Zeer snel mijn motor verkocht.

De verkoop ging zo voorspoedig dat ik geen tijd had om er spijt van te krijgen

Altijd correct geholpen

Zo alles laten, loopt goed niets aan veranderen.

Makkelijk en snel in 1 dag geregeld super!!!

Snelle reactie!

Binnen een dag een bod. Volgende dag is de caravan al opgehaald. Prima!

Het was niet verkeerd om zaken te doen met OSW

In mijn optiek geven ze genoeg ruimte om de auto te beschrijven. Verifiëren ze de advertentie goed en bellen ze geregeld om de stand van zaken door te geven mbt de opties

top

Snel bod en ik contact gebracht met een goede partij. Vanaf het moment van het plaatsen van de advertentie en het ophalen van de auto zaten maar 2 dagen

Professioneel

Goede service, snelle afhandeling en eerlijke prijs voor sloop ook een goede en vriendelijke backoffice.

Prima bedrijf.

Snelle en correcte afhandeling.

Prima geregeld.

We hadden al snel een reactie en vandaag is het netjes afgehandeld.

Perfect!

De verkoop ging zeer soepel en de begeleiding vond ik erg prettig

snel, netjes en makkelijk

Na aanmelding en bevestiging de volgende dag telefonisch overleg over de beoordeling van de wagen. Een en ader leidde tot herwaardering van loop- naar sloop en directe bemiddeling met een partij (vd Ven Roosendaal) met acceptabel bod. Vanaf toen vlotte en zeer nette afhandeling. De overdracht in alle opzichten keurig verlopen.! Stipt op tijd, in de omgang (met de auto) en wat betreft administratieve afhandeling. Kortom: Top!

Goede organisatie met prettige contacten.

Vanaf het eerste contact kreeg ik meteen een goed gevoel bij jullie organisatie, mede door de prettige wijze waarop er contact was. Afspraken werden nagekomen waardoor het vertrouwen in jullie organisatie alleen maar toenam. Over het algemeen heb ik altijd een onbestemd onderbuikgevoel als ik contact moet gaan leggen met mensen in die sector, dat gevoel heb ik bij jullie nooit gehad.

Prima geregeld.

Alles netjes geregeld. Ik beveel OSW zeker aan. Ook keurig te woord gestaan.

Achteraf beetje teleurgesteld

Ik kreeg op de auto heel snel een bod en was blij dat de auto verkocht was. We hebben toen een andere auto gekocht met het idee het bedrag te krijgen wat afgesproken was. Helaas bleek dat de auto schade had gehad waar ik niets van wist en ook best moeilijk te zien was. Echter bij beter kijken werd het duidelijk. Als dit vantevoren bekend was geweest was er wss geen bod uitgebracht. Het werd bekend doordat auto-online icm chassisnr de schades naar boven haalde. Was dit niet te voorkomen geweest door iets minder snel te handelen en dat jullie die controle doen op het moment dat een auto wordt aangeboden? Had mij km gescheeld en geld. Nu heb ik daar besloten de auto voor een minder bod achter te laten. Ik ben wel heel benieuwd waarvoor de auto zometeen te koop komt te staan. Beetje Jammer dus voor ons.

erg prettige ervaring

Contact ging goed, mooi op tijd aangegeven dat ze eraan kwamen en nog wat voor teruggekregen, blij mee!

Top en snelle service

Betrouwbare en eerlijk

Vriendelijk

Vrij snel contact na aanmelding caravan. Na wat extra vragen beantwoord en gesteld te hebben kreeg ik dezelfde dag nog een bod/voorstel. Akkoord met dit bod gegaan en uiteindelijk de caravan verkocht. Ondanks duidelijke omschrijving van enige ‘gebreken‘ werd er ter plaatse toch een lager bod uitgebracht. Ondanks dat het door de koper werd weggezet als ‘misverstand’ zijn we toch akkoord gegaan met het lagere bod. Koper was een vriendelijke meedenkende man en kwam zijn afspraken ook netjes na. Osw is slechts de tussenpersoon maar nemen vriendelijk de tijd om alles uit te leggen en al je vragen te beantwoorden.

Goede prijs, sympatieke koper.

Snelle afhandeling, koper had weinig opmerkingen op het te kopen voorwerp vond het er goed uitzien, was bij andere geinterisseerd koper wel anders,had overal commentaar op.

Jullie doen wat jullie beloven

Gisteren heeft Lars mij zeer goed geholpen in het verkopen van mij auto. Zeer tevreden

Snelle correcte. Benadering en advisering bij de verkoop van mijn motor. Aanbevelingswaardig

Direct en snel

Duidelijk afspraken voor koper als verkoper. Prima

Goede communicatie en afwikkeling van de verkoop. Binnen 1 dag al een bod. Mijn vraagprijs lag hoger, maar ik denk dat het een realistisch bod was. Ik vind dat je je moet realiseren dat de afwikkeling door OSW en de koper natuurlijk ook een prijs heeft. Afwikkeling was professioneel netjes en duidelijk.

Heel goed verlopen alles en ook nog snel ben uitermate tevreden met de verkoop via jullie

Zeer goed behandeld

Zeer goede ervaring .binnen een paar dagen alles rond. Keurig afgehandeld.

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein