Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De feedback is overwegend positief met hoge cijfers. Gebruikers ervaren een duidelijk en vlot te doorzoeken aanbod. Enkele opmerkingen richten zich op verbetering van reacties van verkopers en nauwkeurigheid van advertenties. De algemene indruk blijft positief.
Heel goed
21 September 2025
Ton
Zwijndrecht
Makkelijk aantal opties in te voeren
10 September 2025
oke
30 July 2025
Rossini
Borculo
Het aanschrijven van autobedrijven via Trader levert laat of geen reactie op
23 July 2025
Marten
Opeinde
Prettig om in te zoeken en erg duidelijk in alles
24 June 2025
Jacques Toussaint
Honselersdijk
vaak fouten in advertenties
Beveelt niet aan
30 May 2025
gustav
budel
Vindt de auto die wordt gezocht....
29 May 2025
Netjes geregeld.
24 May 2025
Koos
Woerden
Auto Trader is a smooth, and efficient way to identify clearly what is available in the market for vehicles. Very simple to clarify what you're looking for. Also very direct and easy to contact dealerships or individuals who are selling their vehicle.
16 May 2025
John McFall
Amsterdam, The Netherlands
mijn vriend heeft dringend een auto nodig
12 April 2025
irek
nordhorn
Eerlijk vakkundig en super vriendelijk...
7 April 2025
Amar Akoudad
's-Gravenzande
Ik wel die auto kopen
7 April 2025
Tariq Eltayeb
Oosterhout
naar om bij bedrijfs autoos te kijken en dat er dan valse advertenties tussenzitten
Beveelt niet aan
9 March 2025
buskers
hilversum
ik wil hem
7 February 2025
jalla
doorenbos11
Goede middag mijn aanbod is 8000eu door d hemel maken.mijn vraag is,is dat mogelijk 50/50betale nu 5000eu en elke maand 500eu tot d bedrag?is dat mogelijk?
31 January 2025
Jozef
Gouda
Ik rijd momenteel in een Suzuki S-Cross 1.5 Style Hybride Automaat, bouwjaar 2023. Toch een beetje met de tijd meegaan en lekker voordelig. Echter het bloed kruipt waar het......... Wij hebben begin 2024 toch weer een caravan gekocht en zijn op zoek naar een auto met iets meer vermogen. Ik heb een aantal offertes aangevraagd van onder andere een BMW 1-serie, Peugeot-3008, Audi A3, Audi Q2. Ik heb voor woensdag 8 januari 2025 een planning gemaakt om de 4 auto's te gaan bekijken. Ik ben begonnen in Gorinchem voor de BMW 1-serie. Met de verkoper afgesproken als de wagen nog niet binnen was, dat hij mij uiterlijk dinsdagmiddag 7 januari bericht zou sturen. Geen bericht ontvangen dus ik ging vol goede moed naar Gorinchem. Gesproken met de verkoper en die vertelde dat de BMW nog niet binnen was.........Nou ja, voor mij een teleurstelling en ik was er toen ook snel klaar mee. Hij zou contact opnemen als de BMW wel binnen was!!! Ik ben dus met een grote afknapper weggegaan. Knop omgezet en vol goede moed naar Auto Kroese in Etten-Leur gereden. Ik werd gelijk hartelijk ontvangen door Denice, Ronnie is altijd op Woensdag vrij, dit heeft hij mij ook verteld en Denice was nog even met een klant bezig. Geen probleem, want ik heb onderhand al 2 uur gereden dus een kop koffie deed mij goed. Denice kwam ondertussen aan tafel en ik heb mijn eerste ervaring verteld van de BMW. Onbegrijpelijk en niet te verklaren. Onderwerp laten rusten en gesproken waar ik voor kwam. Diverse informatie van Denice ontvangen en toen de Peugeot-3008 bekeken. Ik was gelijk verkocht, wat een prachtige auto. Toen maar een proefrit gemaakt en ik was gelijk helemaal verzot van deze auto. Bleek ook wel naar mijn smile toen ik terugkwam, we hadden nog maar weinig woorden over en de deal is snel met een handdruk besloten. Alle informatie en papieren in orde gemaakt en de auto ga ik in overleg over een aantal weken ophalen in verband met een aantal opties die ik erop wilde hebben. Complimenten Ronnie, Denice.
9 January 2025
Cor
Colmschate
8 January 2025
jgjeh hutten
oeffelt
3 jaar geleden mijn huidige auto aangeschaft via auto trader dat is super goed bevallen
4 January 2025
Egbert
Krommenie
even aan het rondkijken en prettige zoekfuncties en overzichtelijk weer gegeven. Zo nodig kom ik hier vaker!!!
28 December 2024
Gert
Dommelen
ikheb mijn aan beveling gedaan dit moet genoeg zijn vriendelijke groet ap.
26 November 2024
albert
hoogeveen
Accurate site!
8 November 2024
Harrie
Zeist
ik wil mijn auto wellicht inruilen
30 October 2024
hans
soest
Auto Trader is de spil tussen adverteerder en de zoekende consument. Ons doel is om de adverteerder te ondersteunen bij het verkopen. Auto Trader ontwikkelt daarom innovatieve en effectieve middelen en diensten om de koper zo snel mogelijk naar zijn of haar ultieme match te navigeren. De Auto Trader website bestaat uit de kanalen: auto’s, klassiekers, motoren en bedrijfswagens. Hiermee bieden we voor iedere bezoeker een compleet aanbod die aan zijn wensen en eisen voldoet.
Fred Roeskestraat 97F
1076 EC Amsterdam