een totaal wardeloze auto toch nog verkocht top

kreeg een verzoek om te bellen om te kijken wat er mogelijk was en ze hebben me toen netjes geholpen en te woord gestaan om uiteindelijk tot een verkoop te helpen

Meedenken is wat OSW doet!

Dankzij de goede service van OSW kan ik weer verder. Bedankt !!

Snelle service, juiste prijs.

Binnen een uur na het aanmelden van mijn auto kreeg ik een telefoontje. Daar werden enkele vragen gesteld en de auto was verkocht. Enkele dagen later werd de auto opgehaald door het bedrijf waaraan de auto verkocht werd. Wel belangrijk te noemen is dat het bedrijf aan wie het verkocht is niet direct betaald heeft dat is niet echt een prettige ervaring.

goed,snel en vriendelijk

alles was binnen 3 dagen rond.afspraken die gemaakt zijn worden na gekomen. het demontage bedrijf reageerde snel en vriendelijk..

Vriendelijk

Als ik mijn auto in de toekomst weer moet verkopen, kom ik zeker te weten hier weer terug. Ze reageren snel op vragen en zijn erg vriendelijk.

Even geduld levert goed bod voor veilingverkoop

Even geduld levert goed bod voor veilingverkoop

Super goed geholpen

Ik moest van een auto af en dan kan je wel 10 sloopbedrijven bellen of langs gaan, maar OSW regelt het allemaal voor je. Ik ben zeer goed geholpen door Junior Fekkes en zal OSW ook aan een ieder aanraden.

Prima geregeld

Snelle service

Klein minpuntje, ik had tijdvakken aangegeven voor het ophalen van de auto. Hier is van afgeweken zonder wederhoor

goed geholpen

Ik heb OSW als een vriendelijke en betrouwbare organisatie ervaren

Vriendelijke jongeman

Hij deed erg zijn best voor de klant en was zeer vriendelijk .

Junior heeft me heel goed geholpen.

Junior heeft gezorgd dat ik nog een fatsoenlijk bedrag heb gekregen voor mijn afgekeurde auto, dank daarvoor!

Snel en duidelijk geholpen

Junior heeft mij goed geholpen, hij heeft alles zeer duidelijk uitgelegd en mij de beleving gegeven dat hij er veel aan heeft gedaan om de beste prijs voor mijn auto te krijgen. Ook de bevestigingsmails etc. zijn snel binnen daar is goed over na gedacht. Als ik opnieuw een auto moet verkopen zou ik hem ook zeker weer op OSW plaatsen.

perfect

binnen paar uur van me auto af

Netjes afgehandeld

Ik ben netjes te woord gestaan aan de telefoon en mijn auto is netjes op afgesproken dag opgehaald voor het afgesproken bedrag.

Snel en tot volle tevredenheid binnen 1 uur geregeld.

Binnen 1 uur een aantrekkelijk bod van een betrouwbare opkoper. En dezelfde dag nog opgehaald en afgerekend.

Eerlijk en vlotte afhandeling.

Bij het verkopen van mijn motor ben ik keurig geholpen door osw. Geen blabla verhaal gewoon zoals het is. Top site.

Snel in handelen

Binnen 1 week alles afgehandeld met desbetreffende autohandelaar.

Snelle en adequate afhandeling.

Voor mij was van belang dat alles rond de verkoop van mijn overjarige Ford zo snel mogelijk geregeld was. De kans dat ik op een andere manier (marktplaats, oldtimermarkt, etc.) een hoger bedrag had gekregen acht ik zeer groot maar voor mij was snelheid en zorgeloosheid belangrijker. Het aanmelden en de uiteindelijke verkoop waren snel geregeld zonder verdere rompslomp.

Ik was verbaasd hoe snel het ging.

Op dinsdagmiddag mijn gegevens ingevuld op de site van osw. Paar minuten later werd ik al gebeld. S’avonds was die verkocht en vrijdags werd die al op gehaald. Super snel en voor een prijs die ik ook in mijn hoofd had. Super bedrijf

Redelijk tevreden.

Hij viel erover dat e in de auto gerookt was. Zag een plamuurplek bij het linkerachterwiel. Was mij niet opgevallen. Bekeek de auto van a t/m z. Las de auto uit. Daar kwam uit wat ik al gezegd had. Wilde de prijs 500 naar beneden doen. Ging niet accoord. Werd driehonderd. Ga hier niet weergeven. Heeft bod gedaan en kraak dan af. Meer dan ik normaal vind. Die dan geen bod.

Werk prima.

Wilde een caravan kwijt en kwam toevallig bij OSW terecht, werkte prima, van begin tot eind.

Na de aanmelding al vrij snel reactie van jullie om de foto's dus goede zaak en over het bedrijf jaap middel ja gewoon een hele vriendelijke man ka hem zeer zeker aanraden

daadkrachtig en publieksvriendelijk

Nadat ik mijn caravan had aangeboden op de site werd ik de dag daarop al gebeld omdat er nog een paar vragen waren over de caravan. Deze heb ik zo goed mogelijk beantwoord wat als resultaat had dat ik geen aanvullende foto's hoefde te plaatsen. Daags daarop werd ik gebeld omdat OSW een mogelijke koper had gevonden. Volgens OSW was deze kandidaatkoper erg vriendelijk, recht door zee en heel eerlijk, waar al menig jaar goede zaken mee gedaan werden. Toen de koper/het bedrijf zaken kwam doen bleek van deze referentie alles te kloppen. Ik ben dus zeker tevreden over OSW

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein