perfect, zeker aan te bevelen
OSW heeft hun werk geweldig goed gedaan. Ik had binnen 24 uur een reactive en daarna was mijn motor binnen een uur verkocht.
Mijn ervaring met de koper hedenochtend was minder positief, omdat hij slechts bereid was mijn motor mee te nemen voor 600 EUR minder. De koper wist dat ik er vanaf wilde, hem alle extra's erbij gaf (hoes, ingebouwd navigatiesysteem, 2 tassen en sloten) voor de prijs en toen mij vertelde dat hij er 1.500 voor ging vragen, maar het hem twee dagen werk zou kosten. Ik had zaterdag er net een gloednieuwe accu ad 161 EUR in laten plaatsen en zelfs dat kreeg ik niet vergoed.
OSW had hier geen enkele fout aan, want jullie hebben je werk uitmuitend gedaan en ik was heel blij dat de koper jullie 200 EUR moet betalen. Hij heeft mij 400 EUR betaald, is weggereden met mijn motor plus de extra's en gaat hem verkopen voor 1.500 EUR, dus een mooie winst voor hem.
OSW in de vorm van de heer Souren heeft het prima geregeld en ik zou jullie zeker aanraden aan andere verkopende partijen, al zou ik ze wel waarschuwen voor schadeauto bedrijven die op de dag van levering, met meermalen telefonisch overleg over de stand van de motor, op dat moment een harde positie innemen die de ene verkoper niet zal accepteren en de andere wel.
Dank aan de heer Souren, want ik ben van dat ding af, al heeft het me 161 + 600 gekost. Gelukkig ben ik nu van de wegenbelasting en verzekering af en staat die motor nu niet meer mijn oprit te blokkeren.
Vriendelijke groet,
Eva Feldbrugge