niet gerealiseerd dat er ook nog mensen werken in een bedrijf

niet gerealiseerd dat er ook nog mensen werken in een bedrijf. Top

Mijn ervaring met OSW is uitstekend verlopen , nadat ik de website heb bekeken, een goede en duidelijke uitleg over de werkwijze van OSW. Ik heb ik mijn auto te koop aangeboden via OSW. OSW houd goed contact en ze begeleiden je verder. Het verkopen ging soepel en snel. Ook kopende partij hield zich uitstekend aan de gemaakte afspraken / overeenkomst. !!! Betreffende Service en Afspraken !!! : Ik denk dat er heel veel bedrijven in Nederland hiervan zouden kunnen leren om hun service en afspraken te verbeteren.

Snel en goed geregeld

Is een afspraak gemaakt en gelijk afgehandeld ter plekke

Professioneel

OSW communiceerd heel goed en doen erg hun best om je te helpen met verkopen. Professioneel, netjes en snel!

Sohaib is professioneel en direct benaderbaar. Was mijn auto(wrak) in no time kwijt. Groetjes ad nef

Prima deluxe en te vertrouwen

Zeer positieve ervaring

Nadat we de caravan te koop hebben aangeboden ontvingen we binnen een uur een bod, wat dicht bij onze vraagprijs lag. De verkoop ging super snel. We zijn zeer prettig geholpen door OSW. Maar ook door de koper.

Ben zeer snel en goed geholpen.

Zijn enorm en snel geholpen nadat we de gegevens van de caravan doorgegeven hadden. De dag erna was onze caravan al verkocht. Dit is ook in een perfecte harmonie verlopen. Bedankt voor de bemiddeling

Vlotte en adequate manier van bemiddelen bij verkoop.

Door OSW ben ik op prettige manier ontzorgd in de verkoop van de caravan.

Snelle service

De reactie van OCW is super snel , denken mee en vermelde wat zij in werking gaan stellen .Het resultaat was dan ook binnen 1 dag beklonken.

Snelle en goede verkoop

Na het plaatsen van de advertentie ging het snel en correct naar mijn tevredenheid afgehandeld.

Net bedrijf en vriendelijke mensen

Net Bedrijf, vriendlijke mensen en betrouwbaar met snelle en duidelijke handelingen.

Netjes afgehandeld. Keurig op tijd.

Alles netjes en snel afgehandeld.

Fijn contact, komen afspraken na. Zonder gezeur

Gewoon duidelijk prijsafspraak en ook de stappen hoe het werkt zijn goed. Opvolging van caravanhandelaar wolf ook prima in orde.

Prima ervaring met de verkoop van mijn auto

Via het zoeken op Internet terecht gekomen bij OSW. Auto aangemeld via hun online proces, gebeld met de organisatie en de auto binnen een dag verkocht. Vervolgens nam de aankoopdealer direct contact op om een afspraak te maken en deze verscheen ook netjes op tijd om de auto over te dragen. In minder dan 15 minuten netjes betaald, overgeschreven en vrijwaring ontvangen. Prima service van OSW en de aankoopdealer.

Snel auto kwijt

Snel een bod. Ophalen duurde een week. Zonder gedoe je auto kwijt.

Super makkelijk en goed afgehandeld

Makkelijk auto aanbieden En snel afgehandeld en ook voor mij een goede prijs ontvangen Auto netjes en snel opgehaald

Verkoop was in no time bijzonder goed geregeld.

Zeer snelle reactie en keurige telefonische afhandeling

Wij hadden op een zondagmiddag onze caravan te koop aangeboden op de site van OSW en op maandagochtend werden wij al gebeld dat er door enkele bedrijven al een bod was uitgebracht die dicht bij onze vraagprijs lag. De bemiddeling en afhandeling door OSW kan ik in 1 woord samenvatten: Subliem!! Wij gaan binnenkort onze auto te koop aanbieden en dat gaan wij zeker via OSW doen.

snel resultaat

Mijn motor is binnen 1 dag na aanmelding verkocht. Daar had ik niet op gerekend. Een prima resultaat en een goede opbrengst m.b.v. OSW.

Was top, goed behandeld en geholpen. Een aanrader voor de gene van hun auto af willen. Bedankt

Ben zeer goed geholpen, heb je vragen dan wordt correct geholpen en ze bellen of er nog problemen zijn. Helemaal top

Geweldige snelle service

Auto op de site geplaatst meteen terug gebeld met de mededeling dat er interesse is en hoogste bod aangeboden gekregen. Echt top!!

Goede communicatie, prijs en afhandeling.

Na motor aangeboden te hebben en nadat biedingen binnen waren gekomen een tegenbod gedaan en gesproken met een medewerker van OSW. Uitgekomen tot een overeenkomst. Goede afhandeling na totstandkoming van overeenkomst. Motor dag later opgehaald, gevrijwaard en betaald. Ik ben erg tevreden. Hoop dat de koper er ook nog een goede marge op kan zetten. Zijn we allemaal tevreden.

Fantastisch begeleid bij de verkoop van onze caravan.

Na eerste contact was binnen twee dagen een reëel bod geregeld voor onze caravan. Een afspraak gemaakt en binnen een week was de caravan bij de stalling opgehaald, betaald en het vrijwaringsbewijs geregeld. Alles heel goed geregeld.

not recomend

on the phone i was promised to get guarantee 100eur, and after the driver shows up and take a close look at the vehicle he will be able to rise the price depends on the vehicle condition. after the driver refuse to pay more than 100, i have called to the office and ask them whats going on. and they change the story that i understood them wrong and and nobody was saying that there is possbility to rise up final price. so be careful and dont bite on this trick.

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein