Ik moet zeggen een man een man een woord een woord . binnen 24 uur verkocht . Dankjewel. Groetjes. Ger.
Graag gedaan, OSW.
Perfect gewoon eerlijk
Super tevreden ! Binnen afgesproken tijd een prima aanbod gehad. Het persoonlijke contact is als prettig ervaren. Ook de verdere afhandeling v.w.b. de verkoop is prima verlopen
De werkwijze van de site is prima. ook de afhandeling. Er is echter 1 groot nadeel. In mijn geval heb ik een bod geaccepteerd. De caravan dealer is de caravan komen bekijken en constateerde een probleem waar ik het niet mee eens was. Hij trok daarvoor € 350,- van de overeengekomen prijs af. Als ik dat niet zou accepteren, moet ik vervolgens een boete aan OSW betalen aangezien ik akkoord ben gegaan met het bod. Ja, maar niet met een uiteindelijk bod van € 350,- lager. De koper kan dus van alles beweren en alsnog een lager bod uitbrengen. Accepteer je dat niet dan zul je 15 of 20% boete moeten betalen aan OSW. Dat is geen goede zaak. Als verkoper sta je dus direct 1:0 achter. Jammer dat dit zo geregeld is .Ik heb de voorwaarden goed doorgelezen, maar dit zo niet opgemerkt. Reëel zou zijn dat de koop dan niet doorgaat en de koper van de koop afziet omdat de hij de kwaliteit niet voldoende vindt, zonder dat dit de verkoper geld kost.
Geachte heer Timmermans, Ons bod is in principe altijd gegarandeerd. Wij gaan er van uit dat de aanbieder het object nauwkeurig heeft omschreven en geen informatie achterwege laat, dat weer van invloed had kunnen zijn op de biedingen. Wij maken uiterst zelden mee dat onze inkoper ter plekke toch nog iets constateert en de prijs moet aanpassen. Helaas was dit bij u wel het geval, maar als u niet akkoord gaat, zouden wij u nooit een boete opleggen! In onze voorwaarden staat wel vermeld dat wij gemaakte kosten mogen doorberekenen als u bijvoorbeeld akkoord gaat met ons bod, maar het object niet levert (omdat u het wellicht toch aan een andere partij verkoopt in de tussentijd). Wij hebben u inmiddels telefonisch gesproken en het één en ander voor u opgehelderd. Wij kijken uit naar uw aangepaste of nieuwe beoordeling. Wij zijn in ieder geval blij dat we deze miscommunicatie hebben kunnen oplossen. Team OSW.
Een vlotte en zeer prettige afwikkeling. Vooral omdat het allemaal zonder gedoe geregeld wordt. Misschien had ik meer kunnen ontvangen, maar op deze manier weet ik zeker dat alles juist is verlopen, zonder geloop aan huis en gezeur van aspirant kopers. Liever had ik de motor niet verkocht, maar moest helaas wel door gezondheidsproblemen en dan is deze manier veruit de prettigste manier.
Nette afwerking.
Bijzonder vlotte behandeling van de opgave. Na contact opgenomen te hebben met de bieder was deze twee uur later gearriveerd Na afhandeling van de administratieve zaken heeft hij de caravan meegenomen en was alles afgehandeld. Al met al een plezierige manier van zaken doen.
Wij werken met korte communicatielijnen en onderhouden nauw contact met onze inkopers. Waarom wachten en uitstellen als de deal direct gesloten kan worden? En het fijne aan OSW is dat wij een gratis ophaalservice hebben! Wij betalen en vrijwaren aan de deur. Zorgeloos verkopen dus!!
Naar tevredenheid correct behandeld. Snelle afwikkeling.
Bedankt voor uw beoordeling.
Contact met OSW opgenomen. Het uitgebrachte bod geaccepteerd. Contact gehad met opkoper (Dhr Steenbakkers). Alles netjes zoals afgesproken afgehandeld.
Gefeliciteerd met de verkoop!
Goede ervaring, volgens verwachting verlopen. Op goed niveau met kennis van zaken afgehandeld.
Bedankt. Ons verkoopteam is gespecialiseerd in de verschillende typen occasions die wij aannemen. Fijn om te horen dat onze Caravanspecialist u naar wens geholpen heeft.
snel en voor een goede prijs verkocht OSW heeft ons vriendelijk bijgestaan en ze doen wat ze beloven heel veel lof
Bedankt, en graag gedaan!
Goede service. Goede eerlijke communicatie. Snelle bemiddeling.
Bedankt voor uw beoordeling. Een eerlijke aanmelding van u en eerlijke communicatie van ons uit, zorgen voor een eerlijk bod!
Vlot, geen problemen
Prima geregeld ,snelle afhandeling Correcte behandeling door afhalingsbedrijf voor de caravan
Bedankt voor uw recensie. Wij staan garant voor de bedrijven waar wij mee samen werken; dit zijn betrouwbare en erkende inkopers.
Buitengewoon prettig en goed
Goeie snelle reactie. Vriendeljke medewerker aan telefoon.
Goeie snelle reactie. Vriendeljke medewerker aan telefoon.
Bedankt! Wij gaan graag voor persoonlijke service en staan dan ook bekend om onze gespecialiseerde verkoopmedewerkers, die weten waar ze het over hebben.
Het was prettig om te weten dat de caravan op een goed geregelde, betrouwbare en snelle manier verkocht werd.
osw werkt snel en correct
Dank u
Op een zeer vriendelijke en snelle manier geholpen. Onze caravan was in 1 dag verkocht. De koper was ook erg klantvriendelijk
Gefeliciteerd met de snelle verkoop!
zeer snel en netjes behandeld bij de aanvraag voor de verkoop van mijn caravan , en bij het afhalen een nette en correcte persoon van caravan bedrijf DE JONG die ook netjes de papieren heeft ingevuld ,en direct een vrijwaring ontvangen . Niets dan LOF over het totaal .
Bedankt voor uw beoordeling. Wij onderhouden goed contact met ons betrouwbaar en vakkundig netwerk. Fijn dat u ook heeft mogen ervaren dat onze samenwerking met enkel erkende inkopers, positief resultaat oplevert.
Snelle verkoop en correcte afwerking
Informeren goed over het object. Prijsvoorstel was reeel en bleef overend na de bezichtiging. Professionele en betrouwbare service. Ook de kopende handelaar zei goede ervaringen te hebben met OSW.
Wij zijn inderdaad erg trots op de langdurige en betrouwbare samenwerkingen die wij hebben met onze inkopende partijen. U plukt daar de vruchten van!
Zeer snelle reactie na het plaatsen van de advertentie. OSW is heel transparant en eerlijk naar de verkoper. Ze proberen echt het maximale eruit te halen
Ons team zit altijd bovenop het verkoopproces; direct na aanmelding gaan we voor u aan de slag en houden we u middels uw account en (liever ook) telefonisch op de hoogte. Samen gaan we voor het beste resultaat!