goed en vriendelijk geholpen

Auto was binnen 1 uur verkocht

goede service, goed behandeld

Snelle reactie op de geplaatste advertentie. Dankzij bemiddeling van OSW was de auto binnen 24 uur zonder gedoe verkocht

goede service, goed behandeld

Gedreven verkoop team, zorgvuldige afwikkeling

goede service, goed behandeld

Snelle afhandeling van de advertentie voor mijn auto. Er is wel wat onduidelijkheid geweest over het wel of niet ophalen van mijn auto en de afspraken daar rondom, maar OSW was ook zeker bereid om mee te denken in een oplossing na deze verwarring. Al met al een goede service, mijn auto is snel en voor een redelijke prijs verkocht.

perfect, zeker aan te bevelen

Na de verkoop zat ik met vragen en werd meteen teruggebeld. Ik kreeg een duidelijke uitleg en werd goed geholpen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Helaas lukt het mij niet om eenvoudig de auto te verwijderen. Evenals de auto eenvoudig te verkopen tegen een goed marktconform bod. De auto is inmiddels al een week verkocht. Hierbij mijn laatste poging om de auto van uw database te verwijderen. Uw site krijgt van mij iig een slechte review omdat uw service alleen maar tijd kost en niemand er ook maar iets aan heeft.

goede service, goed behandeld

Vlotte service. Duidelijke en eerlijke uitleg. Vlugge afhandeling en ik ben in contact gebracht met een prettig bedrijf. Zeer tevreden over de manier waarop de verkoop gegaan is. Mijn dank hiervoor

perfect, zeker aan te bevelen

correcte alles afgehandeld,zowel telefonisch als per mail. dikke proficiat voor het sturen van eerlijke handelaars(Wolf Caravans) Harderwijk bedankt voor alles.

• Wat heeft u te koop aangeboden? Camper

goede service, goed behandeld

Snelle service met persoonlijke aandacht

perfect, zeker aan te bevelen

Heel aardig en ze hadden geduld om te wachten want wij waren nog onderweg zeer behulpzaam

Aardige mensen snelle service

perfect, zeker aan te bevelen

Al binnen 1 dag een bod en nadat OSW nog wat extra onderhandeld had ook tot een acceptabel bod gekomen. Snel en vakkundig de juiste koper voor ons gevonden.

perfect, zeker aan te bevelen

Binnen een week de caravan verkocht !!!! Wat ik positief vind is dat ik gebeld ben met de vraag of er al een afspraak gemaakt was met de koper. De verkoop is goed en snel verlopen !!!!!

goede service, goed behandeld

Snel mijn caravan verkocht. Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon.

Plezierige afhandeling

perfect, zeker aan te bevelen

Ervaring met oss was ontzettend goed. Het ophaalbedrijf daarentegen absoluut niet!

Service bekwaam.

perfect, zeker aan te bevelen

Supersnelle verkoop sloopauto, serieusheid,verzorging hele papierwinkel Top, bedankt!

goede service, goed behandeld

Zeer soepel verlopen verkoop van mijn auto. De auto was aangeboden op meer dan een verkoopsite. OSW kwam met het snelst en het eerst met een bod. Later kwamen er nog andere biedingen binnen maar die waren allemaal lager. Communicatie was compleet, snel en informatief. Afhandeling zoals ophalen van de auto was inclusief en goed geregeld.

perfect, zeker aan te bevelen

Nette en snelle service: afspraken worden nagekomen en alle contactpersonen zijn goed bereikbaar.

perfect, zeker aan te bevelen

Snel en goed geregeld osw nam ook snel contact op na het plaatsten van de advertentie ik was dezelfde nog van me auto Af

Snel en goed geen gedoe

goede service, goed behandeld

Goede, snelle service en zeer klantvriendelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Gelijk zonder problemen opgeladen en afgerekend

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein