Snelle en correcte verkoop caravan! Aanbieding, verkoop en ophaling caravan binnen de 5 dagen. Bedankt.
Graag gedaan.
prima afgehandeld.
Prettig aan de telefoon, zonder pushen zoals sommigen doen met b.v."dit bod geldt enkel vandaag". En bij het ophalen werd niet gezeurd over een krasje om prijs lager te krijgen. ZO HOORT HET
Ge gezeur over staat en prijs, zee tevreden
Na wat late reacties op mijn e-mails is de verkoop uit eindelijk spoedig verlopen
belofte niet nagekomen. 2 verschillende voertuigen aangemeld. na een dag alleen een bericht dat er geen biedingen waren.
Geachte heer, Na aanmelding nemen wij altijd contact op met de aanbieder om het voertuig te bespreken en de wensen helder te krijgen. Het is OSW echter niet gelukt om u telefonisch te bereiken binnen 1 dag (u bent gisteren tweemaal door ons gebeld). Uiteraard wordt uw aanmelding dan wel opgenomen in onze veiling, maar mist het wellicht belangrijke informatie. Onze inkopers zien uw voertuig dus wel, maar na telefonisch onderhoud gaan onze specialisten ook altijd persoonlijk voor u aan de slag om de meest relevante bedrijven te benaderen voor het hoogste bod. Persoonlijk contact vinden wij dus heel belangrijk. Indien er geen passend bod wordt ontvangen, ontvangt u van ons de email die u heeft ontvangen; wij informeren de aanbieder graag over de status. Maar dan houdt het niet op; ook dan hebben we graag contact. Misschien is de vraagprijs aan de hoge kant en kunnen we de juiste waarde achterhalen met een gratis taxatie van OSW? Of misschien missen we juist dĂe informatie, die duidelijk maakt waarom uw vraagprijs hoger is? Kortom, neem contact met ons op wanneer u weer bereikbaar bent. Dat mag ook per email of whatsapp. Met vriendelijke groet, Team OSW.
Snel en correct geregeld
Geen gezeur en geen geleur! Deze gedachten kwam bij mij op tijdens het aanbieden van mijn caravan bij OSW en de verkoop aan Wolf Caravans te Harderwijk. Ik had mij goed voorbereid bij de verkoop van mijn caravan: door te "google'n" kwam ik o.a. terecht bij OSW. Een goede informatieve website, maar dat schept OOK verwachtingen.Hoewel ik septisch was had ik er wel een goed gevoel bij. Ook door het telefonisch kontakt: vriendelijk,rustig en niet opdringerig. Heb mij dan ook aangemeld voor hun nieuws brief met vele tips. Na mijn caravan vacantie was het dan zover. De verkoop van mijn caravan.Aangemeld op diverse website's . Maar OSW maakte geheel waar, waar voor zij staan. Nadat ik mij bij OSW had aangemeld, kreeg ik diverse aanmeldingen van een bod en na een uur was ik akkoord met de heer Wolf/caravans te Harderwijk. Ik had dan ook een goede begeleiding van OSw, die mij na een bod benaderde , luisterde en verder onderhandelde met de bieder.Dit was snel effectief en markt kennende. Ook de heer Wolf kwam via de telefoon professioneel en vriendelijk over. Ik heb in beider belang de Caravan bij Wolf Caravans te Harderwijk afgeleverd.De tijd werd genomen voor het afleveren, ter plaatse leveren van het vrijwaringsbewijs , het overschrijven verkoopprijs en controle. Bij het wegzetten caravan c.q inspectie, stak de heer Wolf gelijk een handje toe en inspecteerde professioneel. Het was zonder meer prettig en eerlijk zaken doen met de heer Wolf van WOLF CARAVANS te Harderwijk. Mijn conclusie: OSW heeft begeleid, onderhandeld,geadviseerd en sellecteert bedrijven die EERLIJK, BETROUWBAAR en RDW geselecteerd zijn.En daar is WOLF CARAVANS te Harderwijk er een van: KLASSE!
Beste heer Peter, Bedankt voor uw leuke en eerlijke beoordeling! We zijn blij dat we u van dienst hebben mogen zijn en wensen u veel plezier met onze nieuwsbrief; in de editie van deze maand kunt u een geheel verzorgde BBQ winnen!
De caravanhandelaar was keurig op tijd. Hij heeft, zeer terecht, de caravan aan een grondige inspectie onderworpen. De verdere afhandeling en contante betaling verliep heel vlot.
Snel,correct en eerlijk👍
OSW heeft zich op diverse manieren van zijn beste kant laten zien tijdens en na de verkoopbemiddeling bij mijn caravan.
Er werd voor ons gedaan wat was beloofd, n.l. onze caravan binnen één dag voor een zeer aannemelijke prijs verkocht en door de koper keurig afgehandeld.
Snelle reactie met positief resultaat
Over OSW zijn we tevreden alleen de dealer waarmee we het bedrag voor de caravan hadden afgesproken wees ons erop dat we het verkeerde bouwjaar van de caravan hadden doorgegeven (wij hebben gewoon het jaar wat op het kenteken staat doorgegeven) waardoor we niet het afgesproken bedrag konden krijgen. En het bedrag werd fors minder. Wij vonden het heel erg vervelend en ook dat ons gezegd werd dat we het vast wel niet expres fout hadden opgegeven!! Als je niet van het jaar uit kan gaan dat op het kenteken staat waar moet je dan van uitgaan!! We hebben de verkoop uiteindelijk door laten gaan, hadden hem leeg gehaald en hij stond klaar maar kwamen met een kater thuis.
Jammer dat uw ervaring met een OSW-inkoper zo'n gevoel achter liet. Echter doen zij hun biedingen gebaseerd op de informatie die wij krijgen van de aanbieders. Helaas was dit in uw geval niet helemaal juist. Dit heeft voor hem weer een nadelig effect op de verkoopwaarde van de caravan; hij kan er immers ook weer minder geld voor vragen bij een eventuele doorverkoop. Fijn dat u elkaar toch tegemoet gekomen bent en dat alles netjes is afgehandeld.
Binnen 3 uur is de caravan verkocht: medewerker OSW neemt meteen contact op en komt de afspraken na. De koper neemt daarna meteen contact op, om een afspraak te maken. Afhandeling is prima verlopen. Geen gedoe met potentiele kopers die eerst komen kijken en dan nog willen afdingen. OSW neemt alles over, een prima service
Dat is precies onze kracht! Wij nemen de gehele bemiddeling en afhandeling over. U heeft geen advertentiekosten, maar ook geen vreemden aan de deur of het risico op vals geld.
Caravan binnen 2 dagen verkocht. Daarna vlotte afwikkeling met koper. Koper betaalde contant. Alles zonder gedoe. Prima manier om caravan te verkopen.
alles netjes volgens afspraak geregeld.
O S W. Nog nooit van gehoord, voordat ik via Google ging kijken om mijn caravan te verkopen ik kwam bij een caravan en div. meer , van O S W inkoop makelaar . Ik heb eerst even goed gelezen wat O S B mij te bieden had en zette mijn caravan te koop ,binnen 5 min. kreeg ik al een bericht met dank voor de aankoop melding en met het bericht dat hij ging proberen mijn caravan te verkopen dat heeft nadat we samen besloten welk bedrag ik voor mijn caravan kon vragen en wat ik wilde samen zijn we er uit gekomen en met een uurtje en wat onderhandelen was mijn caravan verkocht.en kreeg ik een mail van OSW en de koper met het brdrag en alle gegevens die ik nodig had. na overleg met de koper is mijn caravan na 2 dagen op gehaald en was de betaling per direct voldaan .en kon de koper zonder probleem weg rijden met zijn caravan. ik blij iedereen blij . Nog Hartelijk dank OSW Oganisatie voor de geweldige Hulp. Met Groetjes van Rinus Hoevenaar.
Heel graag gedaan!
acuraat, vriendelijke behandeling, snel met oplossing
Heel goed behandeld en een goed bod. Vandaag onze caravan opgehaald.
Snelle reactie, zeer vriendelijk. Goede service en voor ons heel belangrijk, snelle verkoop van de caravan. Mocht het nog een keer nodig zijn dan neem ik absoluut contact op met OSW.nl
Wij zien graag een volgende aanmelding van u tegemoet!
Snel een redelijk bod op onze caravan, maar dat is natuurlijk altijd aan de lage kant. Na telefonisch contact een goede prijs gekregen. Let wel op de algemene voorwaarden! Koper was zeer correct en vriendelijk!
Super geregeld!