Perfect en zeer snel geholpen, duidelijke afspraken

Na het invullen van de mail, snel en vakkundig geholpen

er is niet de afgesproken prijs betaald

het duurde iets langer daan aangegeven vooraleer de koper kwam opdagen. De kopende partij begon een beetje om de caravan heen te lopen en als iemand die de prijs omlaag wil krijgen met negatieve dingen te zeggen van zoals "ja dit is echt niet zoals is aangeven en dat repareren gaat echt veel geld kosten". Om de koop toch maar door te laten gaan is er een prijsreductie toegestaan. Maar een vekoop via OSW een volgende keer zal niet gaan gebeuren

Motor binnen 1 dag verkocht zonder haken of ogen, opkoper was vriendelijk en betaalde direct. Zonder enige controle opgekocht op goed vertrouwen. Ik weet waar ik de volgende keer moet zijn. En niet te vergeten OSW, dank aan jullie

Zeer prettige ervaring

Nadat ik de motor had aangemeld, werd ik vrij snel gebeld met het verzoek om foto's te sturen. Om zo de verkoop te bevorderen. Na het sturen van de foto's kreeg ik weer een belletje met een schatting van wat een koper bereid zou zijn om te betalen. En de mededeling dat er zich een potentiële koper had gemeld. Deze belde de volgende ochtend. Afspraak gemaakt en motor verkocht.

Perfect work

The only people that will help you with your car Perfect service, nice people to talk with. Recommend them!

We zijn ontzettend fijn en snel geholpen. Complimenten!!

Geven duidelijk aan wat de koper wil betalen voor je auto, is aan je zelf of je het bod accepteert. Auto is netjes opgehaald door de koper en ook het geaccepteerde bod ontvangen. Zijn andere partijen die inderdaad je een heel hoog bod geven en als je daar komt inderdaad de bod gehalveerd kan worden. Nee alleen lof OSW ga door zo

Ben steeds goed geinformeerd

Jullie komen je belofte na!

Zondag de gegevens ingestuurd en maandag om 17 uur was alles perfect geregeld! We zijn zeer tevreden!

Niet tevreden heb 3 weken gewacht voor dat iemand kwam om de verkochte auto te halen, na bellen geen

Meerdere malen gebeld met een vraag waneer de auto gehaald wordt of andere vraag ze zeiden dat ze me terug zullen bellen maar niemand belde terug, de verkochte auto na heel veel gebel en irritaties na drie weken kwam de koper halen

Verloren tijd en irritatie

Aanbiedingen zijn standaard 50% van echte waarde. De dealers hopen op wanhoop van verkoper en zullen waarschijnlijk zo een aantal auto's voor de helft binnen kunnen hengelen. Ik noem het eerder onbeschoft. Ik snap ook eerlijk gezegd niet de klanten tevredenheids scrore van 8.8.

snelle service, goed bereikbaar, erg tevreden

snelle service, goed bereikbaar, erg tevreden

Prima instantie die vlot en duidelijk werkt

Het heeft even geduurd voordat mijn caravan is opgehaald. Dat lag zeker niet aan OSW of de koper maar de eigenaar van de stalling was met vakantie en die had dat door een misverstand niet bij mij bekend gesteld. Daardoor duurde de aflevering aan de koper een week langer dan gepland. Verder alleen maar lof.

Prettig, mooi op tijd en alles liep vervolgens gesmeerd.

Het afscheid van mijn Lancia Blu Elefant was best moeilijk na ruim 18 jaar en met 294348 km op de teller. Daar ging hij dan, alles ging zonder horten of stoten, geen gezeur en duidelijk. Chauffeur kon goed sturen om zijn truck met aanhanger te keren. Amsterdams parkeerterrein. Gewoon prima.

Duidelijk zonder poespas

zonder al te veel moeite auto aangemeld en daarna direct bevestiging vervolg is aangenaam en prettig. Bij verkoop weet je al snel hoe het verder gaat

Prima het ging lekker snel ik raad ieder aan op de site van OSW.nl u wordt goed geholpen en ze zijn erg vriendelijk

Via osw snel koper en alles snel geregeld. Osw checkte ook bij mij of koper contact had opgenomen.

Helemaal goed

Caravan snel verkocht

Goede service, heel duidelijk allemaal

heel snel een bod. En een fijne afhandeling van osw en van het sloop bedrijf. Osw belt gelijk als ze een bod hebben.

Bedrijf is duidelijk, komt afspraak na. Goed bereikbaar. Vind wel dat beter moet worden aangegeven op het aanvraagformulier of er sprake is van een BTW of een marge-auto.

ùitmuntend

Binnen een halve dag was mijn motor verkocht tegen de gevraagde prijs. zeer vriendelijk geholpen. (was mijn 1e ervaring) Ook de nazorg was zeer goed. Blij verrast met het geheel.

Concreet en correct

contact met OSW is zeer professioneel geweest. De kopende partij heeft ruim bijtijds een afspraak gemaakt. Toen het zover was kreeg ik een appje met de melding dat er wegens verkeersdrukte wat vertraging was. Vervolgens is afgerekend en de vrijwaring geregeld. Koffie gedronken en een goede reis gewenst. Keurig verlopen.

Snelle en nette afhandeling

Na aanbieding, snel een bod en snelle en nette afhandeling. Kortom zonder zorgen.

Eerlijk en vlot

Het was een beetje vreemd deze manier van verkopen van je auto. Ik kende niemand die dit had gedaan. Maar het ging snel maar zorgvuldig. Het was eerlijk en veilig.

Correct afgehandeld

Iets te veel mails tussen door uwerzijds.

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein