Snel & goed geregeld

goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijke en correcte contactpersoon. Jammer genoeg iets minder gekregen dan eerst afgesproken maar voor de rest werd alles vlot en correct afgehandeld.

goede service, goed behandeld

Met OSW alles snel en vlot geregeld , prima. De handelaar die de Ford heeft gekocht moet mij nog 100euro overmaken . Tot op heden niet gebeurd en hij reageert ook niet op mijn mails , hij had het wel toegezegd.Tip,zoek betrouwbare handelaren.

goede service, goed behandeld

Verkoop van de caravan is snel en correct afgehandeld tot tevredenheid van beide partijen.

Snel en vriendelijk afgehandeld

goede service, goed behandeld

Werd snel en accuraat geholpen. Werd onmiddellijk gereageerd toen ik meldde, dat er volgens mij wat misging.

perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekend, niets aan toe te voegen.

voldoende, een redelijke ervaring

De ervaring met osw ging goed. Ik heb een rare smaak hieraan overgehouden. Ik krijg een bod op mijn camper , na even nadenken vind ik het bod goed. We maken een afspraak met de opkoper. En hij begin mijn camper af te kraken niet normaal. Ik vind het schandalig ik zij dan laat je hem lekker staan jou probleem. Hij was nog aan het kijken binnen en ik was aan het afsluiten en hij krabbelde terug ik moest de motor maar even laten draaien. En ja ja zei hij ik neem hem maar mee. Ik weet nog een aantal campers die te koop staan nooit meer via zo'n site die opkopers zijn tillers allemaal. Ik heb op mijn camper € 5500 ingeleverd heel veel nieuwe onderdelen daar had hij geen boodschap aan hij zei ook nog DIT IS DE SLECHTSTE CAMPER DIE IK OOIT HEB GEZIEN.( mijn was 26 jaar jong wat wil je) Dus mensen denk even na voor je hem verkoop via opkopers ze willen alles voor niets hebben.

zeer slecht, onaanvaardbaar

nooit meer iets gehoord

Vlotte en snelle dienstverlening

perfect, zeker aan te bevelen

Correcte en vlotte samenwerking.

goede service, goed behandeld

Heel fijn te woord gestaan en snel geholpen.

goede service, goed behandeld

van A tot Z prima contact en naar tevredenheid zaken gedaan.

perfect, zeker aan te bevelen

Gemakkelijke manier om snel je auto te verkopen. De afwikkeling van de verkoop heb ik als zeer prettig ervaren.

perfect, zeker aan te bevelen

Vlot, accuraat, volledig betrouwbaar. Het is goed zaken doen met OSW.

perfect, zeker aan te bevelen

Snelle en correcte benadering, goede duidelijke afspraken Hele nette afhandeling. Zeer te vrede en zeker een aanrader voor mensen die hun caravan willen verkopen zonder gezeur.

goede service, goed behandeld

Perfecte afhandeling,met de verkoop !

goede service, goed behandeld

Na mijn aanmelding om mijn motor te verkopen heb ik niets gehoord. Na 2 weken toch een telefoontje met de vraag of dat ik de motor nog wil verkopen en daarbij werd er gezegd dat er 2 x gebeld was en ook nog een mail gestuurd was. Maar van mail en telefoon heb ik niets gezien en gehoord. Maar na dat laatste gesprek is alles toch wel snel gegaan en is mijn motor door van Anbergen uit Slagharen opgehaald.

zeer snel en goed.

goede service, goed behandeld

Het caravanbedrijf Wolf in Harderwijk heeft via OSW ons, zeer correct geholpen. Alles zeer naar wens verlopen. Geen dwang en alle tijd om de zaak af te handelen

Snel, direct en pro-actief

goede service, goed behandeld

Prima,snel,vriendelijk en zonder gedoe. Jullie maken waar wat je beloofd

Goede bemiddeling. .top

perfect, zeker aan te bevelen

eenvoudig, vlot, probleemloos en tevreden over het bod

perfect, zeker aan te bevelen

Snelle reaktie, fair qua prijsstelling.

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein