Vriendelijke en duidelijke informatie en succes!

Het eerste, prettige, contact kreeg een goed vervolg. Via telefoon en mail goed op de hoogte gehouden omtrent de vorderingen in de verkoop van onze caravan. Uiteindelijk is het tot verkoop gekomen.

Wij zIjn zeer tevreden over de bemiddeling van OSW.

Prettig zaken gedaan met het caravanbedrijf.

snelle afhandeling

OSW maakt waar wat ze zeggen. Vriendelijke mensen en behulpzaam. Auto thuis opgehaald precies volgens afspraak.

Heel goed verloop met verkoop van mijn Motor.

Ik ben heel te vrede over de verkoop van mijn Motor door de Heer Calvin. Hele goede afhandeling gehad van de verkoop zonder problemen dus zeker aan te bevelen osw.nl

Prima afwikkeling

Ons zeer goed geholpen met de afwikkeling

Zeer tevreden met de vlotte afhandeling

Binnen 24 uur een goed bod. Contact met OSW verloopt vlot, je wordt heel vriendelijk geholpen. Snelle afhandeling.

Verkoop TEC-caravan tot volle tevredenheid verkocht.

Goede, correcte afhandeling van de verkoop, zowel door OSW als door handelaar van Boven uit Dronten.

Snelle reactie en aandacht voor de klant

Snelle reactie op de melding en aandacht voor de klant bij afhandeling

Snel en volgens afapraak

Mijn auto binnen 36 uur verkocht dankzij bemiddeling van OSW geheel volgens afspraak en zonder zorgen en trammelant Zeker weer een aanrader voor een volgende keer

Twee keer een bod ontvangen dat later werd ingetrokken. Het derde bod, van AutoOnline, is goed nagekomen. Ze kijken kritisch naar de auto, maar over een niet van tevoren gemelde beschadiging is uiteindelijk niet moeilijk gedaan. Dat waarderen wij, anderzijds had de auto nieuwe banden en was de benzinetank helemaal vol.

Correcte behandeling

Vlotte en correcte behandeling bij de verkoop van onze caravan. telefonisch en met het versturen van de verkoopovereenkomst. Ik zou OSW aanbevelen bij anderen.

Zeer prettig geholpen

Heel prettig geholpen en onze caravan was binnen een uur verkocht. Ik kan het iedereen aanraden om hun caravan via jullie te verkopen.

prima bemiddeling

goede bemiddeling

Alles ingevuld en binnen 24 uur een mooi bod

Ging allemaal heel snel en soepel.

Goede afspraken, motor in minder dan 48u verkocht en opgehaald, vriendelijke koper die wist waar hij mee bezig was. Ik heb deze site aangeraden aan mijn omgeving aangezien alles heel vlot en prima verliep.

Heel goed geregeld

Snel en prima geregeld!

Werd min of meer gedwongen om direct bod te accepteren !

Eerste bod door potentiele koper werd door mij geweigerd, heb mijn vraagprijs behoorlijk aangepast maar werd gevraagd om het verschil wat er nog was te delen, heb dit in eerste instantie geweigerd. Na 5 minuten weer door OSW gebeld met een uiteindelijk bod van Domburg van €2300, maar dan moest er direct geaccepteerd worden, heb dit uiteindelijk gedaan. Gezien de vraagprijs van Domburg via de website (€ 3990) ben ik van mening dat Domburg een koopje heeft gehad met mijn motor!!

Zeer correct te woord gestaan en duidelijke uitleg over de bemiddeling van osw

keurig en correct

zie boven

Prima geregeld!

OSW heeft zeer snel een juiste koper gevonden. Snel en naar tevredenheid de motor verkocht.

Snel geregeld

Volgens de opkoper heeft osw ook € 350,00 ontvangen voor mijn auto. Is er dus € 700 geboden voor mijn auto. Een medewerker had het al over, €530 geboden was. Dus de marge van Osw is erg hoog ten kosten van klant. (ik kan dit Verhaal niet hard maken maar toch)

prima hoor

Was goed geregeld allemaal

Goede begeleiding

Eerste keer dat ik een auto op deze manier verkocht heb. OSW was behulpzaam en het was zo voor elkaar.

goed en snel verkocht

goed geholpen en een bod ontvangen waar we akkoord mee zijn gegaan.

Goed en netjes geregeld.

Ik ben snel en op een zeer correcte en duidelijke manier geholpen. Kreeg wat weinig terug voor de auto, maar wel netjes en volgens afspraak geholpen. Erg prettig!

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein