Geweldig netjes

Na aanmelding van de auto op internet hebben ze kontact gezocht met mij. Er is een afspraakmail gestuurd waarin ik mijn voorkeuren kon aangeven. Na deze te hebben ingevuld werd ik gebeld om afspraak telefonisch te bevestigen. Auto is vandaag opgehaald.

volgens het boekje

De verkoop van mijn motorfiets is zeer vlot en uitermate snel verlopen. Duidelijke afspraken die op elk vlak goed werden nageleefd. Vriendelijke persoon aan de lijn die beleefd en bovenal eerlijk dito correct met de verkopers omgaat. Over de ganse lijn : top!

Professioneel

Vlug en onberispelijk geholpen met de verkoop

Snel en eerlijk

Binnen een korte termijn een bod gekregen en na tegenbod meteen geaccepteerd en afspraak gemaakt. OSW bleef betrokken en stond open voor vragen.

Vriendelijk en vlot geholpen.

Vriendelijk en vlot geholpen.

Goed/snel geholpen door OSW.

Moest een paar keer de koper contacten om eea af-te-wikkelen. Uiteindelijk alles geregeld.

Netjes geregeld

Alles zoals afgesproken

Goed en snel geholpen

Ze belden al snel terug nadat ik de auto had aangemeld. Vriendelijk personeel en helpen je vakkundig. De afhandeling van alles verliep heel vlot.

Geweldige service

Veel info en eerlijk advies. Goede uitleg. Dit bedrijf zal ik zeker aanbevelen. Snel geregeld en kreeg er een goed en eerlijk gevoel.

Keurig bedrijf goed geregeld goeie website ondersteuning

Ik heb mijn auto aangeboden en vervolgens ben ik netjes geholpen door een medewerker prima begeleid met het verkopen van mijn auto keurige website

Een goed platform met een goed team. Wel goed letten op de voorwaarden.

OSW is een goed platform waar je snel je auto kunt verkopen. Wel eerst de voorwaarden goed lezen voordat je een bod accepteert. Voordat je het weet zit je vast aan een bindende verkoopovereenkost waarbij je de koper maar liefst 21 dagen moet gunnen om de aangekochte auto op te halen. Dan zit je al die tijd in onzekerheid en je mag je auto niet aan een ander verkopen, terwijl in een ander punt van de voorwaarden staat dat de koper zich het recht behoudt om af te zien van de koop of de verkoopovereenkost te ontbinden indien de staat van de auto anders is dan in de beschrijving staat van de adverteerder. Dit lijkt op partijdigheid in het voordeel van de koper want op deze manier wordt alleen de koper in bescherming genomen en niet de verkoper. Ok, de klant is koning maar het principe van "wie het eerst komt het eerst maalt" zou beter op zijn plaats zijn zolang er geen aanbetaling is. En vooral geen voorgebakken verkoopovereenkost afsluiten voordat er een bezichtiging heeft plaats gevonden van het aangeboden voertuig door een kandidaat koper. Ik zit me af te vragen wat de Nederlandse wet zegt in dit opzicht!

Camper super snel verkocht

25 september onze camper te koop aangeboden. Dezelfde dag al een bod ontvangen. Hier zijn we mee akkoord gegaan. Zowel per mail als telefonisch, met Aloys van Rooijen, zeer fijn contact gehad met OSW. OSW is zeker een aanrader.

Ik ben telefonisch perfekt geholpen.

Ik raad dit bedrijf zeker aan andere aan.

Fijne verkoop, duidelijk overleg, prijs redelijk.

zie hierboven Contact met kopende partij ook prima verlopen. Niets op aan te merken.

Ik zou het direct weer doen

Vlot en snel afgehandeld.

Zowel het tempo van aanbieden van de motor bij de opkopers als de reactie van de opkoper was hoog. Binnen 1 week was de motor te koop aangeboden, gekocht en afgehaald. Ook de betaling, via e-banking, en het vrijwaringsbewijs, via RDW, waren super snel geregeld.

goede ervaring

afspraken goed nagekomen en op tijd gemeld wanneer chauffeur voor de deur staat

heel goed

Mijn caravan te koop aangeboden. Zeer snel verkocht. Het bod was goed genoeg om te aanvaarden. De koper [zeer nette mensen] hebben alles heel netjes en snel geregeld, zoals geld overmaken en vrijwaring bewijs. Zeer tevreden.

Ondanks magere communicatie een prima afhandeling

Snelle service

Vrijdag ochtend mijn auto erop gezet, in de middag al verkocht en maandag ochtend opgehaald Super service!

Duidelijk en snel geregeld

Het was heel simpel. Je biedt de auto aan evt met foto's. Je accepteert het bod en regelt zelf verder de afhandeling.

goede snelle bemiddeling

goede en snelle bemiddeling Uiteindelijk tevreden met door de koper geboden bedrag

Snelle en correcte afhandeling

Op woensdagmiddag de caravan ter verkoop aangeboden en op vrijdag al verkocht. Snelle en correcte afhandeling met prettige contacten.

Snelle verkoop !

Na twee lage biedingen was het de derde keer raak. Het gewenste verkoop bedrag gehaald en de verkoop binnen een dag afgehandeld.Top !!

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein