Reactie van het bedrijf
Geachte heer Aafjes,
Wij betreuren uw beoordeling. Uiteraard hebben we dit direct opgepakt om na te gaan wat er intern eventueel mis is gegaan.
Onze Motorspecialist heeft u na de aanmelding gesproken en heeft een koper gevonden voor uw motor, gebaseerd op de informatie die u ons gaf. Echter bij aankomst bleek de motor in minder goede staat te zijn dan aan ons was doorgegeven. Ons bod is altijd gegarandeerd, maar dan moet de motor wel zijn zoals u hem aan ons voorstelt. Helaas kwam u er niet uit met de inkoper, maar dat is (ondanks onze inspanningen en de rit van de inkoper), geen probleem voor ons geweest. Dat was al coulant van onze kant.
Vervolgens hebben wij na overleg nog besloten dat we u uw minimale vraagprijs wilden bieden en dat onze inkoper uw motor dan de motor alsnog mee zou nemen, zonder dat wij hem nog kosten in rekening zouden brengen. Onze dienst is voor u wel gratis, maar de bij OSW aangesloten erkende inkopers betalen ons natuurlijk wel een bedrag voor de motoren die wij voor hen vinden. Met deze eenmalige oplossing zou u van uw motor af zijn en zou onze inkoper niet voor niets naar u toegekomen zijn. Wij zouden in dit geval dus niets verdienen.
Helaas bent u niet meer bereikbaar, dus laten wij het hierbij. We willen alleen wel benadrukken dat wij u meer dan tegemoet zijn gekomen en dat dit allemaal niet nodig was geweest als u uw motor juist had omschreven.
Met vriendelijke groet,
Team OSW.