Vlot, goede prijs en betrouwbaar

Vlot, goede prijs en betrouwbaar

Op een snelle nette manier de auto verkocht

Prettige communicatie en vertrouwde gecontroleerde kopers. Alles snel en correct afgehandeld.

Motor binnen 2 uurtjes verkocht. Met dank aan Calvin van de afdeling motoren.

Goede en snelle afhandeling

Geweldige en snelle afhandeling

Snel en betrouwbaar

Snel netjes afgehandeld, prettig om zo je motor te kunnen verkopen.

"Wij zorgen we ervoor dat u een zo eerlijk mogelijke prijs..."

Voel mij in de maling genomen na het sluiten van de deal omdat ik van de lokale sloop vertraagd via de mail een hoger bod had gekregen (bijna 2 keer zo hoog!). Zij zorgen niet voor een zo eerlijk mogelijke prijs. Ik voelde mij benadeeld door OSW. Terwijl ze stellen "...zorgen we ervoor dat u een zo eerlijk mogelijke prijs de schade auto ontvangt" waarbij ze tot slot aangeven "En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat u te weinig geld voor uw schade auto heeft gekregen." Het gevoel heb ik niet, ik weet het zeker! Het was bijna het dubbelle. Iedere levensles heeft een prijs.

Snelle service met een leuk bod

Nog geen enkele uren later ben ik gebeld met een leuk bod. Uiteraard had ik elders een hoger bod gekregen en dit ook mede gedeeld. Na wat aarzelen boden zij hetzelfde. Ruimte voor onderhandelen was er zeker, echter heb ik het bod aangenomen. Alles binnen enkele uren geregeld en een afspraak gemaakt met de sloopservice om de auto op te halen. Prima!

jammer

ik wou een boot kopen voor de zomer ik kwam op osw uit en ik was aan het kijken tussen de boten kreeg vervolgens een bevestigingsmail dat ik een bod heb gedaan ik heb het bedrijf gemaild en ze reageren niet meer

Duidelijke voorlichting

Goede en duidelijkevoorlichting,korte lijnen met steeds dezelfde persoon.

niet voldoende info doorgestuurd naar koper

de verkoop was snel geregeld tot het moment van ophalen bleken de gegevens die de koper had maar de helft van de info te zijn die ik verstrekt had. 5 foto,s in plaats van 24 die ik gestuurd had info over de motor ook wazige beschrijving uiteindelijk zijn we er uitgekomen en verder alles netjes afgehandeld

Top zoals voordien.

Snel en professioneel.

Had mijn motor zondag s,avonds op de site gezet en was twee dagen later verkocht voor de prijs die ik er voor wilde hebben Heb twee maal contact gehad met een medewerker van OSW die je zeer vriendelijk te woord stond aan de telefoon Al met al was alles snel en goed geregeld

perfekt geregeld

alles volgens afspraak zeer vriendelijke mensen komen vertrouwd over en een goed bod voor mijn defeckte auto en vrijwarings bewijs terplekke gewoon toppie

Snel en goed verkopen

Nette opkoper geld overgemaakt en vrijwaring binnen een half uurtje geregeld.

Toch het zelfde als ik wil van mijn motor af

Komt een handelaar maakt fotos Daarna beld ie naar iemand en komt dan met een bod van minder dan de helft

Geweldig en snel

Snelle reactie op mijn verkoop en de verkoop super af gehandeld

Echt goed geregeld, eerlijke prijs en alles supervlot!

Prima geregeld bij OSW, echt boven verwachting.

Super geregeld

Het aanmaken van een account, het contact met OSW en de dienstverlening zit goed in elkaar!

Erg fijn om OSW als tussenpersoon te hebben. Mijn auto was klaar voor de sloop, reed niet meer en ik had geen idee wat ik moest doen. Ik heb mij aangemeld bij OSW en binnen 2 dagen was mijn auto verkocht en netjes opgehaald.

Was netjes geregel optijd en ook klant vriendelijk Ik zou ook aan mijn vrienden oves OSW vertelen en hoe goed zijn ze in het behandelen van auto te verkopen

Prima voor elkaar.

Mooi en duidelijke website, goede ondersteuning, voor mij wat meer terughoudendheid met opbellen gewenst.

Heel efficiënt snel en aardig

Professioneel en snelle verkoop

Ik kende het bedrijf niet, je geeft aan watje wilt en zeer snel door rond te bellen en tips te geven hadden ze een koper die onder mijn prijs lag geweldig

Slecht heb geen vrijwaring gekregen

Slecht heb geen vrijwaring gekregen die je meteen hoort te krijgen bij verkoop

Grandioos eerlijke prijs bemiddeld

Nevelgaarde 8