Snel, vlot en professioneel!

Werd gauw gebeld door een vriendelijke medewerker. De deal was snel rond. Auto werd opgehaald, contante betaling, Vrijwaringsbewijs binnen 5 minuten en ik kon weer verder gaan. Heerlijk geen discussie!!

Ging lekker snel

Werd erg snel gebeld met een bod op mijn auto. kon de volgende dag ophalen dus helemaal prima gegaan.

jullie zijn goed georganiseerd.

onze ervaring met jullie was toppie.binnen een dag was de caravan verkocht. dank jullie hier voor.prima geregeld.

Snel, goede deal, betrouwbaar

Prima service, vriendelijke, geduldige professionele en behulpzame man aan de telefoon. De man en dochter:)) die de auto op kwamen halen ook zeer vriendelijk en professioneel.

Correct

Reageren snel. Houden goed contact met je tot aan de verkoop.

Netjes en goed geholpen

Netjes te woord gestaan Goed geholpen Snel verkocht Voor de juiste prijs verkocht En goed verzorgd door osw

supergoed geregeld

alles metjes en snel geregeld

Werd lichtelijk onder druk gezet en handelaar kwam afspraak niet na

Ervaring met het verkopen van een (sloop) auto heb ik niet maar de gang van zaken vond ik vervelend. Op de eerste plaats werd ik om 17.00 uur bij het eerste telefoontje lichtelijk onder druk gezet om akkoord te gaan met een bod. Tijd om hierover na te denken kreeg ik niet. De autohandelaar belde mij nog dezelfde donderdag avond op om een afspraak te maken voor het ophalen van de auto. Hij was teleurgesteld dat dat pas maandag ochtend zou kunnen ivm andere afspraken die ik had. Hij zou mij 1 uur voor aankomst bellen. Maar maandagochtend bleek dat het middag zou worden en om 15.35 zelfs dat het dinsdag zou worden mede omdat toen pas duidelijk werd hoelang gereden moest worden naar de garage waar de auto stond. Afspraak gemaakt voor een dag later om 10.30 uur. Uiteindelijk kwamen ze om 10.55 uur. Jammer dat op deze manier om gegaan wordt met afspraken.

Helemaal top

Supper snel me auto verkocht

Prima.

Heel goed en professioneel afgehandeld.

Goed alternatief voor de verkoop van een auto

OSW / Miguel was heel erg snel met reageren op vragen. Bod kwam snel. Dealer was wat traag met reageren op communicatie en er was wat discussie over de afgesproken prijs. Uiteindelijk is de transactie toch tot stand gekomen.

Snel en zonder problemen mijn auto verkocht

Prettige mensen zowel osw als de uiteindelijke koper van de auto. Zij kregen een hele goed prijs en ik was zorgeloos van mijn auto af.

Proffesioneel, snel en duidelijk

Snel klaar

Goede service, ietwat dwingend op het bod, niet gelijk akkoord gegaan met het bod maar mijn uiterste prijs gegeven, en dat scheelde toch weer 200 euro!! Maar voor verdere onderhandeling is er niet veel ruimte! Al met al een goede en snelle service. Dank daarvoor.

Top.

Duidelijke afspraken. Vlotte service.

De verkoop verliep snel en pijnloos. De opkoper was ook zeer vlot en kwam al zijn afspraken op afgesproken tijden na. Ik ben zeer tevree.

Uitstekende service

Contact met OSW als zeer prettig en professioneel ervaren

Snel en goed met goeie nazorg!!

Binnen en dag reactie en goed bod en toch reageerde ik de volgende dag pas na mijn reactie vroeg ik om meer geld zelfs dat was geen probleem ... Ze hebben het geregeld . Dus ben akkoord gegaan . Ondanks het bedrijf nog geen afspraak had gemaakt belde osw van hoe het ging ik vertelde de stand van zaken en ze gingen erachter aan . Zo ging mijn auto van uut knoal noar Rotterdam en werd bij huis opgehaald Alles tot in de puntjes zoals vermeld en contante betaling

Goed geregeld

Super gegaan moest wel iets met de prijs doen maar ja dat zijn we wel gewend

Top geregeld, alles zoals afgesproken

Snel contact, goed zaken doorgesproken en de uitvoering was even goed. Prijs afgesproken en die is ook betaald

Snelheid bij het publiceren van de advertentie

Snelheid bij het publiceren van de advertentie. Het lijkt erop dat er veel volgers zijn voor deze site, de advertentieperiode duurde niet langer dan uren, totdat ik een goed aanbod had om de auto te verkopen.

Zonder enige moeite verkocht

Prima ervaring

Snel en duidelijk allemaal top!!

Voor de 2e keer erg snel geholpen met snelle afhandeling

2 motors verkocht, en ging beide keren volgens afspraak en snel.

Veel minder ontv dan had verwacht

550 eu minder ontvangen

Nevelgaarde 8