Helemaal prima! Goed en snel

Motor snel verkocht

snelle reactie op mijn mail

Na dat ik een mail had gestuurd kreeg ik binnen 15 minuten een reactie. Deze meneer was ook zeer vriendelijk en ging zijn best voor ons doen. Dit was ook snel geregeld binnen een half uur hadden wij onze auto verkocht via OSW.

Een prima site om een motor te verkopen.

Zag de naam en de doelstelling van OSW voorbijkomen. Vervolgens mijn motor te koop aangeboden. Het is zeer gemakkelijk te doen. Het is een duidelijke site die bevorderd de communicatie tussen verkoper en koper. Verder werkt men ontzettend snel. Men houdt in die tussentijd contact en wil graag tussentijds en aan het eind een reactie. Het was voor het eerst dat ik gebruik maakte van deze site. Kan hem dus van harte bij een ieder aanbevelen. Ook met mijn leeftijd van 70 jaar was dit prima te doen.

Dik tevreden over het bod en de bemiddeling.

Prima geregeld.

Snel en adequaat

De verkoop via OSW is voor mij prima verlopen

Goed geregeld snelle service

Prima service. Perfect afgehandeld

Gewoon goed.

Laten snel van zich horen. Alles goed geregeld.

Geen gedoe, snel geregeld.

De auto heb ik halverwege de middag aangemeld en voor vijf uur had ik al een bod op de auto ontvangen. Wel jammer dat ze pas na aanmelding via een mail om foto’s vragen. Ik had die mail niet gezien waarin ze om foto’s vroegen en daardoor kreeg ik wellicht een lager bod. De kopende partij heeft binne 24 uur een afspraak gemaakt en binnen 24 daarna was de auto opgehaald.

Prima contact en vriendelijke koper

Contact met jullie liep prima en met een snelle reactie Succes met alles.

Snel en prettige verkoop

Snel en eenvoudig je auto verkopen zonder gedoe. Zeer prettig contact met de koper en afhandeling incl vrijwaring was zo gebeurd. Website kan iets gebruikersvriendelijker, maar blijft heel eenvoudig.

Goed en snel geregeld

Mijn auto was in eerste instantie “verkocht“ maar werd niet opgehaald door het betreffende sloopbedrijf, werd steeds afgebeld of niet terug gebeld om een andere afspraak te maken. Gelukkig kon OSW een ander sloopbedrijf vinden die mijn auto kon ophalen, wat ook na twee dagen gebeurde.

zeer snel en netjes geholpen!!

netjes en en snel geholpen!

Zeer snelle afhandeling

Nadat ik ons kavel te koop had aangeboden via OSW, had ik 2 dagen later al een bod ontvangen. Na acceptatie ging de verkoop heel snel, top!

Mijn ervaring met osw is heel goed bevallen mijn auto binnen een paar dagen op gehaald ik hoef nergens meer naar om te kijken geweldig.

Het systeem werkte niet helemaal zoals het hoort.

Ik heb mijn auto voor de sloop aangemeld bij OSW, en het gegeven bod van €70 geaccepteerd. Ik hoorde een week niets, en heb toen zelf Van der Ven Autorecycling B.V. benaderd, omdat het mij te lang duurde. De auto werd keurig de volgende dag door hen opgehaald, en ik kreeg €80 voor de auto. Op zich heeft OSW een goed systeem, maar in mijn geval heb ik dus uiteindelijk zelf het ophalen geregeld.

Goed en snel geregeld, mooie prijs!

Auto aangeboden aan OSW en snel daarna benaderd. Mooie prijs bedongen door OSW (zeker in vergelijking met wat andere partijen boden). Eerste sloper nam uiteindelijk geen contact op nadat was bemiddeld door OSW. Dat kan -zeker in deze rare tijd (Corona)- gebeuren! Ik heb dit aangeven en had binnen een uur een nieuw even hoog bod op de auto. Deze tweede partij heeft mijn auto dezelfde dag nog opgehaald. Alles naar tevredenheid.

Heel snel en voor een goede prijs mijn sloep verkocht zonder gedoe

Heel snel en voor een goede prijs mijn sloep verkocht zonder gedoe. Boot aangemeld; uurtje later al telefoon van OSW; nog een uurtje later al direct contact met aankoper; en verkocht aan betrouwbare partij. Netjes opgehaald en afgehandeld. Aan te bevelen.

OSW heeft aan al mijn verwachtingen voldaan

Ik ben heel tevreden over de vriendelijke benadering, de snelle verkoop en de accurate overdracht.

Top service

Binnen 1 dag caravan verkocht en opgehaald, vrijwaringsbewijs en betaling online, erg tevreden

Als goed

Snelle en goede afhaal met vlotte afhandeling van het vrijwaringsbewijs

Snelle en goede afhaal met vlotte afhandeling van het vrijwaringsbewijs

Makkelijk geregeld

Na het invullen van de gegevens werd ik binnen een half uur gebeld en kreeg ik een prima deal voor mijn auto. Het ophalen ging soepel en ik heb mijn geld binnen.

Goed en snel geregeld

Goed en snel geregeld.

Prima begeleiding

Tijdens het invullen had ik er een bedrag ingezet. Na een telefoontje van Calvin kwam het advies te verlagen, ivm een te hoge inschatting. Vrij snel kwam er een bod en ik dacht de fiets verkocht te hebben. Maar deze vond bij nader inzien de geboden prijs niet waard, jammer maar helaas. Voor de tweede keer er ingezet, er kwam wederom een bod. Weliswaar lager maar toch acceptabel en aan deze partij verkocht.

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein