goede service, goed behandeld

Snelle en correcte verkoop caravan! Aanbieding, verkoop en ophaling caravan binnen de 5 dagen. Bedankt.

prima afgehandeld.

goede service, goed behandeld

Prettig aan de telefoon, zonder pushen zoals sommigen doen met b.v."dit bod geldt enkel vandaag". En bij het ophalen werd niet gezeurd over een krasje om prijs lager te krijgen. ZO HOORT HET

goede service, goed behandeld

Ge gezeur over staat en prijs, zee tevreden

voldoende, een redelijke ervaring

Na wat late reacties op mijn e-mails is de verkoop uit eindelijk spoedig verlopen

zeer slecht, onaanvaardbaar

belofte niet nagekomen. 2 verschillende voertuigen aangemeld. na een dag alleen een bericht dat er geen biedingen waren.

Snel en correct geregeld

goede service, goed behandeld

Geen gezeur en geen geleur! Deze gedachten kwam bij mij op tijdens het aanbieden van mijn caravan bij OSW en de verkoop aan Wolf Caravans te Harderwijk. Ik had mij goed voorbereid bij de verkoop van mijn caravan: door te "google'n" kwam ik o.a. terecht bij OSW. Een goede informatieve website, maar dat schept OOK verwachtingen.Hoewel ik septisch was had ik er wel een goed gevoel bij. Ook door het telefonisch kontakt: vriendelijk,rustig en niet opdringerig. Heb mij dan ook aangemeld voor hun nieuws brief met vele tips. Na mijn caravan vacantie was het dan zover. De verkoop van mijn caravan.Aangemeld op diverse website's . Maar OSW maakte geheel waar, waar voor zij staan. Nadat ik mij bij OSW had aangemeld, kreeg ik diverse aanmeldingen van een bod en na een uur was ik akkoord met de heer Wolf/caravans te Harderwijk. Ik had dan ook een goede begeleiding van OSw, die mij na een bod benaderde , luisterde en verder onderhandelde met de bieder.Dit was snel effectief en markt kennende. Ook de heer Wolf kwam via de telefoon professioneel en vriendelijk over. Ik heb in beider belang de Caravan bij Wolf Caravans te Harderwijk afgeleverd.De tijd werd genomen voor het afleveren, ter plaatse leveren van het vrijwaringsbewijs , het overschrijven verkoopprijs en controle. Bij het wegzetten caravan c.q inspectie, stak de heer Wolf gelijk een handje toe en inspecteerde professioneel. Het was zonder meer prettig en eerlijk zaken doen met de heer Wolf van WOLF CARAVANS te Harderwijk. Mijn conclusie: OSW heeft begeleid, onderhandeld,geadviseerd en sellecteert bedrijven die EERLIJK, BETROUWBAAR en RDW geselecteerd zijn.En daar is WOLF CARAVANS te Harderwijk er een van: KLASSE!

goede service, goed behandeld

De caravanhandelaar was keurig op tijd. Hij heeft, zeer terecht, de caravan aan een grondige inspectie onderworpen. De verdere afhandeling en contante betaling verliep heel vlot.

Snel,correct en eerlijk👍

goede service, goed behandeld

OSW heeft zich op diverse manieren van zijn beste kant laten zien tijdens en na de verkoopbemiddeling bij mijn caravan.

goede service, goed behandeld

Er werd voor ons gedaan wat was beloofd, n.l. onze caravan binnen één dag voor een zeer aannemelijke prijs verkocht en door de koper keurig afgehandeld.

goede service, goed behandeld

Snelle reactie met positief resultaat

voldoende, een redelijke ervaring

Over OSW zijn we tevreden alleen de dealer waarmee we het bedrag voor de caravan hadden afgesproken wees ons erop dat we het verkeerde bouwjaar van de caravan hadden doorgegeven (wij hebben gewoon het jaar wat op het kenteken staat doorgegeven) waardoor we niet het afgesproken bedrag konden krijgen. En het bedrag werd fors minder. Wij vonden het heel erg vervelend en ook dat ons gezegd werd dat we het vast wel niet expres fout hadden opgegeven!! Als je niet van het jaar uit kan gaan dat op het kenteken staat waar moet je dan van uitgaan!! We hebben de verkoop uiteindelijk door laten gaan, hadden hem leeg gehaald en hij stond klaar maar kwamen met een kater thuis.

goede service, goed behandeld

Binnen 3 uur is de caravan verkocht: medewerker OSW neemt meteen contact op en komt de afspraken na. De koper neemt daarna meteen contact op, om een afspraak te maken. Afhandeling is prima verlopen. Geen gedoe met potentiele kopers die eerst komen kijken en dan nog willen afdingen. OSW neemt alles over, een prima service

goede service, goed behandeld

Caravan binnen 2 dagen verkocht. Daarna vlotte afwikkeling met koper. Koper betaalde contant. Alles zonder gedoe. Prima manier om caravan te verkopen.

goede service, goed behandeld

alles netjes volgens afspraak geregeld.

goede service, goed behandeld

O S W. Nog nooit van gehoord, voordat ik via Google ging kijken om mijn caravan te verkopen ik kwam bij een caravan en div. meer , van O S W inkoop makelaar . Ik heb eerst even goed gelezen wat O S B mij te bieden had en zette mijn caravan te koop ,binnen 5 min. kreeg ik al een bericht met dank voor de aankoop melding en met het bericht dat hij ging proberen mijn caravan te verkopen dat heeft nadat we samen besloten welk bedrag ik voor mijn caravan kon vragen en wat ik wilde samen zijn we er uit gekomen en met een uurtje en wat onderhandelen was mijn caravan verkocht.en kreeg ik een mail van OSW en de koper met het brdrag en alle gegevens die ik nodig had. na overleg met de koper is mijn caravan na 2 dagen op gehaald en was de betaling per direct voldaan .en kon de koper zonder probleem weg rijden met zijn caravan. ik blij iedereen blij . Nog Hartelijk dank OSW Oganisatie voor de geweldige Hulp. Met Groetjes van Rinus Hoevenaar.

goede service, goed behandeld

acuraat, vriendelijke behandeling, snel met oplossing

goede service, goed behandeld

Heel goed behandeld en een goed bod. Vandaag onze caravan opgehaald.

• Totaal oordeel

perfect, zeker aan te bevelen

Snelle reactie, zeer vriendelijk. Goede service en voor ons heel belangrijk, snelle verkoop van de caravan. Mocht het nog een keer nodig zijn dan neem ik absoluut contact op met OSW.nl

voldoende, een redelijke ervaring

Snel een redelijk bod op onze caravan, maar dat is natuurlijk altijd aan de lage kant. Na telefonisch contact een goede prijs gekregen. Let wel op de algemene voorwaarden! Koper was zeer correct en vriendelijk!

Super geregeld!

Nevelgaarde 8