Snel. Goed geregeld.

Snel en alles goed geregeld.

Zeer positieve ervaring bij verkoop van mijn motor. Snel en zonder gedoe geregeld.

Zeer positieve ervaring bij verkoop van mijn motor. Kort na plaatsen van de advertentie werd er contact door OSW met mij opgenomen over het verdere verkooptraject. Dezelfde dag nog de eerste biedingen ontvangen. Kan het iedereen aanraden die zonder gedoe op korte termijn zijn motor wil verkopen.

Snel geregeld, goede prijs

Snel een bod binnen. Dag erna auto opgehaald. Geen gezeur meteen verkocht

Vlotte afhandeling met zeer vriendelijke service

Ik kreeg binnen 24u een telefoontje van hun medewerker. Deze was zeer aangenaam en vriendelijk. Hij gaf mij een goede uitleg. Samen hebben we de mogelijkheden overlopen. Daarna ging hij voor mij aan de slag. Enkele uren later kreeg ik al terug een oproep met een aanvaardbaar bod. De opkoper contacteerde me daags nadien. Feilloos afgehandeld. Zeer tevreden. De rest is geschiedenis :-)

Snel en netjes gehandeld

jullie namen vlug en vaak contact op met mij

Hierdoor vond ik het een serieus bod wat voor mijn sloopauto gegeven werd.

Vlot geregeld

Nadat ik mijn auto via de website had aangemeld werd ik snel gebeld door een medewerker van OSW. Een paar details van de auto en de prijs besproken waarna de autosloperij contact met me opnamen. De volgende dag werd de auto opgehaald zonder gedoe en tegen de afgesproken prijs.

Makkelijk te regelen

Het is een makkelijke site! Snel geregeld. Alleen jammer dat mijn auto niet door een sloop werd opgehaald maar een handelaar. Mijn auto was niet meer veilig om in te rijden. En hij gewoon dood leuk zegt even nieuwe apk en word door verkocht. Heb ik nu al medelijden met de persoon die mijn onveilige auto weer koopt voor veel te veel geld!!!

Snel en accuraat

Mijn auto was heel snel verkocht :) Prettig contact ,en een snelle pro actieve houding

Auto snel kwijt

Had de auto aangeboden bij Osw . Binnen 1 uur had ik al een telefoontje met een aanbod. Helemaal super .

zeer betrouwbaar en goede service

mijn ervaring met deze mensen was gewoon duidelijk, service ,vriendelijk en zeer correct en goede afhandeling van de eindverkoop

makelijk en snel

het was super. me auto had ik eerst makkelijk erop gezet toen kwam het moeilijkste en dat is aan een wachtwoord komen site maakt namelijk gelijk een acc aan als je je fotos plaatst alleen je krijg niet een ww dus die moest ik dan maken na aanvraag is de link om ww te maken maar 15min geldig en ik kreeg de mail met link ongeveer na 14min dus als ik 1 min telaat was dan kon ik weer een nieuwe link vragen maar na 6x proberen was het eindelijk gelukt en toen kon ik alles zien bedrijf die het opgekocht had was ook snel en hield goed aan de afspraak qwa tijd en zo alles werd te plekken gedaan dus hoefde niet verder te slepen

Snel, deskundig meedenken, betrouwbaar

Snelle reactie. Deskundige medewerker . Snel afgehandeld, betrouwbare en goede afhandeling.

Het enige was in mijn geval ede tijdsafspraak. Die liep niet helemaal goed.

Fantastisch

Zeer correcte service.

Via OSW mijn auto uiteindelijk verkocht

Een schade-auto die al een tijdje bij mij thuis stond had ik aangemeld bij OSW omdat ik hen op internet had gevonden. Na een teleurstellende bieding en een tegenbod van mij werd er gemeld dat de auto verkocht was, maar er is geen contact gekomen met de verkoper. Nadat OSW controleerde of de auto al opgehaald was, werd er snel een nieuwe koper gevonden, die de auto netjes heeft opgehaald.

Hat antwoord na aanmelding ging erg vlot ook vond ik het telefonisch contact erg prettig en dat het ook via de whatsapp kan

Snelle afspraak en direct actie

Ik werd na aanmelden binnen 1 dag teruggebeld. We konden direct afspreken en de verkoop is geregeld.

Keurig netjes alles geregeld

Snel gehandeld tussen mij en koper...alles naar tevredenheid.

Prettig contact

Snel contact via website. OSW denkt pro-actief mee. Neemt naast digitaal contact ook telefonisch contact op. Komt afspraken vervolgens heel snel na.

Prima communicatie en snelle verkoop

Auto die we hadden aangeboden werd meteen op geboden. Snel en netjes verkocht en goed kunnen schakelen met Marc

Prima deluxe

Helder, snel en netjes

Mijn Yamaha Fazer binnen een uur verkocht

Zeer goede ervaring en correcte afhandeling. Motor was binnen een uur verkocht en de volgende dag al opgehaald.

Van opstellen van advertentie tot en met verkoop fantastisch geholpen en geadviseerd, een goede prijs gekregen, kortom een aanrader

Top!

Snel een bod, snel een telefoontje voor overleg, snel een beter bod. Keurig afgehandeld op alle fronten. Verteld wie de caravan heeft gekocht en wanneer die persoon contact met mij zou opnemen.

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein