Makkelijk en snel

Auto snel verkocht zonder al teveel moeite

Hallo, Mijn ervaring met u is erg positief, Met ongeveer 3weken was mijn caravan verkocht. Een oud beestje en ging er niet meer weg. Erg tevreden met de afhandeling. Raad u aan In het algemeen,succes . Bedankt MJC Verkroost-Kaptein Maarssen

Super netjes en goed geregeld.

Super netjes , Goede nazorg bij de verkoop.

Ben tevreden

Auto snel verkocht. Jammer dat het bod pas uren later goedgekeurd was. Dus kon niet erder iets zien.

Na mijn aannemen van een bod waarbij koper binnen 24 uur contact moet opnemen met verkoper kreeg een telefoontje van osw of dat was gebeurd wat op dat moment niet het geval was gingen zij gelijk over op actie en kreeg ik vrij snel contact met koper waarna alles keurig en netjes is verlopen top op

Correcte afhandeling

Verkoop motor naar wens verlopen .

Alles super snel en netjes afgehandeld

Heel tevreden over de verkoop van mijn caravan , tussen aanmelding en verkoop was in 1 dag geregeld erg vriendelijk en kundige medewerkers koper was ook erg vriendelijk alles netjes afgehandeld zoals besproken.

Vriendelijke en vlotte service

Vanaf dag 1 hebben ze alles in goede banen begeleid

Na dat het invullen van de gevraagde gegevens. Was er al vrij snel een bod gedaan op mijn voertuig. De verkoop is soepel en snel verlopen met het bedrijf. Mijn voertuig is netjes opgehaald, personeel erg vriendelijk.

Snel geregeld, professionele firma!

fijn bedrijf betreft communicatie en komen na wat ze je hebben beloofd in de overeenkomst die je per e-mail ontvangt heb.

Super geregeld van A tot Z

Alles keurig verzorgd, duidelijke website en condities en vriendelijk personeel. Ook het bedrijf Cedar Autohandel te Rotterdam, die de auto opgehaald en gevrijwaard heeft, verdient ook een dikke 10, absolute aanrader.

Vlotte/directe behandeling weten waarover ze het hebben de juiste kennis van zaken zoals het hoort dus aan te raden

Soepele transactie

Prima bod ontvangen voor mijn auto. Daarna ook soepel afgehandeld.

eest kwam er een handelaar langs die wou niks geven maar de volgen gaf een redelijk bod auto verkocht

Prima geregeld...aan te bevelen

Super..

Goed en vlot geregeld!

Goed en vlot geregeld!

Goede manier om project in de markt te zetten

Is een gebruiksvriendelijke manier om je objecten te koop te zetten. Zijn wel wat vlug met adverteren ook als er nog gegevens moeten worden toegevoegd. In mijn geval waren er nog geen foto's toegevoegd en had aangegeven dit alsnog te doen. De advertentie werd toch, zonder foto's geplaatst. Overigens is het object (caravan) snel verkocht.

Heel snelle afhandeling

Nette persoon en hele snelle afhandeling top bedrijf.

Snel, duidelijk

Goede service en duidelijke uitleg. Niets moet,

Uitstekende service

Werd zowel voor als na de overdracht fantastisch geholpen

Super goed Snel duidelijk snel afgehandeld Super geregeld echt dikke duim

Zeer prettig en vriendelijk.

Duidelijk kennis van zaken en niet zo zeikerig.

Snel, vriendelijk en correct.

Alle lof voor de afhandeling van de verkoop van mijn auto. De handelswijze van OSW staat in schril positief contrast met andere aanbieders.

Redelijk tevrede

Af gesproken bod werd niet geboden bij ophalen terwijl omschrijving klopte en hij geld minder bood om dingen die in mijn advertentie stonden in advertentie stond motormanagement kapot en daarom bood hij nu 100 euro minder

Goede service. Tevreden over de communicatie en afhandeling.

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein