Ok

De begeleiding bij het verkopen van mijn auto is ok.

Geldklopperij

OSW is heel goed om risicoloos jouw auto te verkopen. Jij draagt zelf de risico's of en wanneer jouw auto door een koper wordt opgehaald. LEES de VOORWAARDEN zorgvuldig en zet niet zomaar een vinkje! Je kan, na een akkoord, ondanks niet nagekomen afspraken met de koper, niet van de verkoop afzien. OSW is namelijk de koper (makelaar) en gaat dan een nieuwe partij voor je zoeken. Als verkoper heb je geen recht op bedenkingstijd of herroepingsrecht! Het is volgens de voorwaarden ook niet toegestaan om OSW negatief te beoordelen! Deze mening is mijn ervaring.

Alles super geregeld

Met de koper was er al direct een klik Is toch wel fijn dat het op deze manier geregeld is Nog naald onze dank

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Caravan

Makkelijk en snel auto verkocht

Auto was binnen een paar dagen verkocht, er werd goed gecommuniceerd en alles is goed geregeld.

Goede service vriendelijke chauffeur

Goede service.. verliep allemaal snel en zoals afgesproken. Hele vriendelijke chauffeur die vanuit Limburg naar Groningen moest om de auto op te halen dus chapeau..!!!

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Na een goed gesprek en na het bod een snelle afhandeling

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Caravan

Uitstekende service en prima, vriendelijke communicatie zowel op de website, als per email als en aa

Vlot geregeld door uitstekende service en prima, vriendelijke communicatie zowel op de website, als per email als en aan de telefoon.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Sloopauto

Super goed geregeld

Zeer tevreden. De koper haalde de auto zoals afgesproken op. Hij was op tijd, betaalde zonder gedoe. Helemaal top!

Alles soepel verlopen

Goed bod gekregen en de verkoop is soepel verlopen. Heb het aangeboden bedrag ontvangen, het geld stond direct op mijn rekening en de auto is direct gevrijwaard.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

OSW heeft mijn motorverkoop makkelijk en betrouwbaar gemaakt

Ik heb onlangs mijn motor via OSW verkocht en ik ben echt heel tevreden over hoe alles is verlopen. In het begin twijfelde ik een beetje of het wel makkelijk zou gaan, maar ik werd al snel gerustgesteld. De communicatie was duidelijk en vriendelijk, ik kreeg snel een bod en de afspraken waren transparant. Alles werd netjes geregeld en de verkoop ging eigenlijk zonder gedoe. Het gaf me veel vertrouwen dat ik nergens achteraan hoefde en dat alles eerlijk verliep. Voor mij was dit een hele fijne ervaring en ik zou OSW zeker aanraden aan iedereen die zijn motor wil verkopen.

Snel en makkelijk

Na de aanmelding werd ik gebeld en werd er even doorgenomen in welke staat de auto was. Er kwam al na één dag een redelijk bod en was de verkoop een feit. Alles vriendelijk en snel geregeld met whatsapp berichten en duidelijke verkoop overeenkomst. Aanrader!

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Erg prettig en weten wat ze doen!

Heel goed!

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Constant info vragen vanuit het platform.

Ze vragen je als gebruiken best vaak wat de status is van de verkoop. En als ze geen antwoord hebben gaan ze ook actief op zoek. De site met meldingen, je mailbox, en als je niet optijd reageert gaan ze je ook bellen. Voelt erg opdringerig zeker als je geen haast hebt met het verkopen van je auto, en misschien nog de kat uit de boom wilt kijken, met hoeveel kan ik echt krijgen voor me auto.

Snel en adequaat

Snel geregeld, geen gedoe. Had graag een hoger bod gehad, maar was al blij dat ik al iets kreeg voor mn sloopwagentje.

Sad

This person arrived late, collected the car, and then stated that he would not pay.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Goeie, snelle en betrouwbare communicatie en gewoon geen gedoe

Enkele dagen na mijn aanmelding werd ik gebeld (het weekend ging er overheen) en werd mij vertelt dat de aanmelding goedgekeurd werd en die online gezet ging worden (rond een uur of 9). Dezelfde dag rond half 2 belde ze terug met de hoogte van enkele biedingen en er was er 1 die voor ons voldoendde was. De gegevens van ons werden gedeeld met de koper en 3 dagen later hadden we een afspraak om onze auto op te laten halen. Zonder afdingen en met directe vrijwaring ter plaatse werd dit afgehandeld! Al met al een fijne ervaring en zonder poespas onze auto verkocht!

Goed en snel

Goed en snel alles geregeld

Snel is geregeld

Altijd bereikbaar en heel snel is geregeld.

Sneller verkocht dan gedacht

Ik kreeg eerst een bod waar ik niet mee akkoord ging ik dee een tegenbod en daar ging de koper mee akkoord binnen 4 uur was mijn motor overgeschreven en betaald de volgende ochtend werd ie opgehaald

Soufiane

Het is goed gegaan en op afspraak

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Ik had dinsdag mijn motor erop gezet en eigenlijk dezelfde dag een goed bod en een verkoop contract Verder alles netjes afgehandeld, motor week later opgehaald door koper,gelijk vrijwaring en geld Top osw Kan jullie zeker aanraden

positief en snel

wij wilden van onze auto af ivm de vele kosten van de afgelopen jaren ze hadden daar begrip voor. Ze hadden al vrij snel een koper voor onze diesel. Heb voor de kopende partij alle onderhoud en reparaties doorgegeven. Maar tijdens de test rit bemerkte de koper een mankement aan de versnellingsbak wat wij nooit hebben gemerkt en de garage die voor ons het onderhoud doet heeft dat ook niet aangegeven. Dus de uiteindelijke prijs viel lager uit wat ik begrijp na bemiddeling van Rogier hier toch uit gekomen.

Goed geregeld

Men reageerde al snel Akkoord was snel gegeven en motor is al opgehaald.

Snelle afhandeling

Goede prijs

Prima, soepele afhandeling.

Met pijn aan mijn hart moest ik mijn auto van de hand doen. Ik kon er via OSW een schappelijke prijs voor krijgen en binnen 2 dagen is mijn auto aangemeld en verkocht aan een betrouwbare autohandelaar. Goede en vlotte handeling maakte dat de pijn iets verzacht werd.

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein