Zeer prettig bedrijf

Eerste maal met Osw zaken gedaan en zeer prettig verrast door de zeer goede service. Ook de communicatie als zeer prettig ervaren. Zal hun zeer zeker aanbevelen

Geweldig geregeld!

Zeer tevreden en snelle afhandeling.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Aanbod snel opgepakt, prima communicatie en dit keer een goed resultaat.

Hele proces ging snel, een goed geoliede machine leek het wel. Alles in twee weken afgerond.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Motor

Heel correct en plezierig contact met uitstekend resultaat!

Een hele plezierige ervaring om op deze wijze mijn motor op een betrouwbare manier te verkopen.

Alles Prima

10/10

heel prettig

Er wordt heel snel gereageerd en een afspraak gemaakt. De mensen die er werken zijn heel vriendelijk.

Perfecte communicatie

Na dat ik onze camper had aangeboden aan Osw voor een bemiddeling ging het allemaal heel snel , binnen twee dagen kreeg ik een realistische bod en hebben wij zelf de camper weggebracht naar een betrouwbare partner. Geen gemekker of gezeur de camper werd afgerekend en overgeschreven perfect geregeld.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Camper

goede service

het is heel makkelijk om je auto te koop aan te bieden. Je hebt een vaste contactpersoon bij osw die je op de hoogte houdt van de biedingen en zijn best doet om de beste prijs eruit te slepen. Als je akkoord gaat met de geboden prijs is de overeenkomst zo gesloten. Je auto wordt thuis opgehaald en het bedrag direct overgemaakt vrijwaring wordt door verkoper geregeld Allemaal heel handig en perfect geregeld

Betrouwbaar bedrijf -

Doelmatige bedrijf om vandaag je auto te verkopen. Vlotte mensen aan de telefoon. Niet onbelangrijk ze komen met het hoogste bod. Koper was ook een correcte partij.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

De verkoop is soepel verlopen!

Communicatie verliep goed en pro-actief. Er werd netjes gebeld met de vraag of de afspraak vroeger kon. Afhandeling verliep netjes en snel.

Prima geholpen, snel geregeld

Vanuit jullie snel en prettig geholpen, wel in cash betaald door de ophaaldienst. Ik had dit liever direct overgemaakt gehad op de bankrekening.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

netjes geholpen en snel verkocht

ik heb er een goed gevoelbij

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? N.v.t.

Nooit meer !

Ik heb mijn auto te koop aangeboden via verschillende verkoopkanalen waaronder ook OSW. Vlak voordat ik het aanbod via OSW accepteerde ben ik bij een auto-opkoper op ongeveer 30 min. van waar ik woon geweest. Deze man heeft mijn auto van boven tot onder bekeken en foto’s gemaakt en belde mij vervolgens op dezelfde middag terug met een bod van €19.850,00. Dom genoeg heb ik dit bod meteen geweigerd, omdat ik ervan overtuigd was (door wat marktonderzoek) dat mijn auto meer waard was en ik een beter bod kon krijgen. Dat klopte ook, want via ‘ikwil…kopen’ kreeg ik een bod puur gebaseerd op de door mij geüploade foto’s van €20.000, maar dan moest ik de auto wel zelf naar Tynaarlo rijden en dat wilde ik niet, want dat is voor mij een rit van bijna 3 uur. Bovendien wilde ik wachten op het bod via OSW. Nou had ik dat maar niet gedaan, want de eerste biedingen vielen tegen. Die lagen rond de €19.000,00. Omdat ik inmiddels al verschillende kanalen had bewandeld en het geld dringend nodig had bleef ik bij OSW. Ook omdat op hun website staat vermeld dat er sprake is van een gegarandeerd bod en datdoor de verkoper geaccepteerd bod “vrijblijvend” is. Nou dat is het dus niet! De koper heeft een herroepingsrecht en jij als particuliere verkoper niet. Zoals gezegd had ik dus het geld dringend nodig (ook doordat ik onnodig lang aan het uitzoeken was geweest) en ging ik schoorvoetend akkoord met een bod van €19.250,00. Terwijl ik kort daarvoor nog aan de OSW werknemer had verteld dat ik niet lager wilde gaan dan €19.500! De werknemer zei echter dat hij in het OSW netwerk geen hogere biedingen kreeg en dat het bedrag van €19.250 gegarandeerd was. Na mijn acceptatie van dit bod op donderdag werd ik op vrijdag gebeld door het autobedrijf/de koper en de beste man stelde toen voor dat hij de week erop op donderdag om 13:30u de auto zou komen ophalen. Niets was minder waar, want op de woensdagavond belde hij dat hij toch niet kon op donderdag vanwege vakantiedrukte (smoesjes) etc.. Na

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Prima service en snelle afhandeling.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Sloopauto

Makkelijk geregeld, vlot en correct geholpen

Na het invullen van de benodigde gegevens was de verkoop via OSW snel geregeld. De sloopauto werd na telefonische afspraak ook vlot opgehaald. Betaling bij het ophalen en het vrijwaringsbewijs werd vrijwel direkt digitaal toegestuurd.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Sloopauto

Er werd een 600€ bod gepresenteerd uiteindelijk is de motor voor 0 weg gegaan.

Zie boven

Toppie

Mitchell heeft mij super goed geholpen. Was vriendelijk aan de telefoon en alles werd super uitgelegd. Op dezelfde dag van aanmelden al een deal gesloten super snel dus. Alles gaat per stappen en word vast gelegd in je persoonlijke account, goed geregeld dus. Echt een aanrader

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Caravan

Betrouwbaar

Auto te koop aangeboden bij O.S.W. Bieding werdt telefonisch door gegeven, besproken en onderbouwd door Tony. Akkoord gegaan met het bedrag, waarna de auto keurig werdt opgehaald, gevrijwaard en het afgesproken bedrag direct overgemaakt door het garage bedrijf. Alles was perfect geregeld door O.S.W. Mocht u uw auto willen verkopen dan bij je bij O.S.W. in goede handen.

Snel en doeltreffend

Ik had me ingeschreven en nog geen 2 uur later werd ik gebeld. De vraag of ik me had ingeschreven. Ja dus. Ik kreeg gelijk te horen dat er op een heel korte tijd al 7 reacties waren en of ik daar op in wilde gaan. Er is gelijk voor mij gebeld naar de hoogste bieder met aanvullende informatie die ik had. We hebben gelijk een prijs afgesproken. Hierna kreeg ik een mailtje binnen met alle benodigde informatie en zou ik door de koper gebeld worden. Kan 2 dagen duren. In de middag dezelfde dag kreeg ik een belletje om een afspraak te maken en is de koper gelijk naar mij gekomen. We hebben een proefrit gemaakt en daarna alle papieren in orde gemaakt. Als laatste heeft de koper mijn geld betaald.

Snel!

Auto online gezet, zelfde dag verkocht en de vrijwaring ontvangen!

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

prima, geen gedoe, alles netjes en snel geregeld

Nogmaals, prima, geen gedoe, alles snel en netjes geregeld

Snel geholpen en verkocht

TopTopTop

Wist niet van jullie bestaan..... Maar heb hele goede ervaring ervaart... Leuke mensen aan de lijn.... Heel behulpzaam... Snel handelen met alles.... TOP TOP TOP..... Duimpje duimpje.....

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Snel, correct en betrouwbaar.

Na mijn auto aangemeld te hebben, is OSW ermee aan de slag gegaan. Snel een goed bod gekregen. Meer dan de merkdealer aanbood. Twee dagen erna een afspraak met de koper gemaakt. Auto thuis opgehaald en het geld gestort op mij rekening. Simpeler kan het niet!

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Vriendelijk en snel geholpen.

Ik ben vriendelijk en snel geholpen.

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein