Boven verwachting

Prettige samenwerking, heel vlot telefonisch contact gehad, de volgende dag werd de vraagprijs al geboden , met enkele dagen opgehaald, betaald en gevrijwaard, geweldig, boven verwachting !

Goed geholpen !

Gewoon goed

Goede prijs gekregen voor mijn sloop auto. Verkoop ging vlot en soepeltjes.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Er werd snel en helder gecommuniceerd.

Nadat ik mij had ingeschreven, wed er heel snel actie ondernomen. Er kwam een betrouwbaar bedrijf mijn auto keurig op tijd ophalen.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Sloopauto

We hebben onze caravan te koop aangeboden. En dan heb je afweging. Gaan we dat zelf regelen via marktplaats of via OSW. Het is allemaal via OSW perfect verlopen. Op dinsdag aangeboden op woensdag een mooi bod en op vrijdag is de caravan opgehaald. Het overmaken van het geld ging super snel. De vrijwaring was binnen 2 minuten geregeld.

Snel geregeld, vriendelijk

Goed geregeld.

Plezierige contacten en een heel aardige en vriendelijke koper.

Zeer betrouwbaar

Er was storing gisteren bij rdw maar vandaag is het goed afgelopen koper was vriendelijk en had gisteren al de helft van de aankoop bedrag betaald

Snelle verkoop

Prettig contact en snelle verkoop.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Camper

Top!

Top ervaring. Goede communicatie, alles snel geregeld.

Hele goede ervaring.

Zij zorgen dat alles netjes verloopt en heel attend!

snel en goed geregeld

alles snel en goed geregeld

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Motor

Perfecte service!!

Ik had een auto met schade en nadat ik deze had aangeboden werd ik binnen het uur al teruggebeld met een bod. We hebben snel kunnen schakelen en binnen 1-2 dagen was de deal rond. Veel 'persoonlijk' contact gehad, zodat ik meteen vertrouwen had in een goede verkoop.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

het is gemakkelijk. ze hebben een duidelijke communicatie.

Wordt goed behandeld

Dit was de eerste keer voor mij maar je wordt er vriendelijke geholpen

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Mijn auto aangemeld, dezelfde dag nog een telefoontje van Osw. Dag erna heb ik het bod geaccepteerd van een bedrijf en 3 dagen later is de auto opgehaald. Na heel veel nep-biedingen en berichten via Marktplaats en Facebook was dit precies wat ik graag wilde. Tevens meer voor de auto gekregen dan via ikwilvanmijnautoaf mogelijk was. Al met al super!

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Sloopauto

Totaal niet wat er belooft wordt

Er wordt door de telefoon gesteld , auto is verkocht , wordt opgehaald gevrijwaard en geld overgemaakt !!!!! Het werkt als volgt : Na 2 dagen komen er 2 mannen bij je aan de deur Je auto wordt nog erger onderhanden genomen als bij een RDW keuring , er worden van ieder onderdeel foto's (100) gemaakt en doorgestuurd naar een derde persoon Die gaat vervolgens bellen en ze bespreken van alles ,alsof jij er niet bij bent . Dan gaan ze uitgebreid een proefrit maken gewoon op jouw eigen kenteken . Marktplaats is er niets bij Dus niet totaal ontzorgt En dat komt ???

sympathiek, snel, simpel

door meedenken van OSW en ophaaldienst ging het ophaal proces vd auto van mijn dementere schoonmoeder ver weg veel soepeler als gedacht

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Snelle service. Prettig contact met de koper.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Heel fijn dat hun de onderhandelingen met de auto sloop bedrijven regelen

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Deal snel en vlot verlopen

Voertuig aangemeld en snel verkocht, afspraken zijn nagekomen

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Caravan

ik heb een auto van 14 jaar oud aangemeld de handelaar begon meteen over de koppeling platen te mekkeren en wilde minder betalen bij een auto van 14 jaar oud is dat een normale slijtage ik moest maar genoegen nemen met honderd gulden minder dit zijn in mijn ogen smerige praktijken ik heb dit aan de meneer van osw uitgelegd deze heeft naar mij toe de zaak goed afgehandeld zodat ik nu tevreden ben

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Minder ervaring is geweldig in een paar dagen was het geregeld

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? N.v.t.

Snelle reactie en prima service

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein