Reactie van het bedrijf
Beste Cristiaan,
Graag willen wij de situatie toelichten, zodat voor een ieder duidelijk is wat de situatie is.
Op 4 juli 2017 om 12:34 heeft u bij ons uw Kawasaki motorfiets aangemeld. Vervolgens hebben wij telefonisch contact met u gehad, en u een financieel voorstel gedaan. U bent hiermee op 4 juli om 17:00 uur akkoord gegaan. Direct heeft u van ons een e-mail ontvangen met daarin de bevestiging van de verkoop en de verkoopovereenkomst. Deze e-mail heeft u ontvangen en ook gelezen. Vervolgens belt u ons ruim een dag later op met de mededeling dat u van de verkoop wilt afzien omdat onze collega's (die dezelfde service verlenen als ons) u een hoger bedrag heeft geboden. Omdat u uw motorfiets maar eenmaal kunt verkopen hebben wij u gemeld dat wij u aan de verkoopovereenkomst houden. In onze algemene voorwaarden staat ook duidelijk vermeld dat u uw motorfiets maar eenmaal kunt verkopen, en dat wanneer u van de verkoop af wilt zien, wij genoodzaakt zijn om u hier een boete voor te sturen. Dit hebben wij u ook telefonisch medegedeeld, en u gaf aan dat wij de boete konden versturen zodat u toch de verkoop bij onze collega kon laten doorgaan.
Vervolgens loopt u ons op allerlei websites zwart te maken, en noemt u ons onder andere oplichters. Wij zijn er niet van gediend dat u ons op deze manier bejegend terwijl u aan contractbreuk doet. Wij zullen dan ook passende maatregelen gaan nemen, en u hiervan op de hoogte houden.