goede service, goed behandeld

zeer snelle behandeling goed te word gestaan en snel verkocht TOP Zeer te spreken en tevreden

goede service, goed behandeld

Na de aanmelding van onze caravan, kregen wij binnen een halve dag een acceptabel aanbod, via uw veilingsysteem.De verdere administratieve afhandeling vond snel en correct plaats

perfect, zeker aan te bevelen

binnen 24 uur op een zeer prettige manier mijn caravan verkocht via OSW aan Peter Snoeken Tynaarlo

goede service, goed behandeld

Uitermate goed en snelle verkoop

goede service, goed behandeld

Zeer correcte afhandeling. aardige mensen en eerlijk

Goede bemiddeling

goede service, goed behandeld

Ik zet mijn caravan om16.45 opde site en 45 min. later heeft hij al een nieuwe eigenaar. ik ben vol lof over osw, over de snelle en correcte afwikkeling. mocht mij iemand om advies vragen zal ik hem zeker doorsturen. hartelijk dank voor service, een tevrede klant.

goede service, goed behandeld

Zeer snelle reacties. MEnsen die doorpakken.

goede service, goed behandeld

na uw melding heb ik contakt met dhr.Stienstra gehad dit is vandaag in een prima overleg afgerond, hartelijk bedankt . B.C.Hollander

goede service, goed behandeld

Snel en makkelijk geregeld.

goede service, goed behandeld

Prettige manier van zaken doen via OSW. Correcte afhandeling en ze proberen het beste aanbod uit de markt te halen.

goede service, goed behandeld

Voorzover het contact vandaag verliep kan ik niets anders zeggen alsdat het prima is verlopen

goede service, goed behandeld

Voelt als een kwaliteits firma, weet waar ze het over hebben en halen alles eruit wat erin zit.

goede service, goed behandeld

Vlotte en correcte afhandeling bij de verkoop

goede service, goed behandeld

Prima ervaring. Snelle afhandeling.

goede service, goed behandeld

Eerlijk bedrijf, keurige en snelle afhandeling, is mijn ervaring. Ga zo door!

Snelle reactie vriendelijk geholpen

slechter dan verwacht

Kreeg na een week een belachelijk bod op mijn auto van 2016 met nog geen 30000Km. Ik vraag mij af is dit wel echt een serieuze site om wat te koop te zetten. OSW is een organisatie waar u als verkoper van een auto, motor of caravan zonder zorgen, snel en makkelijk zaken kunt doen. Wij gaan met alles wat bij ons wordt aangemeld serieus om en werken daarom ook altijd met een eigen occasion makelaar per auto, caravan of motor.

goede service, goed behandeld

Binnen en week naar volle tevredenheid caravan verkocht en opgehaald door Stam caravans uit Elburg.

goede service, goed behandeld

Prima bemiddeling met de verkoop van mijn caravan

perfect, zeker aan te bevelen

Prima eerlijke prijsonderhandeling , je wordt goed geadviseerd en er wordt geluisterd. Ik ben zeer tevreden!!!

Duidelijke afspraken snel afgehandeld

goede service, goed behandeld

Ik vindt en vond het heel knap dat je ongezien een caravan vinnen 3 uur veerkoopt. Ik hoor andere tijden in mijn omgeving - iets van 3 of 6 maanden.Efficient en heel correct.

goede service, goed behandeld

Op zeer correcte wijze afgehandeld

goede service, goed behandeld

alles is snel en netjes geregeld.

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein