Snel gegaan

Top geregeld en ook snel

Super top geregeld en ook nog eens snel!

Reëel bod en komen afspraken na

Ik kreeg snel een bod en hierna vond een telefonisch gesprek plaats door OSW om de gang van zaken door te spreken. Toen ik het bod accepteerde, belde de koper om een afspraak te maken om de auto op te halen. OSW belde ook nog om te checken of ik tevreden was

Snell vriendelijk en super geregelt

Zowel mijn contact persoon bij osw en de uiteindelijke eigenaar garage uit Rotterdam die mijn auto kocht, waren super vriendelijk snel en hielden zich aan hun woord. De vader van de eigenaar kwam de auto ophalen en was ook aardig sympathiek. Kortom super geregeld

Goede service en snelle afhandeling!

Verkoop van mijn motor via OSW was super geregeld. Snelle respons en goede afhandeling. Kortom perfect geregeld. Zeer zeker aan te bevelen!

Netjes en snel

Snel en netjes afgehandelt

prima bemiddeling

Goede bemiddeling en ook nazorg!

Snelle service

Korrecte en snelle afhandeling

Verloop als gepland

Ben tevreden met werkwijze.zal dit zeker aanbevelen.verkocht en direct betaald

Fijn, snel en betrokken.

Verkoop snel geregeld. Osw belde naar een paar dagen om te vragen of alles naar wens verliep. De caravan kopers zeer vakkundig maar ook betrokken. Het afgesproken bedrag werd keurig netjes overgemaakt en de caravan werd ook gelijk gevrijwaard. Erg fijn!!

Dit was een zeer prettige ervaring!

Nog nooit iets via internet verkocht. Via OSW is dit bijzonder goed te doen. Het bedrijf doet wat het beloofd. Binnen 24 uur een eerste bod, tegenbod gedaan, 24 uur later het tweede bod geaccepteerd. Twee dagen later was de caravan verkocht en opgehaald. SUPER !

prettig contact en snelle regeling

Prettig contact en snelle regeling

Snel, vriendelijk, realistisch

Binnen 1 dag de auto verkocht voor een realistische prijs. Afspraken en afhandeling door koper waren idem.

Service was helemaal geweldig, ik ben helemaal tevreden.

Er wordt snel gereageerd en gehandeld!

Binnen 2 uur belde ze op en was het geregeld.

Super service

Klantvriendelijk en heldere uitleg. Ik ben erg tevreden en snel en goed geholpen. Top bedrijf!!!

vlotte afwikkeling.

Misschien alleen wat te snel toegehapt met het bod voor de caravan!

Duidelijk, vlot en vriendelijk

Nadat ik het aanvraagformulier op de computer had ingevuld kreeg ik inderdaad binnen 24 uur een bod, waar ik mee akkoord kon gaan. Na tel. overleg met de dealer kon de transactie zonder op- of aanmerkingen vlot worden afgehandeld en was de caravan binnen een week van eigenaar veranderd.

Prima, professioneel.

Handig en betrouwbaar!

Zeer snelle en correcte afhandeling

OSW geeft hele goede en betrouwbare indruk. Perfecte regeling thuis m.b.t. vrijwaringsbewijs en overmaken geld.

Super snel gereedheid

Snel bod, eerlijk bod, Snelle afhandeling. Alles goed geregeld

prima afgehandeld

snel verkocht goede afhandeling

Snel en efficient

Vergelijking met wijkopenauto's. Die hadden een lager bod, ruim een dag wachttijd en uiteindelijk een afgekeurde auto zelf 24 km verderop afleveren. Via osw alles vlot gelopen

Vriendelijk en accuraat bemiddeld met de verkoop van onze boot.

nadat wij in augustus vorig jaar al hadden geprobeerd de boot te verkopen via OSW maar toen geen reactie ontvingen hebben wij het een week geleden weer geprobeerd met een lagere vraagprijs. Na enige dagen kregen we een aanbieding van een koper en hebben daarmee ingestemd. De koper is na enige dagen komen kijken en afspraak gemaakt de boot 26 of 27 mei op te komen halen en het laatste gedeelte van het koopbedrag te betalen. Wij kijken met genoegen terug op de gang van zaken en wensen de nieuwe eigenaar geluk met de aankoop.

goed en snel zaken mee gedaan.

Had de auto binnen een paar uur verkocht tegen een goede prijs. Ik zeg toppie toppie.

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein