liever een andere garage kiezen

matig; alleen na tussenkomst van OSW een redelijk aankoopbedrag gekregen

Goede service, afgesproken tijd, vriendelijke mijnheer.

goede service

Goede service. werd snel gebeld om een afspraak te maken. Meteen alles afgehandeld voor de deur.

Goed geregeld

Snel, vakkundig en betrouwbaar

Nadat we het aanmeldformulier hadden ingevuld werden we heel snel gebeld door een medewerker van OSW. Die stelde enkele vragen en deed meteen een bod op onze caravan, hetgeen we geaccepteerd hebben. Binnen een uur werden we gebeld door de koper, waar we een afspraak mee hebben gemaakt. Ook deze kwam zijn afspraken na en kwam op her afgesproken tijdstip caravan ophalen, rekende af en we kregen vijf minuten later vrijwaringsbewijs op app en via mail.

Prima geregeld allemaal!

Vlotte, vriendelijke benadering van OSW. Snel geregeld naar volle tevredenheid.

Sterk begonnen, zwak geëindigd

Tot aan de verkoop van de auto is alles correct afgehandeld en service was prima. Echter vervolgens hadden wij nog enkele vragen over de vrijwaringsverklaring waarop wij na diverse telefoontjes pas antwoord kregen. Of zelfs niet werden teruggebeld.

Prima contact met zowel OSW almede de koper

OP vrijdag auto aangeboden op zaterdag geboden bod geaccepteerd , maandag overleg gehad met kopende autobedrijf en afgesproken in 1 week alles prima geregeld .

Klantvriendelijk en servicegericht!

Auto opgegeven als sloopauto. Binnen no time een bod erop en alles was zo gepiept!

Snel geregeld!

Was super snel geregeld, na het invullen van de gegevens was er meteen contact. Meteen gegevens van een spoorbedrijf ontvangen en de auto is de volgende dag opgehaald. Juiste papieren en geld ontvangen. Prima geregeld dus.

goede, vlotte service

Een koper voor onze auto trok zich terug. OSW heeft dit adequaat opgelost.

Vlot contact en de service was fantatisch kwamen afsraken goed na

perfect geregeld

duidelijk en afspraken nagekomen.

Snelle afhandeling.

De auto is op het afgesproken tijdstip opgehaald. Echter niet voor de geboden € 7100. Maar na veel zoeken hebben ze een paar punten gevonden waardoor ze maar € 5500.- wilden geven.

Auto wordt beoordeeld als sloopauto

Auto aangemeld bij OSW, ging eenvoudig en snel. Echter ik hoorde niets meer. Na enkele dagen zelf maar naar OSW gebeld en er werd meegedeeld dat er één bod was uitgebracht van € 300,-, dat vond men te laag en is daarom niet aan mij doorgegeven. Had de auto (perfecte staat van onderhoud) aangeboden voor ca. 50 % van de prijs die ik op Marktplaats zag, omdat ik de auto snel en zonder "bandenschoppers" aan de deur kwijt wilde. Prima site maar ik heb de indruk dat hoofdzakelijk autoslopers van de site gebruik maken.

mensen zeer vriendelijk en behulpzaam. Goede ervaring

zeer behulpzaam

Binnen een uur na plaatsing auto al verkocht.

Supersnelle en kundige service, meteen een bod per e-mail. Telefoontje van koper (garage) en de auto volgende dag opgehaald. Papieren en vrijwaring ook direct geregeld. Tevreden met deze supersnelle service.

grote klasse

Caravan aangemeld, dezelfde dag nog verkocht

Prima prijs en correcte service

We hadden niet verwacht dat we zo'n goede prijs voor onze caravan van 18 jaar oud terug kregen. In gedoe met marktplaats hadden we totaal geen zin, dit was voor ons de perfecte oplossing. Binnen een uur hadden we een goed bod en de caravan is volgens afspraak opgehaald. Geld stond binnen 5 minuten op de rekening. Ook werd de caravan meteen overgeschreven. Aanrader!

Makkelijk een sloopauto verkopen.

OSW is een betrouwbare partner als het om verkopen van een sloopauto gaat.

Goed en netjes geholpen.

Motor te koop aangeboden aan OSW, binnen 24 uur reactie en een goed bod voor de machine. De handelaar nam ook snel contact op en handelde alles prima af. Over de telefonisch afgesproken prijs werd niet onderhandeld. Al met al een prima ervaring.

Prima bedrijf

Nette , vriendelijke en snelle afhandeling

Correct en snel

Alles ging zoals van tevoren via de website was aangegeven. Binnen 24 uur na plaatsing verzoek een bod gekregen, geaccepteerd. Zelfde dag belt de koper om een afspraak te maken. Een half uur voor aankomst de dag van het ophalen belt de chauffeur dat hij er aan komt. Ophalen auto en afhandeling papieren en betaling van de overeengekomen prijs ging naadloos.

Snelle service, goed contact en snel verkocht

We zijn heel blij dat het contact heel goed was en dat jullie snel een koper hadden.

Betrokken, behulpzaam en goed bereikbaar.

OSW is van begin tot eind erg betrokken en behulpzaam geweest met de verkoop van onze auto.

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein