bestaat uit de kanalen: auto’s, klassiekers, motoren en bedrijfswagens. Hiermee bieden we voor iedere bezoeker een compleet aanbod die aan zijn wensen en eisen voldoet.