uitstekend

deze maatschappij is snel en correckt 100% beter dan melvin soeters die aangaf dat ik mijn auto maar in de fik moest steken omdat meneer geen vaste afspraak wilde maken

uitmuntend

Zeer goed geregeld met VB caravans ik kan anders niets zeggen.

Prettige communicatie

Vanaf moment van inschrijving t/m verkoop blijft er contact. Zeer fijn om dit te ervaren. Btw: auto is volgens afspraak opgehaald en betaald.

Snel verkocht

Goed contact

Snelle service

Het was allemaal heel snel en met succes geregeld

In 1 woord GEWELDIG

Van het begin tot de afhandeling alles zeer goed geregeld.

Niks anders dan lof. Geen 5 maar 10 sterren.

Snel

Goed contact en prima afwikkeling met het bedrijf die de caravan kwam halen

Handig en snel

Al snel kreeg ik een bod op mijn auto en is dit heel erg snel afgehandeld.

Alles wordt prima geregeld

Gewoon prefect, ik wist niet van jullie bestaan. Maar als ik weer wat te verkopen heb zal ik aan jullie denken.

Snel, professioneel, vriendelijk

Werd binnen 10 min gebeld en binnen 2u was de auto verkocht!

Teveel vragen cq emails

Is uw auto al opgehaald, kunt u ons informeren of u al een afspraak heeft. Dit zijn vragen die je niet mag verwachten. Daarnaast wordt gezegd dat je de vrijwaring krijgt als de auto wordt opgehaald. De chauffeur gaf echter aan dat ik deze na 3 uur zou ontvangen. Helaas de andere dag gebeld voor mijn vrijwaring welke ik 20 minuten later per email ontving.

Superslecht

Koper is nooit op komen dagen na een halve dag wachten en 3 x bellen!! Belachelijk!

Supergoed

Vriendelijke benadering en heel snel gereageerd. Deze firma beveel ik aan als ik mijn caravan zou willen verkopen.

Duidelijk en snel

Auto was snel verkocht voor een redelijk bedrag.

Auto is verkocht waardoor voor mij een goede service

Ik begreep van de kopende partij dat hij 500 euro inclusief BTW moet betalen. Zelf heb ik geen inzicht in de kosten maar eerlijk gezegd vind ik dat veel en knap dat jullie organisatie kan bestaan. Maar zoals ik al zei, voor mij een goede service.

Betrouwbaar en nette afhandeling

Gewoon zo als afgesproken. Geen poespas.

Zorgeloos van mijn auto af, ideale service.

Netjes en snel geholpen

Binnen een dag auto verkocht. Top afgehandeld.

super goed en zeer snelle antwoord. Ophaler is ook een vriendelijke en een aardig persoon. Dit is een aanrader voor iedereen

Vanuit je luie stoel

Je plaatst je auto en het bod komt per email binnen. Accepteren, weigeren of een tegenbod bieden, Geweldig! Auto is netjes en zoals afgesproken opgehaald. Heerlijk

Uitstekend!

Super geregeld!

Goed en netjes.

Goed en netjes.

Prima geregeld

Nadat ik het bod had geaccepteerd kreeg ik netjes een mail van een medewerker van OSW met daarin de vraag om aan te geven wanneer de auto gehaald zou worden. Je blijft dus de klant nadat de zaken geregeld zijn. Erg netjes! Auto is inmiddels afgehaald zonder problemen of zorgen.

Netjes snel vertrouwbaar.

Ik ben heel te vreden netjes zoals afgesproken. Niks op aan te merken.

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein