perfect, zeker aan te bevelen

Snel en betrouwbaar. Goed contact. Alles super gegaan!

perfect, zeker aan te bevelen

Caravan s'avonds aangemeld, werd s'anderdaags reeds gebeld en dezelfde dag verkocht. Met dank aan de heer van Rooijen die voor ons op zoek ging. Kwam vriendelijk en correct over. Dit is caravan verkopen zonder zorgen. Aanrader!!

perfect, zeker aan te bevelen

M.b.t. de verkoop van mijn caravan kan ik niets anders zeggen dat door OSW op uitstekende wijze huip aan mij is verleend, waarvoor ik genoemde dienst nog hartelijk dank zeg,

goede service, goed behandeld

Binnen een dag verkocht zijn vriendelijk en zeeeer behulpzaam bij de verkoop.

Goed en snelle afhandeling

voldoende, een redelijke ervaring

Ben tevreden met vlotte afhandeling van de verkoop en afhandeling van de motorfiets. Motor kan niet meer rijden, Werd volgens afspraak opgehaald,

perfect, zeker aan te bevelen

Snelle reactie van een vriendelijke en professionele medewerker die nakomt wat hij zei. Camper is snel en voor een redelijke prijs verkocht! Goed geregeld!

• Wat heeft u te koop aangeboden? Camper

slechter dan verwacht

Moter aangemeld na een hoop bellen. Daarna via de whatssap foto gestuurd. En al vrij snel een bod met 3000 euro. Hiermee gingen wij akkoord meerdere malen met hun aan de telefoon gezeten alles besproken omdat ik het eerst niet vertrouwde. Toen eenmaal alles na 100 x bellen geregeld was. Nam een klantvriendelijk bedrijf contact met ons op en kwamen ze al snel de moter halen maar wat bleek is de kilometer stand niet goed doorgegeven waardoor ze 1900 euro konden betalen en later 100 als er dingen aangetoond kunnen worden. Puntje bij paaltje verkoper word in het ongelijk gesteld en uiteindelijk hebben we een hoop geld minder gekregen. Had ik he. Toch maar verkocht aan het bedrijf waar we hem gekocht hebben!

goede service, goed behandeld

Alles is goed en naar tevredenheid verlopen

Verkoop is goed verlopen,

goede service, goed behandeld

Snelle en adequate afhandeling bij de verkoop van de caravan, inclusief financiele afdoening.

perfect, zeker aan te bevelen

De verkoop is prettig verlopen. Fijn dat OWS de hoogste bieder zoekt bij een erkend bedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

Goede en betrouwbare makelaar. Ik ben snel en naar volle tevredenheid geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

Aangeboden een Caravan Osw doet het gewoon goed, correct, snel, en betrokken zowel voor-als achteraf.

goede service, goed behandeld

goed en netjes behandeld. Duidelijke mogelijkheden aangegeven, ruimte voor onderhandelen. Zeer goed!

goede service, goed behandeld

Snel reageren en alles keurig afstemmen, door goed te luisteren tegemoet kunnen komen aan vraag of wens van de klant. Dit is een gerenommeerd bedrijf die netjes en naar alle redelijkheid handelt

• Wat heeft u te koop aangeboden? Auto

perfect, zeker aan te bevelen

Prima ervaring , caravan was snel verkocht , goed telefonisch contact gehad . Verkoper nam snel contact , en goede afspraken kunnen maken. Dit bedrijf is een aanrader als je een caravan wilt verkopen.

goede service, goed behandeld

OSW en bij deze het personeel handelen heel professioneel. Er worden heel duidelijke afspraken gemaakt en opgevolgd. Ze doen er alles aan om de klant tevreden te stellen en zoveel mogelijk tegemoet komen aan de eisen van de klant (eisen moeten wel realistisch zijn natuurlijk). Zeker een aanrader.

goede service, goed behandeld

Na een telefoon gesprek van meneer de Rooy en omdat ik niet zo graag digitaal bevestigd heb ik teruggebeld en ben ik goed geholpen en alles via telefoon goed afgehandeld

goede service, goed behandeld

Netjes en snel geregeld zoals afgesproken

• Wat heeft u te koop aangeboden? Auto

goede service, goed behandeld

Correct geholpen met de verkoop zonder strubbelingen zeker een aanrader om mee in zee te gaan Ga zo door.

goede service, goed behandeld

Eenvoudige website, snel contact met een medewerker die bemiddelt bij de verkoop. Goed advies. Niet de hoofdprijs gekregen maar wel snel geholpen. Vervolgens ging de overdracht ook prima. Echt een aanrader.

perfect, zeker aan te bevelen

Keurige afhandeling van mijn verkoop vraag.

perfect, zeker aan te bevelen

Heel vriendelijk en goed geholpen en een snelle afwikkeling. Dit bedrijf is zeker aan te raden!

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein